Online könyvelés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 284 könyvelő közül! Korrekt online könyvelés árak: 34800-65300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

43 könyvelő most online

Mihály L.

Mihály L.

Tudok segíteni.

Andrea F.

Andrea F.

Közeli megoldás.

Ferenc R.

Ferenc R.

Érdekel.

Mennyibe kerül az online könyvelés Budapesten?

34800 - 65300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Gál Edit
Gál Edit 1180 Budapest 18. kerület Online

22 éve működő kis könyvelő iroda, barátságos munkatársakkal. Vállaljuk kft., bt., egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, NAV, TB ügyintézését. Gyors, pontos munkavégzés, baráti árfekvés. Közvetlen kapcsolatunk van könyvvizsgálóval, adótanácsadóval, ügyvédi irodával. Irodánk könnyen megközelíthető, a BAH csomóponttól 1 megálló az Erzsébet híd felé, a Ferenciek terétől 3 megálló. SZOLGÁLTATÁSOK: Irodánkban sok éves rutinnal rendelkező mérlegképes, TB ügyintézői végzettséggel rendelkező munkatársak dolgoznak.

 • Online könyvelés

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ez nem bár, hanem egy munkaerő kölcsönző és közvetítő cég a Kodály körönd és a Vörösmarty utca között. 😂😂

Tamás
2 éve
Gramit Kft.
Gramit Kft. 1132 Budapest 13. kerület Online

Kis- és nagyvállalkozásoknál szerzett tapasztalatok után 8 éve foglalkozom saját vállalkozásom keretében egyéni vállalkozások könyvelésével, tanácsadásával, bérszámfejtéssel. A vállalkozások az egész területéről megtalálnak, mivel a könyvelési anyagot postán vagy e-mailben juttatják el hozzám, így nincsenek a vállalkozók időhöz kötve az irodába való eljutással.

 • Online könyvelés

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, gyors csak ajánlani tudom!

Marcel
2 éve

Egyéni vállalkozások és cégek könyvelését vállalom, tanácsadással, könyvelői szerződéssel. Igény szerint teljes körű online könyvelést tudok biztosítani, teljes tájékoztatással, akár országosan is.

 • Online könyvelés

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt árak, minőségi szolgáltatás, kiterjedt kapcsolatrendszer. Eddig még minden problémámra találtunk megoldást . Csak ajánlani tudom, közel 10 éve vagyok az ügyfelük.

Dénes
2 éve

Dobroczki Ádám vagyok, regisztrált vállalkozási és IFRS mérlegképes könyvelő (regisztrációs szám: 208233), diplomás közgazdász, egyben könyvvizsgáló-hallgató. Karrierem kezdete óta mindig is számviteli, pénzügyi területen dolgoztam. Az egyetemi diplomám megszerzése óta megfordultam multinacionális szolgáltatóközpontoknál, Big4 és kisebb könyvvizsgáló cégeknél. Dolgoztam könyvelőként, közel 10 éven át foglalkoztam könyvvizsgálattal. Ezen felül egy multinacionális cégcsoport egyik nagy méretű tagjának is voltam kontrollere, egyben pénzügyi-számviteli vezetője. Iparági szempontból számos cég működésébe beleláthattam és szerezhettem tapasztalatot. Azért hoztam létre a D-Accounting-ot, hogy szakmai tapasztalatomat kamatoztatni tudjam, ügyfeleimet segítsem mindennapi életük során levéve vállukról a számviteli és adózási adminisztráció terhét, számviteli tanácsaimmal a jogszabályi megfelelőséget biztosítsam. Az online megoldásoknak köszönhetően Magyarország teljes területén lehetségessé válik a szolgáltatásnyújtás. Munkám során mindig törekedtem a precizitásra, a teljességre és a pontosságra. Ügyfeleimet a lehető legmagasabb színvonalon igyekeztem kiszolgálni. Ezek számomra szakmai minimumot jelentenek ma is. Célom a magas ügyfélelégedettség, munkám során a folyamatos és időben történő kommunikációra törekszem. Az együttműködések során az elektronikus megoldásokat preferálom, így papír használatára csak a legszükségesebb esetben kerül sor. Cserébe minden lehetséges esetben a dokumentumkezelés online történik jelszóval védett mappákban. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelés Bérszámfejtés Adóbevallások készítése KATA ügyintézés Magyar és IFRS beszámoló készítése Számviteli tanácsadás (magyar, IFRS) Könyvvizsgálati tanácsadás

 • Online könyvelés

  6700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nem tudom hogy egyáltalán mondhatok v velemenyeznetek mert én magánszemély vagyok. A könyvelő iroda pedig csak cégek ügyeivel foglalkozik. De szerencsére ismerem a cég vezetőjét aki egy ambiciózus hölgy a múltkor beszelhwttem vele 1orat és éppen erre hívta fel a figyelmemet. Én ha tehetném az értékelésem 3 4 pont közé tennem ha csak a helyet nézem ahol található akkor az központi helyen van arra 5 pontot adnék.

