Távkönyvelés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 320 könyvelő közül! Korrekt távkönyvelés árak: 39000-73200 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

48 könyvelő most online

Zsófia G.

Zsófia G.

Kedvezményt adok

Nikolett S.

Nikolett S.

Tapasztalt vagyok

Csilla B.

Csilla B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a távkönyvelés Budapesten?

39000 - 73200 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Cégünk az ország területén teljeskörű ügyviteli szolgáltatást vállal Kft-k, Bt-k, egyéni vállalkozások részére.

 • Távkönyvelés

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló könyvelő, könyvvizsgáló vállalat. Hosszútávon megbízható, kiváló partner.

Katalin
2 éve
Horváth Viktória
Horváth Viktória 1033 Budapest 3. kerület Online

Teljes körű könyvelés

 • Távkönyvelés

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Tapasztalatom szerint a könyvelőiroda pontosan, kiváló minőségben és határidőre, az előzetesen megbeszélt árban (ami nem drága) dolgozik. Andrea egy tehetséges és megbízható könyvelő Budapesten. Munkája tökéletes megelégedésemre szolgált, ezért ajánlom minden könyvelési szolgáltatást igénybe vevő cégnek és intézménynek.

Norbert
2 éve

15 éves könyvelőirodai tapasztalattal, MINKE tagsággal, egyéni és -társas vállalkozások, egyesületek minőségi és teljes körű könyvelését, bérszámfejtését és statisztikai jelentések, adóbevallások elkészítését vállalom. SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés -bérszámfejtés -adóbevallások készítése -statisztikai jelentések készítése

 • Távkönyvelés

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Minden problémára van megoldásuk! Remek csapat!

Rezső
2 éve

Teljeskörű könyvelés, adótanácsadás. Hitelügyintézés és pályázati tanácsadás.

 • Távkönyvelés

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Cégünk és a Mikroflex között 20 éves a kapcsolat, könyvelést és adótanácsadást végeznek. A kapcsolat jellemzői: segítőkészség, megbízhatóság és barátságosság.

Zsolt
2 éve
Severus Kft.
Severus Kft. 1173 Budapest 17. kerület Online

Dócs Zoltánné vagyok, számviteli szolgáltatással, könyveléssel foglalkozom több mint 25 év szakmai tapasztalattal. A Hunfalvy János Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem számviteli, gazdálkodási ágazaton, 1986-ban. A Mérlegképes Könyvelői Oklevelet 1995-ben szereztem meg és azóta dolgozom számviteli területen. 2006-ban elvégeztem a SILVA-féle agykontroll tanfolyamot. Tagja vagyok a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének. 2010. októberében OKJ-s termékdíj ügyintéző tanfolyamot végeztem, mely feljogosít, hogy bejelentkezési, bevallási kötelezettségükben eligazítsam a kötelezett vállalkozásokat. 2019. márciusában adótanácsadó, 2020. szeptemberében bérügyintéző oklevelet szereztem. Folyamatosan képzem magam a kötelező tovább képzéseken felül is, hogy ne okozzak csalódást és ügyfeleimnek anyagi, magamnak erkölcsi kárt. Ha kérdése merül fel, hívjon bátran! SZOLGÁLTATÁSOK: Mikro- és kisvállalkozásoknak végzem a számvitelben felmerülő tevékenységeket, kiegészítve adótanácsadással, bér- és munkaügyi teendőkkel, könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel. Könyvelői biztosítással rendelkezem.

 • Távkönyvelés

  7100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Semmilyen, mivel elérhetetlen. Szer megszünt.

Tamás
2 éve

Cégünk a Rendbe-Rak Kft. egy családi vállalkozás, mely 1992 óta végez könyvelési, és bérszámfejtési szolgáltatást. Partnereink között megtalálhatóak kisebb egyéni vállalkozások, valamint nagyobb létszámú cégek is, melyeknek a könyvelésen kívül a bérszámfejtést is végezzük. A jogszabályoknak megfelelő, pontos, precíz munkát végzünk.

 • Távkönyvelés

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tündér a cica, és nagyon finom a kávé ;.-)

Xénia
2 éve

Magánnyomozással kínált szolgáltatások: - hűtlenségi/párkapcsolati ügyek - környezettanulmány készítése - gyermekelhelyezéssel kapcsolatos ügyek - eltűnt személyek felkutatása - alkalmazottak megbízhatósági vizsgálata - üzleti partnerek ellenőrzése - cégek, cégügyletek ellenőrzése - bűnmegelőzés, tanácsadás

 • Távkönyvelés

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Én könyvelési ügyben kerestem fel Helgát. Elérhető, precíz, és nagyon segítő kész, profi! Nagyon jó Vele együtt dolgozni! Csak ajánlani tudom!

Menyhért
2 éve

A minőségi és pontos munka számunkra alapvető, de felelősségbiztosítással is rendelkezünk, így minden irányból bebiztosítva érezheti magát, hiszen munkánk minőségéért anyagi felelősséget vállalunk.

 • Távkönyvelés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hosszú évek együttműködése alatt, rengeteg segítséget, pontos és alapos hozzáállást, minden témában felkészült és rugalmas, profi támogatást kaptam. Jobb, nem is lehetne!

Dancs
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok és könyvelést vállalok egyéni vállalkozóként távmunkában.

 • Távkönyvelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt és megbízható cég! Rugalmas, gyors és szakszerű ügyintézés! Meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal! Köszönöm!

Norbert
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő távkönyvelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi bútor készítés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az egyedi bútor készítés átlagos ára 5600 - 10500 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Budapesten az egyedi bútor készítés szolgáltatáshoz már 451 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Budapesten?

Jelenleg 347 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost hívnod ha erre van szükséged: egyedi bútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy asztalos?

Egy megbízható asztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: asztalos?

Ha egy megbízható asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Egyedi bútor készítés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas