Kata szüneteltetése szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 316 kata könyvelő közül! Korrekt kata szüneteltetése árak: 33200-62300 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

47 kata könyvelő most online

György I.

György I.

Kedvezményt adok

Ferenc P.

Ferenc P.

Tapasztalt vagyok

Sulla A.

Sulla A.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kata szüneteltetése Budapesten?

33200 - 62300 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Szamosi Tünde
Szamosi Tünde 1113 Budapest 11. kerület Online

PM. regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom egyéni-, és társas vállalkozások (kft, bt) teljes körű, folyamatos könyvelését, bérszámfejtést, adóbevallások, és évvégi mérleg-és eredménykimutatás készítését, magánszemélyek adóbevallását.

 • Kata szüneteltetése

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Maximális segítőkészség. Perfekcionizmus. Ügyfélközpontúság. Hálásan köszönöm, hogy vannak.

Luca
2 éve
Gálné S. Judit
Gálné S. Judit 1161 Budapest 16. kerület Online

Csiszár Mónika egyéni vállalkozó vagyok. 1997-ben szereztem mérlegképes könyvelői végzettséget, azóta könyvelek egyéni vállalkozóknak és cégeknek. Folyamatosan képzem és képeztem magam. Közgazdász diplomával és adótanácsadói végzettséggel rendelkezem. Most végzek az adószakértői tanfolyamon.

 • Kata szüneteltetése

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Remek könyvelő iroda, az itt dolgozó kisasszonyok kedvesek és készsegesek.

Renáta
2 éve
Kozma Mariann
Kozma Mariann 1172 Budapest 17. kerület Online

Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, adó- és gazdasági tanácsadás, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, komplex rendszerben

 • Kata szüneteltetése

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

TÚL SOK IDEGEN KÖLEKEDIK A LÉPCSÖHÅZBA . AMI NEM ÉPPEN KELLES DOLEG AZ ITT LAKOK SZÁMÁRA.

Attila
2 éve
Szabados Erzsébet
Szabados Erzsébet 1231 Budapest 23. kerület Online

28 éves saját Könyvelőirodai gyakorlattal rendelkezem. Egyéni vállalkozók, bt., kft., Egyesületek teljes körű könyvelését, havidíjasok bérszámfejtését, mérlegbeszámoló, adóbevallások, statisztikák készítését vállalom a NAV, TB, egyéb szervek előtti képviselettel együtt. SZOLGÁLTATÁSOK: - Teljes körű könyvelés: egyéni váll., bt., kft., egyesület részére - Bérszámfejtés - havidíjas - Mérlegbeszámoló, - Adóbevallások, - Statisztikák készítése - NAV, TB előtti képviselet

 • Kata szüneteltetése

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

egyáltalán nem voltam elégedett velük. kezdő vállalkozóként simán hagyták hogy áfakörbe maradjak, így 1 éven át fizettem miattuk az áfát feleslegesen. semmiben nem segítettek, csak nézett rám és várta hogy kérdezzek. ha tudtam jót kérdezni okosabb lettem, ha nem akkor ő semmiképp sem érdeklődött, igazából nem is érdekelte mivel foglalkozom, vagy hogyan működik a vállalkozásom.. szerencsére azóta már találtam olcsóbb és elhivatottabb könyvelőt, aki rendbe tudta hozni a hanyagságukat.

Hajnalka
2 éve

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat korrekt, elérhető áron

 • Kata szüneteltetése

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A vállalkozásom elején egy kész katasztrófa volt a könyvelésem, viszont amióta a Nueva átvette, azóta minden a legnagyobb rendben van. Amellett hogy kijavították a kezdeti hibákat, folyamatosan a legkorrektebb módon viszik az ügyeimet.

Petra
2 éve

Könyvelő és gazdasági tanácsadó irodában, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelőként vállalom különböző profilú vállalkozások teljes körű könyvelését, gazdasági támogatását és hatóságok előtti képviseletét. Vállalkozást alapítana? Könyvelőt keres vagy váltana? Szívesen segítek! Keressen még ma!

 • Kata szüneteltetése

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Azonnali segítséget kaptam és gyorsan, hatékonyan oldották meg a problémámat. Nagyon kedvesek voltak.

Bence
2 éve
Nagy Gábor
Nagy Gábor 1143 Budapest 14. kerület Online

1995.-2003 között egy könyvelőirodában dolgoztam alkalmazottként, ahol teljes körű könyvelés volt a feladatom a rám bízott ügyfelek tekintetében. Közben 1998 óta dolgozom egyéni vállalkozó könyvelőként, majd 2008-ban megalapítottam a Complex 2008 Kft.-t, mely szintén számviteli szolgáltatás profillal működik. Ügyfeleim között megtalálhatóak cégek és egyéni vállalkozók is, valamint több nonprofit szervezetnek is könyvelek. Vállalkozói szakirányon 1995-ben végeztem a mérlegképes képesítésemet, majd 2014-ben a nonprofit szakirányon is megszereztem a mérlegképes könyvelői bizonyítványt. 2014-ben Bér- TB ügyintézői szakképesítést is szereztem. Teljes körű könyvelést vállalok, akár bérszámfejtéssel együtt, NAV és önkormányzati képviselettel, ügyintézéssel. Próbálom ügyfeleimet mentesíteni a könyveléssel, adózással összefüggő hivatalos ügyek intézésétől, hogy nekik csak a saját munkájukra kelljen koncentrálni, ezért esetleges ellenőrzések alkalmával is meghatalmazással képviselem őket. Pályázatok pénzügyi elszámolásában is több éve részt veszek, elsősorban nonprofit szervezetek uniós pályázati elszámolásában szereztem tapasztalatot Vállalom egyéni vállalkozók, cégek és non profit szervezetek könyvelését, bérszámfejtését, pályázatok pénzügyi elszámolását akár az ügyfél telephelyén is. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, egyéb számviteli szolgáltatás Bérszámfejtés, TB ügyintézés Pályázatok pénzügyi elszámolásának segítése Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, pályázati elszámolások vállalkozásoknak, civil szervezeteknek. Mérlegképes könyvelői képesítésem van vállalkozási és egyéb szervezeti (nonprofit) szakirányra is. Vállalkozások könyvelésében 1995-től, a civil szektorban 2003-tól rendelkezem tapasztalattal.

 • Kata szüneteltetése

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Olyan könyvelőt keres, - aki érthetően beszél? - akitől nyugodtan lehet kérdezni? - aki felelősséget vállal a munkájára? - aki proaktívan segíti cége hatékony és optimális működését? Jó helyen jár! Mi ilyenek vagyunk!

Balázs
2 éve

Mérlegképes könyvelői végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, egyéni vállalkozásomat pedig 2019-ben alapítottam. Így kezdő egyéni vállalkozóként, de naprakész, friss ismeretekkel várom leendő ügyfeleimet. Rugalmas munkaidőben vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k, civil szervezetek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások, beszámolók elkészítését, adminisztrációs feladatok ellátását, magánszemélyek SZJA bevallásának elkészítését. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Igény esetén távkönyvelésre is van lehetőség.

 • Kata szüneteltetése

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A cég dolgozói nagyon segítőkészek.Az én tapasztalatom teljes mértékben pozitív,mindenkinek csak ajánlani tudom!

Viktor
2 éve

Kis-és középvállalkozások, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése online megoldásokkal is!

 • Kata szüneteltetése

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Знають свою справу!

Laura
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kata könyvelő szakemberektől?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata szüneteltetése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az ikea kanapé kárpitozás átlagos díja 72000 - 135000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 332 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea kanapé kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az IKEA kanapé kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Budapesten