Romitza
2 éve
Tóth Beatrix
Tóth Beatrix 1180 Budapest 18. kerület Online

Az E-GOODWILL Könyvelő Iroda gyakorlati működése Budapest, Hűvösvölgyi úton a Videoton Irodaházakban van. 3 fős iroda, melyben jelenleg két fő dolgozik. Egyszemélyes home office-ból nőtte ki magát a könyvelőiroda, a személyes kapcsolatok és ajánlások útján. Nincs a cégnek honlapja, sem névjegykártyával nem rendelkezünk. Mottónk: "a legjobb deviza és valuta: a becsületesség, és őszinteség"! Ebből következik, hogy az iroda hangsúlyozottan a szakralitás égisze alatt működik. Ügyfeleink számára bizalmat, pontos precíz munkát nyújtunk. Tőlünk egyenes, nyílt, őszinte kommunikációra számíthatnak. Nálunk érzi az ügyfél, hogy odafigyelnek rá, kölcsönös a tisztelet egymás idejével, tekintettel az olykor kihívást jelentő határidőkre. Partnereink visszacsatolása az elégedettség, a megnyugtató tudat, a biztonság érzete, melyek összessége a megalapozottság egy hosszú távú együttműködéshez. Ezeket az alapvető értéket képviselve dolgozunk ez által teremtődnek a napi sikerélményeink, megerősítve, hogy így és csak is így érdemes ezt a szakmát művelni. S akkor a mát ugyan ilyen szellemben mindig követi egy holnap. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, NAV, TB képviselet.

 • Online könyvelés

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatóság, pontosság

Edina
2 éve
Strausz Könyvelde
Strausz Könyvelde 1042 Budapest 4. kerület Online

Könyvelőiroda, profi könyvelő Budapest városában. A GoldPen Könyvelőiroda Budapesten 15 év tapasztalatával és rengeteg elégedett ügyféllel a háta mögött áll Kedves Ügyfelei rendelkezésére könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, pénzügyi tervezés területén. Goldpen Könyvelőiroda - Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés Budapest https://goldpenkonyveloiroda.hu/budapest/ https://bit.ly/KonyveloIrodaBudapest https://g.page/r/CXp0-rEPWhk-EAE

 • Online könyvelés

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Preciz,profi, megbizhato, joindulatu, komoly szakmai tudassal, csak ajanlani tudom!

Kriszta
2 éve

Tisztelt Keresők! 2013-tól mérlegképes regisztrációval rendelkező könyvelő vagyok. Családi vállalkozásban végzem egyéni vállalkozók, kft.-k könyvelését. Teljes körű NAV, TB képviselettel. Bérszámfejtés, TB nyilvántartások, NAV bejelentések, NAV bevallások, KSH statisztikák készítése, beszámolók. Amennyiben szükséges könyvvizsgálat akkor könyvvizsgálóval együttműködés. Számlaképes vállalkozás keretein belül. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű NAV képviselet Teljes körű TB képviselet Bérszámfejtés TB nyilvántartások NAV bevallások-bejelentések KSH statisztikák Éves, negyedéves, havi beszámolók, bevallások

 • Online könyvelés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Egy teljes hónapra kiterjedő EKAER ellenőrzés kapcsán kértük fel tanácsadásra a céget. Több milliós nagyságrendű büntetés volt kilátásban, de segítségükkel a büntetés 200 ezer forint alatt maradt. Magas fokon értenek ahhoz, amit csinálnak, határidőre dolgoznak, jó volt velük együtt dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. butorpiac.hu webáruház

Emese
2 éve

Könyvelő családi vállalkozásunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és megfelelő szakmai végzettséggel, vállalja egyéni és társas vállalkozások digitális könyvelését. A digitális könyvelés a papír alapú könyvelést váltotta fel az elmúlt években, amely minden ügyfelünk számára idő és költséghatékony, hiszen nem kell a könyvelő irodákban várakozni. Ügyviteli rendszerünk illetve az online számlázó programok és a drive-s megosztás lehetővé teszi, hogy ügyfeleink kényelmesen akár okostelefonjukról tudják intézni a könyvelést érintő fontos kommunikációt és bizonylatok elküldését a könyvelő számára. Ez a fajta könyvelés az ügyfelek részéről nem igényel személyes jelenlétet, ezért az ország bármely pontjáról tudjuk fogadni az ügyfelek megkeresését. Azoknak a vállalkozásoknak tudunk segíteni akik a digitális könyveléssel elégedettek, ezért kérem csak olyanok keressenek, aki számára a könyvelés nem igényel személyes jelenlétet!

 • Online könyvelés

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Maximalisan meg vagyok elégedve a munkátokkal,számunkra a segítséggel.MINDEN KOLLEGÁNAK maximális elismerésem.Köszönöm még egyszer a munkát

Sándor
2 éve

Több éves tapasztalattal, jó csapattal dolgozunk.

 • Online könyvelés

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Erzsit már hosszú ideje ismerem, bár munka kapcsolatunk még rövid múltra tekint vissza. Azonban soha nem volt kérdés, hogy ha könyvelőre lesz szükségem, kit válasszak, mert nála megbízhatóbb, felkészültebb, segítőkészebb szakembert úgysem találnék.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő online könyvelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a régi szekrény felújítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Budapesten a régi szekrény felújítás szolgáltatáshoz már 376 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Budapesten?

Ebben a pillanatban 289 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor ezzel a feladattal bízható meg: régi szekrény felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorrestaurátor?

A jó bútorrestaurátor részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: bútorrestaurátor?

Ha a legjobb bútorrestaurátor segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A régi szekrény felújítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas