Kata könyvelés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 302 kata könyvelő közül! Korrekt kata könyvelés árak: 37800-70800 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

45 kata könyvelő most online

Katalin B.

Katalin B.

Tudok segíteni.

Katalin G.

Katalin G.

Közeli megoldás.

Földiné H.

Földiné H.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kata könyvelés Budapesten?

37800 - 70800 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Goldbach Zsuzsa
Goldbach Zsuzsa 1044 Budapest 4. kerület Online

A társaságunk komplett ügyviteli szolgáltatással foglalkozik, így könyveléssel, beszámolókészítéssel, bérszámfejtéssel, adóbevallások elkészítésével. A társaságunk könyvvizsgálót tud biztosítani megbízói részére. Ügyfélkörünk a Dunántúli megyéket és Budapestet érinti, de az ország bármely területéről van lehetőségünk ügyfeleket kiszolgálni. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30 Szombat-Vasárnap: zárva SZOLGÁLTATÁSOK: NAV és egyéb szervek előtti képviselet. Ügyfélorientált ügyintézés.

 • Kata könyvelés

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Remek csapat, mindig hasznos tanácsokkal tudnak ellátni és CCTV megoldásaik nagyszerűen beváltak.

Csaba
2 éve

Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés, hatósági képviselet cégeknek, egyéni vállalkozóknak. Precíz, pontos, gyors munka.

 • Kata könyvelés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Adótanácsadás miatt kértünk konzultációt. Jászberényi Ivett ügyvezető alaposan felkészült az előre összeírt kérdésekből és konstruktívan javasolt megoldásokat a kérdéseinkre. Az általunk elvárt tanácsadáson túl több hasznos anyagot is kaptunk. Professzionális csapat, nagyon ajánljuk! Csak komoly vállalkozóknak! :)

dr.
2 éve

“Ha vállalkozásod könyvelését szakertő kezekben szeretné tudni”

 • Kata könyvelés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon ügyes csapat, akivel a Konyvelok.hu portálon keresztül ismerkedtem meg, és bár üzleti kapcsolatba végül nem kerültünk, de azóta olvasgatom a weboldalukon a szakcikkeket és egyéb okosságokat. Párszor beszéltünk telefonon: szimpatikusak.

Éva
2 éve
ADRO TAX Kft.
ADRO TAX Kft. 1162 Budapest 16. kerület Online

Több éves szakmai múltú győri könyvelőirodaként az a célunk, hogy az ügyfelek biztos hátteret érezzenek maguk mögött, s nyugodtan bízzák ránk a pénzügyi, adó- és jogi ügyeiket, s csak azzal kelljen foglalkozniuk, ami a tényleges feladatuk: a vállalkozás. SZOLGÁLTATÁSOK: Bérszámfejtés TB kifizetőhelyek teljes ügyintézése Könyvelés Adótanácsadás Cégalapítás Jogi szolgáltatások

 • Kata könyvelés

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Ismered azt az érzést amikor eleged van már az egész vállalkozásból, mert nem akarsz szenvedni a sok papírmunkával, pályázattal, adózási kérdésekkel, könyveléssel, pénzügyi tervezéssel és legszívesebben csak hagynád az egészet? Ha a Prémium Könyvelőirodával dolgozol biztosan nem lesz egy percig sem ilyen érzésed. A legprofibb csapat, akivel eddig dolgoztam. 100%-ig ajánlom őket!

Nóra
2 éve
Városi-Info Kft.
Városi-Info Kft. 1172 Budapest 17. kerület Online

Regisztrált mérlegképes könyvelő társaságok és egyéni vállalkozások könyvelését vállalja. Könyvelési vállalkozás a főállásom, rugalmas időbeosztással dolgozom, akár helyszíni munkavégzéssel is. Anyagért helyszínre kiszállás, a megállapodás megkötése után preferálom az elektronikus bizonylatátadást és online kapcsolattartást. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, szja bevallás, tanácsadás, képviselet, távkönyvelés akár visszamenőleges is.

 • Kata könyvelés

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gördülékeny kommunikáció. Precíz, korrekt munka. Segítőkész hozzáállás.

Mariann
2 éve

Kettős könyvvezetés, evás cégek bevételi nyilvántartása, bérelszámolás, munkaügyi feladatok ellátása, mérlegek, adóbevallások elektronikus benyújtása.

 • Kata könyvelés

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon precíz, gyors munkát végeznek, és mindig nagyon segítőkészek!

Bettina
2 éve
Isaszeghy István
Isaszeghy István 1083 Budapest 8. kerület Online

Könyvelőirodánk egyéni vállalkozás formájában működött 2014 óta, de a mai napra már kinőttük magunkat így 2022-óta kft.-ként várjuk új ügyfeleinket. Szolgáltatásaink az alábbiak: -Könyvelés, bérszámfejtés, ügyviteli tanácsadás -A bizonylatok naprakész feldolgozása egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben. -Teljes körű munkaügyi és bérügyintézés. -Bevallások elkészítése -Új vállalkozás indításához kapcsolódó tanácsadás. -Hatóságok előtti képviselet NAV, NEAK, NÉBIH, önkormányzatok -Ügyfeleink részére napi szinten rendelkezésre állunk. -Munkadíjaink mindig a cég paraméteri szerint személyes megbeszélés után egyedileg kerülnek megállapításra. -Szolgáltatásunkat úgy végezzük, mintha a saját ügyünket intéznénk, saját magunknak tennék a dolgunkat. Elérhetőségünk : Halasi Krisztina 0620/228-64-33 Tóth Renáta 0670/204-87-51 SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés -bérszámfejtés -bizonylatok naprakész feldolgozása -teljes körű munkaügyi és bérügyintézés -hatóság előtti képviselet NEAK,NAV, önkormányzatok

 • Kata könyvelés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Leszámlázott munkát illik kifizetni, ha ez megtörténik, változtatok a véleményemen (1csillag). A kifizetés megtörtént késedelem több hét volt (2csillag).

Mór
2 éve

Kedves leendő Ügyfelem! Könyvelőirodai tapasztalattal várom cégek jelentkezését teljes körü könyvelői, bérszámfejtői feladatok ellátására. Regisztrált adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, valamint TB-és bérügyintéző képesítéssel rendelkezem. Mivel munkavégzésem gyors és naprakész így elsősorban megbízható és cégükről gondoskodó ügyfelek jelentkezését várom.

 • Kata könyvelés

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi es rugalmas csapat, felhasználóbarát felület, kifejezetten ajánlom!

Mónika
2 éve

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

 • Kata könyvelés

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és megbízható könyvelő. Határidőkre mindig előre figyelmeztet. A jelentkező problémákat rugalmasan kezeli.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kata könyvelő szakemberektől?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata könyvelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy kárpitozás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az ágy kárpitozás átlagos díja 40000 - 75000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Budapesten?

Most 297 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: ágy kárpitozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ágy kárpitozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Budapesten