Videófelvétel szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 289 videós közül! Korrekt videófelvétel árak: 3100-5900 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

43 videós most online

Zoltán V.

Zoltán V.

Kedvezményt adok

Attila F.

Attila F.

Tapasztalt vagyok

Nóra F.

Nóra F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a videófelvétel Budapesten?

3100 - 5900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Videófelvétel

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép

Andi
2 éve

 • Videófelvétel

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az esküvőnk előtt több fotós referencia képeit is megtekintettük és a választás Lórira esett és nem véletlenül. Azt kell mondjam a legjobb döntés volt! Nagyon kedves és barátságos és nem utolsó sorban pontos, felkészült, profi! Rengeteget segített, ötleteket adott, mindenben számíthattunk rá. Számomra nagyon fontos dolog a pontosság, a megbízhatóság. Lóri ezekben a dolgokban is hősiesen helytállt :) Nagyon ügyes, szuper, minőségi képeket készített. Egyszeri és megismételhetetlen pillantokat kapott el amiket nem lehet elégszer megtekinteni. Mindenkinek bátran ajánljuk és köszönjük Neked Lóri, hogy velünk voltál a nagy napunkon!

Nándor
2 éve

 • Videófelvétel

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt

Gyula
2 éve

 • Videófelvétel

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Amikor meglàttuk Ági munkáit és megtörtént az első személyes találkozásunk, egyből tudtuk, hogy Ági a tökéletes választás az esküvőnk megörökítéséhez! Késöbb csak megbizonyosodhattunk róla, hogy nála tökéletesebb nincsen! Tökéletes képeket kaptunk! Mindenkinek szívből ajánljuk :)

Attila
2 éve

 • Videófelvétel

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Imádnivaló sorozat, szuper jó színészekkel. Helyszín kialakítása szuper volt, maradandó élménnyel gazdagodtam.

Emőke
2 éve

 • Videófelvétel

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A lehető legjobban döntöttünk mikor Őket választottuk az esküvőnk videó anyagának elkészítéséhez.Nagyon profi munkát kaptunk kézhez, amiért egész életünkben hálásak lehetünk. Nem mellesleg emberileg is tökéletes választás voltak.Azt kaptuk,amire vágytunk.A lehető legjobb szívvel ajánlom bárkinek,hogy őket válasszák fontos események megörökítésére.❤️

Dóri
2 éve

 • Videófelvétel

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Beautiful pictures, outstanding service and extremely friendly atmosphere - it was a great experience and we love the results! Thanks so much :)

Norbert
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi videós szakemberektől?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós videófelvétel közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zsindely tető építés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a zsindely tető építés átlagára 3700 - 7000 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Most 346 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZSINDELY TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: zsindely tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A zsindely tető építés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Budapesten