Kft könyvelés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 347 könyvelő közül! Korrekt kft könyvelés árak: 33000-62000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

52 könyvelő most online

Rita M.

Rita M.

Kedvezményt adok

Nikolett S.

Nikolett S.

Tapasztalt vagyok

Gábor F.

Gábor F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kft könyvelés Budapesten?

33000 - 62000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Könyvelés és adótanácsadás Könyvelőirodánk Bt-k, Kkt-k, Kft-k egyéni vállalkozók teljeskörű könyvelését és ehhez kapcsolódóan adótanácsadási szolgáltatást vállal. Regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó áll rendelkezésedre! Adótanácsadónk az év adótanácsadója 2016 verseny 2. helyezettje. A teendők lépésről lépésre: 1) Juttasd el számunkra a következő dokumentumokat: a) a cég társasági szerződése, egyéni vállalkozó esetében a nyilvántartásba vételi okirat b) az ügyvezető/egyéni vállalkozó adókártyája, TAJ kártyája, személyi azonosító okmányai (személyi igazolvány, útlevél), lakcímkártyája 2) Személyes találkozót kell egyeztetnünk, ahol a részünkre meghatalmazást adsz az ügyintézéshez / szerződést kötünk, továbbá megbeszéljük az adózással kapcsolatos kérdéseket 3) Negyedévente/ havonta eljuttatod nekünk a számlákat (bevételi, kiadási), és bankkivonatokat. 20 km -es körzetben el is megyünk érte. 4) Mi a feldolgozás után összefoglalót küldünk, hogy hogy áll a vállalkozás, és milyen adókat kell fizetni. 5) Negyedévente/havonta számlázunk, 30 napos fizetési határidővel. 6) Ha kérdésed van e-mailen, telefonon vagy személyesen egyeztetünk. A havidíj mindent tartalmaz, így tartalmazza: A könyvek vezetését a mindig érvényes jogszabályok és számviteli politika alapján maximum havi 100 darab bizonylat (bevételi számla + költség számla + bankkivonat) erejéig Havonta 1 fő bérszámfejtését és a vonatkozó havi bevallások elkészítését. Ezen felül külön megállapodás alapján. Havi maximum egy óra számviteli- és/vagy adótanácsadást a vállalkozás ügyeivel kapcsolatban. A havi/negyedéves/éves ÁFA bevallás elkészítését. A társaság éves számviteli beszámolójának elkészítését. Az éves társasági adó bevallás elkészítését. Az éves iparűzési adó bevallás elkészítését. A bizonylatok őrzését az elévülési idő végéig. Egyedi árajánlatért keress minket bátran.

 • Kft könyvelés

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönöm az iroda munkatársainak türelmét és hozzáállását, a sok kérdés megválaszolását! Igazán klassz csapat vagytok. Csak így tovább!

Alexandra
2 éve
DJudit
DJudit 1010 Budapest 1. kerület Online

1999 óta foglalkozunk egyéni vállalkozók, kft.-k, bt.-k könyvelésével, valamint könyvvizsgálattal.

 • Kft könyvelés

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható cég, professzionális munkavégzés, maximális törődés odafigyelés az ügyfélre. Szívből ajánlom a Czinege AT Kft-t (Szakács Paul Paul's Photology)

Szabolcs
2 éve

SZEMÉLYESEN Tatabánya és Budapest környékén vagyok elérhető, ezen kívül online szívesen vállalok munkát az ország egész területéről! Üdvözlöm! Kis Nikolett vagyok, mérlegképes könyvelő. Vállalom egyéni vállalkozások, társas vállalkozások illetve civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) könyvelését, bérszámfejtését, illetve teljeskörű ügyintézését. Amennyiben a vállalkozás indítása előtt állna, abban is szívesen állok rendelkezésére tanácsadását szívesen vállalom. Könyvelői felelősség biztosítással is rendelkezem!

 • Kft könyvelés

  5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó fejek. Tényleg értik a szakmájukat.

Flórián
2 éve

A KATA törvény változása miatti információkkal frissítve a weboldalam. Kérem, tekintse át, és kérdése esetén forduljon bizalommal hozzám.36205727857[email protected] https://monika-konyvelo-iroda-esztergom.webnode.hu/kata-torveny-valtozasa-miatti-informaciok/?fbclid=IwAR1rDHVYjkze3rusfyhmXkc5uZ11h7xkDkQArMzz575p7Kaccaurthrd_aM Országosan, és KIZÁRÓLAGOSAN ON-LINE dolgozom. Ügyfelekkel NEM találkozom, személyes kapcsolattartási lehetőség nincs, vagy csak kivételes esetben, korlátozottan. Amennyiben: - Vállalkozásba kezdene, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? - Minőségi könyvelési szolgáltatás versenyképes árakon! - Vállalkozást szeretne indítani - Könyvelőt szeretne váltani? - Elmaradt könyvelése, adóbevallásai vannak? A tanácsadás csak abban az esetben ingyenes, ha a vállalkozása elindítását, könyvelését Rám bízza, és legalább 2 éves hűségidejű szerződést kötünk. Kedves Érdeklődők, leendő, vagy meglévő Vállalkozók! A mai naptól - 2021.04.16-tól - a tanácsadás díjmentessége megszűnt. Minden megkezdett óra 15.000,- Ft-ba kerül, melyet a tanácsadás megkezdése előtt utalással kérek rendezni. Emiatt e-mailes /Messengeres/WhatsAppos/Viberes ( tehát írásos ) megkeresés szükséges ahhoz, hogy a számlát el tudjam készíteni a tanácsadásért. A tanácsadás díját előre kérem utalni. A számla kiállításához viszont szükségem van a megrendelő adataira, és ezt a legegyszerűbben írásban tudják elküldeni Nekem. Mivel nagyon sokan visszaéltek a jóindulatommal, ezért voltam kénytelen változtatni a korábbi gyakorlatomon. Fentiek miatt arra kérem az érdeklődni szándékozókat, hogy ennek függvényében keressenek, és vegyék fel Velem a kapcsolatot. Jó hír, hogy a tanácsadás díja megtérül azoknak, akik Velem kezdenek el együtt dolgozni, mert ezt az összeget visszakapják a közös munka során. Az első részletet 3 teljes havi számla kifizetése után, a második részletet pedig a következő 3 hónap teljes havi könyvelési díj megfizetése után. Megértéseteket köszönöm, és továbbra is szeretettel várom kedves leendő Ügyfeleimet.

 • Kft könyvelés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Profi munka gyors és pontos ügyintézés. A munka iránti teljes elhivatottság jellemzi az irodát. Csak korrekt munkát végeznek.

Zoltán
2 éve

Kft-k, Bt-k, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelése, bérszámfejtés, kapcsolattartás a hatóságokkal.Főiskolai végzettség, mérlegképes könyvelői képesítés, PM regisztráció. Több, mint 10 éves könyvelőirodai és nagyvállalati könyvelői tapasztalat.

 • Kft könyvelés

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Könyvelőiroda. Profik!

Miklós
2 éve
Kovács Julianna
Kovács Julianna 1193 Budapest 19. kerület Online

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, adótanácsadó valamint tb ügyintéző végzettséggel és több mint 20 éves könyvelési, adózási területen szerzett tapasztalattal vállalom egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok könyvelését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését magánszemélyeknek is. A könyvelést, bérszámfejtést elsődlegesen online, digitális anyagátadással vállalom ezért az ország bármely részéről várom a jelentkezéseket.

 • Kft könyvelés

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Online könyvelési szolgáltatásokat nyújtanak megfizethető áron.

Dóra
2 éve
Balasi Bettina
Balasi Bettina 1211 Budapest 21. kerület Online

Ha már vállalkozó, esetleg saját vállalkozás indítását tervezi, biztosan szüksége van egy megbízható partnerre. Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal teljes körű könyvelési szolgáltatást kínálok egyéni vállalkozók és társas vállalkozások részére elsősorban Balatonfűzfő és Veszprém vonzáskörzetében, de a távkönyvelés is megoldható. Együtt könnyebb!

 • Kft könyvelés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors és ügyesek vagytok! Mindent köszönök szépen!

György
2 éve

Többéves szakmai gyakorlattal rendelkező, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Vállalom bt.-k, kft.-k, egyéni vállalkozók könyvelését teljes körű ügyintézéssel, APEH-, TB-képviselettel. Igény szerint a könyvelési anyagért házhoz megyek.

 • Kft könyvelés

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt, precíz, megbízható könyvelő! Szívből ajánljuk mindenkinek!

Földiné
2 éve

Két évtizedes tapasztalattal teljes körű könyvelési munkákat vállalok. Cégek, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelése. Konzultáció magán adózási kérdésekben is. Mindig megkeresem Önnek a legolcsóbb és legjövedelmezőbb adózási megoldást. Jogi szakismerettel és tapasztalattal rendelkezem. Budapest, Pest megye, Fejér megye területén futárral, az ország más részein postai irat küldéssel és elektronikus-, valamint telefonos kapcsolattartással dolgozom táv könyvelési rendszerben.

 • Kft könyvelés

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat ajánlom mindenkinek!

Kinga
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft könyvelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a konyhabútor javítás átlagára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Budapesten a konyhabútor javítás szolgáltatáshoz már 439 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 338 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: konyhabútor javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhabútor javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas