Rendezvény videózás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 320 videós közül! Korrekt rendezvény videózás árak: 30700-57600 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

48 videós most online

Szilvia U.

Szilvia U.

Tudok segíteni.

Péter C.

Péter C.

Közeli megoldás.

Tamás T.

Tamás T.

Érdekel.

Mennyibe kerül a rendezvény videózás Budapesten?

30700 - 57600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Rendezvény videózás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szokatlanul nagy létszámban jelentünk meg családi fotózásra. Petra nagyon kedves és jófej. Minden kívánságunkat teljesítette és benne volt minden kedves bolondságban, és emellett komoly képek is készültek a családról.

Attila
2 éve

 • Rendezvény videózás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szombat 11 kor az orrunk elött lehúzza a redőnyt mikor egy megrendelt, kifizetett ajándékért mentünk átvenni. Igazi "korrektség" gratulálok!

Réka
2 éve

 • Rendezvény videózás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Szuper képeket csináltak a kislányomról. Profik ❤️

János
2 éve

 • Rendezvény videózás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt

Gyula
2 éve

 • Rendezvény videózás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól felszerelt, könnyen megközelíthető stúdió, a vezetők pedig kedvesek és segítőkészek. Eddig két alkalommal volt szerencsém a stúdióhoz, egészen biztos, hogy még foglalunk, csak pozitív tapasztalataink vannak.

Károly
2 éve

 • Rendezvény videózás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A lehető legjobban döntöttünk mikor Őket választottuk az esküvőnk videó anyagának elkészítéséhez.Nagyon profi munkát kaptunk kézhez, amiért egész életünkben hálásak lehetünk. Nem mellesleg emberileg is tökéletes választás voltak.Azt kaptuk,amire vágytunk.A lehető legjobb szívvel ajánlom bárkinek,hogy őket válasszák fontos események megörökítésére.❤️

Dóri
2 éve

 • Rendezvény videózás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mat hat nicht nur ein Talent für Fotografie sondern auch dafür seinen Kunden beizubringen wie gute Fotos von ihnen entstehen - insbesondere das ist mir persönlich am wichtigsten. Mat antworten zudem sehr schnell und vom Shooting bis zu finalen Ausarbeitung dauert es gerade einmal 24h. Die Preise und die Qualität sind hervorragend.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi videós szakemberektől?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós rendezvény videózás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontytető készítés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a kontytető készítés átlagos ára 3400 - 6300 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Budapesten a kontytető készítés szolgáltatáshoz már 364 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 280 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONTYTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: kontytető készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kontytető készítés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas