Videó készítés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 325 videós közül! Korrekt videó készítés árak: 30100-56400 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

49 videós most online

István Z.

István Z.

Tudok segíteni.

József H.

József H.

Közeli megoldás.

János B.

János B.

Érdekel.

Mennyibe kerül a videó készítés Budapesten?

30100 - 56400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Videó készítés

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Beautiful pictures, outstanding service and extremely friendly atmosphere - it was a great experience and we love the results! Thanks so much :)

Norbert
2 éve

 • Videó készítés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép

Andi
2 éve

 • Videó készítés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az esküvőnk előtt több fotós referencia képeit is megtekintettük és a választás Lórira esett és nem véletlenül. Azt kell mondjam a legjobb döntés volt! Nagyon kedves és barátságos és nem utolsó sorban pontos, felkészült, profi! Rengeteget segített, ötleteket adott, mindenben számíthattunk rá. Számomra nagyon fontos dolog a pontosság, a megbízhatóság. Lóri ezekben a dolgokban is hősiesen helytállt :) Nagyon ügyes, szuper, minőségi képeket készített. Egyszeri és megismételhetetlen pillantokat kapott el amiket nem lehet elégszer megtekinteni. Mindenkinek bátran ajánljuk és köszönjük Neked Lóri, hogy velünk voltál a nagy napunkon!

Nándor
2 éve

 • Videó készítés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt

Gyula
2 éve

 • Videó készítés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Amikor meglàttuk Ági munkáit és megtörtént az első személyes találkozásunk, egyből tudtuk, hogy Ági a tökéletes választás az esküvőnk megörökítéséhez! Késöbb csak megbizonyosodhattunk róla, hogy nála tökéletesebb nincsen! Tökéletes képeket kaptunk! Mindenkinek szívből ajánljuk :)

Attila
2 éve

 • Videó készítés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Imádnivaló sorozat, szuper jó színészekkel. Helyszín kialakítása szuper volt, maradandó élménnyel gazdagodtam.

Emőke
2 éve

 • Videó készítés

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A lehető legjobban döntöttünk mikor Őket választottuk az esküvőnk videó anyagának elkészítéséhez.Nagyon profi munkát kaptunk kézhez, amiért egész életünkben hálásak lehetünk. Nem mellesleg emberileg is tökéletes választás voltak.Azt kaptuk,amire vágytunk.A lehető legjobb szívvel ajánlom bárkinek,hogy őket válasszák fontos események megörökítésére.❤️

Dóri
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi videós szakemberektől?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós videó készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a bitumenes hullámlemez felrakás átlagára 4800 - 9000 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Budapesten a bitumenes hullámlemez felrakás szolgáltatáshoz már 450 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Jelenleg 346 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: bitumenes hullámlemez felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: bitumenes hullámlemez felrakás?

A bitumenes hullámlemez felrakás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas