Fotó negatív digitalizálás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 326 fényképretusáló közül! Korrekt fotó negatív digitalizálás árak — 2800-5300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

49 fényképretusáló most online

Csaba K.

Csaba K.

Tudok segíteni.

Livia K.

Livia K.

Közeli megoldás.

Péter K.

Péter K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a fotó negatív digitalizálás Budapesten?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • Fotó negatív digitalizálás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Beautiful pictures, outstanding service and extremely friendly atmosphere - it was a great experience and we love the results! Thanks so much :)

Norbert
2 éve

 • Fotó negatív digitalizálás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép

Andi
2 éve

 • Fotó negatív digitalizálás

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az esküvőnk előtt több fotós referencia képeit is megtekintettük és a választás Lórira esett és nem véletlenül. Azt kell mondjam a legjobb döntés volt! Nagyon kedves és barátságos és nem utolsó sorban pontos, felkészült, profi! Rengeteget segített, ötleteket adott, mindenben számíthattunk rá. Számomra nagyon fontos dolog a pontosság, a megbízhatóság. Lóri ezekben a dolgokban is hősiesen helytállt :) Nagyon ügyes, szuper, minőségi képeket készített. Egyszeri és megismételhetetlen pillantokat kapott el amiket nem lehet elégszer megtekinteni. Mindenkinek bátran ajánljuk és köszönjük Neked Lóri, hogy velünk voltál a nagy napunkon!

Nándor
2 éve

 • Fotó negatív digitalizálás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt

Gyula
2 éve

 • Fotó negatív digitalizálás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Amikor meglàttuk Ági munkáit és megtörtént az első személyes találkozásunk, egyből tudtuk, hogy Ági a tökéletes választás az esküvőnk megörökítéséhez! Késöbb csak megbizonyosodhattunk róla, hogy nála tökéletesebb nincsen! Tökéletes képeket kaptunk! Mindenkinek szívből ajánljuk :)

Attila
2 éve

 • Fotó negatív digitalizálás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Imádnivaló sorozat, szuper jó színészekkel. Helyszín kialakítása szuper volt, maradandó élménnyel gazdagodtam.

Emőke
2 éve

 • Fotó negatív digitalizálás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A lehető legjobban döntöttünk mikor Őket választottuk az esküvőnk videó anyagának elkészítéséhez.Nagyon profi munkát kaptunk kézhez, amiért egész életünkben hálásak lehetünk. Nem mellesleg emberileg is tökéletes választás voltak.Azt kaptuk,amire vágytunk.A lehető legjobb szívvel ajánlom bárkinek,hogy őket válasszák fontos események megörökítésére.❤️

Dóri
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképretusáló szakemberektől?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló fotó negatív digitalizálás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere engedély nélkül: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a tetőcsere engedély nélkül átlagos ára 8000 - 15000 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Most 321 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE ENGEDÉLY NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: tetőcsere engedély nélkül.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a tetőcsere engedély nélkül mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőcsere engedély nélkül?

A tetőcsere engedély nélkül és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas