Adóbevallás készítés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 293 könyvelő közül! Korrekt adóbevallás készítés árak: 33800-63300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

44 könyvelő most online

János S.

János S.

Kedvezményt adok

Zsuzsanna S.

Zsuzsanna S.

Tapasztalt vagyok

László C.

László C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adóbevallás készítés Budapesten?

33800 - 63300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom egyéni vállalkozások, kis-és középvállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. Magánszemélyek SZJA bevallásának készítését. Egyéni vállakozás indítását.

 • Adóbevallás készítés

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, szaktudása egyéni vállalkozásom számára a legnagyobb segítség, amihez nem utolsó sorban végtelenül emberséges és kedves hangnem is társul.

Vivien
2 éve

Nem vagy megelégedve jelenlegi könyvelőddel, vállalkozásba kezdenél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, nem szeretnél bajlódni az SZJA bevallásoddal! Fordulj hozzánk bizalommal!!! - Vállalkozás alapítás előtti tanácsadás - Egyéni vállalkozások könyvelése, bérszámfejtése - Társas vállalkozások könyvelése, bérszámfejtése - Magánszemélyek részére SZJA bevallás elkészítése, akár ONLINE is!!!! - Adatszolgáltatások elkészítése a hatóságok felé BUDAPESTI vállalkozások könyvelését is vállaljuk!

 • Adóbevallás készítés

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Cégalapítás miatt kerestem meg a Varga Könyvelőirodát. Korrekt tájékoztatást kaptam, nem sokat kellett gondolkodnom, hogy kire bízzam vállalkozásom könyvelését. Andrea felkészült, precíz, ugyanakkor kedves és barátságos könyvelő Budapesten.

Rockfater
2 éve

Több éves főkönyvelői, adóhivatali, belső ellenőrzési, adótanácsadói és könyvvizsgálói háttérrel rendelkezem. Vállalom kis- és középvállalkozások kettős könyvelését, könyvvizsgálatát. (Egyéni vállalkozókat nem vállalok).

 • Adóbevallás készítés

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű az online felületük!

György
2 éve
E Meg E Bt.
E Meg E Bt. 1133 Budapest 13. kerület Online

A jó könyvelő érthető, partnerként kezel az első pillanattól kezdve Naprakészen tudja a törvényeket, rendeleteket, így az okos megoldásokat is A jó könyvelő leveszi a válladról az adminisztrációs terheket A jó könyvelő alapból precíz - pontosan tudja és tartja a határidőket Időben szól neked a könyvelés során, amiről tudnod kell Képvisel téged a hatóságok és hivatalok előtt, nem csak a puszta könyvelés a feladata A jó könyvelő nyitott: bármilyen céggel, pénzügyekkel kapcsolatos kérdést megbeszélhetsz vele Budapesten házhoz megy a könyvelési anyagaidért Könyvelőirodánk mindezt alapból vállalja Hívjon bizalommal, állunk rendelkezésére! SZOLGÁLTATÁSOK: Széleskörű szolgáltatásokkal várja Önt és cégét barátságos könyvelőirodánk: 1239 Bp. Horgászpart 37. 1135 Bp. Lehel út. 14. Budapest területén. Ingyenes iratfutár Budapest, Dunaharaszti, Taksony, Szigetszentmiklós területén belül. Felelősségbiztosítással rendelkezünk

 • Adóbevallás készítés

  7400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Társasházunk könyvelőjeként többször előfordul, hogy felmerülnek olyan kérdések, amikor jól jön egy könyvelő segítsége. Andi egy olyan tapasztalt és megbízható könyvelő Budapesten, ráadásul tőlem nem messze, akitől bármikor kérdezhetek és igyekszik gyorsan, szakszerűen megválaszolni a feltett kérdéseimet, illetve azokat érthetően el is magyarázza.

András
2 éve

Csata Andrea vagyok, Budapesten élek. 1998-ban szereztem számviteli ügyintéző végzettséget, majd 2000-ben kézhez vettem a mérlegképes könyvelői bizonyítványt. Regisztrált mérlegképes könyvelőként jogosult vagyok a könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítására, az éves beszámoló elkészítésére 10M Ft-ot meghaladó árbevételű cég esetén is. Megszerzett szakmai tudásomat folyamatosan bővítem szakirodalom rendszeres olvasásával és továbbképzéseken való rendszeres részvétellel. Kiemelt szakterületem az egyéni vállalkozók könyvelése bármely tevékenységi körben. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: Gazdasági folyamatok könyvelése egyszeres és kettős könyvvitelben, adóbevallások készítése, bérszámfejtés, bejelentések, járulékbevallások készítése, mezőgazdasági és kereskedelmi gázolaj jövedéki adó igénylése, adóellenőrzésekhez kapcsolódó feladatok ellátása, ügyfelek NAV előtti képviselete.

 • Adóbevallás készítés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, precíz, naprakész vállalkozás!

Elvira
2 éve
AK Könyvelő iroda
AK Könyvelő iroda 1152 Budapest 15. kerület Online

Csekk Szilvia vagyok, 2009 óta regisztrált mérleképes könyvelő. Egyéni vállalkozásomat 2015 decemberében indítottam. Sok évi tapasztalat van a hátam mögött. Munka tapasztalataimat nagy, multinacionális vállalatoknál szereztem. Pályafutásom során végigjártam minden lépcsőfokot, és végül főkönyvelőként teljes mértékben bele láttam és tisztában kellett lennem egy cég teljes körű pénzügyi/számviteli feladataival. Úgy érzem, egyéni vállalkozóként ki tudom elégíteni ügyfeleim igényeit és megtaláljuk a mindenki számára előnyös és költséghatékony megoldásokat. Nagyon fontosnak tartom munkámban a precíz, minőségi munkavégzést és a jogszabályok naprakész ismeretét. Ezért folyamatos tréningeken, továbbképzéseken veszek részt, hogy mindig időben értesüljek az esetleges változásokról. További információkat a honlapomon olvashat. Kérdés/kérés esetén állok szíves rendelkezésére. Bízza rám a könyvelést, és Ön nyugodtan törődjön az üzlettel!

 • Adóbevallás készítés

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szakmailag kifogástalan, korrekt, pontos, megbízható, emberi! Mindez felsőfokon

Barbara
2 éve
Almási Klára
Almási Klára 1191 Budapest 19. kerület Online

Vállalkozásunk több mint tíz éve foglalkozik könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatással és cégek végelszámolásával. A tevékenységünkben részt vevő munkatársaink tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelői, jogi. valamint adótanácsadói végzettséggel rendelkező szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a jogszabályi változások folyamatos nyomon követésére, szakmai továbbképzésükre. Elsődleges számunkra, hogy az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat naprakészen, magas szakmai színvonalon, a jogszabályi előírásoknak megfelelően végezzük. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű számviteli feladatok ellátása Bérszámfejtési feladatok ellátása Adótanácsadás - egyedi megállapodás alapján Végleszámolás NAV-, TB-képviselet az ügyfél kérelme alapján

 • Adóbevallás készítés

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Dr. Takács Richárd ügyvédúrtól mindenkit óva intenék.

Monika
2 éve

Könyvelői szolgáltatásunkra általában a felhő alapú könyvelés a jellemző. Országos lefedettséggel vállaljuk a teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását, valamint üzletviteli és adótanácsadást. Munkánkra jellemző a proaktív gondolkodásmód: ügyfeleink üzleti érdekeit maximálisan szem előtt tartva, a legoptimálisabb számviteli megoldásokkal segítjük a zökkenőmentes ügymenetet. A felhő alapú könyvelés során elég, ha az online számlákat illetve a papír alapú szkennelt, lefényképezett számlákat, számla tömböket nyugtákat az ügyfél feltölti a drive-ra és ezáltal időt spórol meg maga és a könyvelő számára is. Így akár azonnal intézhető a vállalkozó számára az aktuális adóügye. Ehhez segítséget nyújt az általunk igénybe vett Viki könyvelő segédprogram, ami azonnal jelzi számunkra az adott ügyfél feldolgozandó adóügyeit. Számviteli szolgáltatásaink: teljes körű könyvelés; bérszámfejtés; NAV – TB képviselet; adótanácsadás stb. Egyéni vállalkozás indítása, ha szükséges számlázás, üzleti tanácsadás, kapcsolódó bevallások készítése, ha szükséges bérszámfejtés. Cégeknek számlák könyvelése, bevallások készítése, üzleti tanácsadás, beszámolók készítése

 • Adóbevallás készítés

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Minden azóban, felelősség vállalás nélkül, ha kis cég vagy.

Vivien
2 éve

Mérlegképes könyvelőként keresem leendő ügyfeleim.

 • Adóbevallás készítés

  8000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Hülyének nézik az embert, és hazudnak, mint a vízfolyás...remélem soha többet nem lesz dolgom velük

Márton
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő adóbevallás készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó kárpitozás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten az ajtó kárpitozás átlagos ára 7200 - 13500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 333 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: ajtó kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ajtó kárpitozás?

Az Ajtó kárpitozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas