Fénykép digitalizálás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 321 fényképretusáló közül! Korrekt fénykép digitalizálás árak: 2800-5300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

48 fényképretusáló most online

Zoltán G.

Zoltán G.

Kedvezményt adok

Tímea K.

Tímea K.

Tapasztalt vagyok

Zsolt Z.

Zsolt Z.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a fénykép digitalizálás Budapesten?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • Fénykép digitalizálás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szombat 11 kor az orrunk elött lehúzza a redőnyt mikor egy megrendelt, kifizetett ajándékért mentünk átvenni. Igazi "korrektség" gratulálok!

Réka
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan azt kaptuk, amit elvártunk volna életünk nagy napjával kapcsolatosan. Hálásak és elégedettek vagyunk. 😊 Szívből ajánljuk őket!

Sándor
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól felszerelt, könnyen megközelíthető stúdió, a vezetők pedig kedvesek és segítőkészek. Eddig két alkalommal volt szerencsém a stúdióhoz, egészen biztos, hogy még foglalunk, csak pozitív tapasztalataink vannak.

Károly
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen :)

Krisztina
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megnyugtató érzés volt úgy szervezni az esküvőt az elmúlt két évben, hogy bármikor számíthattunk rá. Minden kérdésünkre részletesen válaszolt. Nem csak az esküvő előtt, de utána is készséggel állt a rendelkezésünkre. Számos csodaszép fényképet készített mind a jegyes, mind a kreatív fotózáskor. Köszönjük szèpen azt a sok türelmet, odafigyelèst, időt, fantasztikus munkát, segítőkészséget, amit tőled kaptunk. Mindenkinek ajánljuk a OneWeddinget, aki profi minőséget nyújt, elérhető áron.

Luca
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mat hat nicht nur ein Talent für Fotografie sondern auch dafür seinen Kunden beizubringen wie gute Fotos von ihnen entstehen - insbesondere das ist mir persönlich am wichtigsten. Mat antworten zudem sehr schnell und vom Shooting bis zu finalen Ausarbeitung dauert es gerade einmal 24h. Die Preise und die Qualität sind hervorragend.

Attila
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A páromat szerettem volna meglepni egy fotósorozattal eljegyzésünk alkalmából. Ezt a helyet néztem ki, mert nagyon közel van ahhoz a házhoz ahol élünk. Az árak kedvezőek voltak, így meg is beszéltünk egy időpontot. A helyszínen egy kedves hölgy fogadott minket, ez egy körfolyosós régi ház, a műterem belül szépen fel van újítva. Egyórás fotózást vettünk, fotózás közben jó hangulat volt. A retusálásért külön kellett fizetni, de nagyon jó lett a végeredmény. A párom pedig nagyon örült a meglepetésnek, így összességében ár-értékarányt nézve is tök jó választásnak bizonyult.

Varga
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképretusáló szakemberektől?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló fénykép digitalizálás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

PVC tetőszigetelés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a pvc tetőszigetelés átlagos díja 5600 - 10500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőszigetelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőszigetelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 335 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PVC TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőszigetelő?

Egy tetőszigetelő a következő feladattal kereshető meg: pvc tetőszigetelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőszigetelő?

Egy megbízható tetőszigetelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: pvc tetőszigetelés?

A pvc tetőszigetelés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőszigetelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas