Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 301 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 33800-63300 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

45 könyvelő most online

András S.

András S.

Kedvezményt adok

Ferenc S.

Ferenc S.

Tapasztalt vagyok

István K.

István K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Budapesten?

33800 - 63300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Nyugodtan alhat, ha minket választ. 25 éve működő könyvelőiroda, amely ez idő alatt több száz ügyfélnek takarított meg fejenként 100.000 - 10.000.000 Ft adót és járulékot. Ha egy megbízható társra vágyik, aki munkáját lelkiismeretesen és precízen végzi, akkor a legjobb helyen jár.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb és legmegbízhatóbb könyvelőiroda :))

Levente
2 éve
Nagy Marianna
Nagy Marianna 1153 Budapest 15. kerület Online

2000 óta dolgozom pénzügyi területen, 2002-től egy civil szervezet pénzügyi vezetői feladatait látom el. 2015 óta foglalkozom könyveléssel, bérszámfejtési feladatok ellátásával, a mérlegképes könyvelő végzettséget 2016 januárjában szereztem meg. Elsősorban civil szervezetek, egyéni vállalkozók, ill. alanyi adómentes gazdasági társaságok könyvelését, továbbá bérszámfejtési feladatok ellátását vállalom.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szakértelem, rugalmasság, pontosság. Közel 10 évnyi tökéletes partnerség, probléma nélkül.

Zsuzsanna
2 éve
Hulé Ildikó
Hulé Ildikó 1191 Budapest 19. kerület Online

Már több mint 15 éve ügyfeleink szolgálatában. Partnerirodánk 2003-ban alakult. Korrekt árak, precíz munkavégzés.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és segítő készek voltak. Aki az adó ügyemet át ette érti a dolgát. Ezért is tudom másoknak is ajánlani.

Vanessza
2 éve
Falvai Zsolt
Falvai Zsolt 1031 Budapest 3. kerület Online

Az irodánkban a regisztrált könyvelők közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően naprakész, teljes körű tájékoztatást nyújtsunk az elvégzett munkáról, az aktuális teendőkről (befizetések, adatszolgáltatások, stb.), megbízóinkat érintő változásokról. Így Ön minden szükséges információhoz időben hozzájut és a törvényi előírásoknak való megfeleléshez csupán követnie kell útmutatásainkat. Ezzel időt, energiát takaríthatunk meg Önnek. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozások, társas vállalkozások (Bt., Kkt., Kft.), non-profit szervezetek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, NAV és TB ügyintézés , képviselet, munkaügy, pályázatok pénzügyi vezetése, hatóságok előtti képviselet, felelősségbiztosítással. Anyagért házhoz megy. Távkönyvelés. Személyes konzultáció. Törvények naprakész követése.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész, gyors Kriszta és a csapata is, ajánlom.

Zsófia
2 éve
Bakos Gáborné
Bakos Gáborné 1114 Budapest 11. kerület Online

2009 óta foglalkozom számvitellel. Eddig alkalmazottként dolgoztam egy kis könyvelőirodában, ahol mindenkinek teljes körűen részt kellett venni a napi elvégzendő feladatokban. Sokrétű tapasztalatot szereztem ezáltal. 2018 januárban saját vállalkozásba kezdtem. Célom partneri viszony kialakítása megbízóimmal, hogy a lehető legkevesebbet kelljen foglalkozniuk adózási kérdésekkel. Folyamatosan tájékozódom a jogszabályi változásokról, informálom a vállalkozást érintő változásokról. Felhívom figyelmét az utalási határidőkre. A felmerülő kérdésekre érthetően, rövid határidővel válaszolok. Bízom benne, hogy partnereim és saját vállalkozásom számára is jövedelmező munkakapcsolatot tudunk kialakítani. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés: - számviteli bizonylatok feldolgozása a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően - bevallások elkészítése és benyújtása a hatóságok felé - adófolyószámlák egyeztetése - analitikus nyilvántartások vezetése - adóévet záró munkák elvégzése, beszámoló elkészítése - a vállalkozó által kért kimutatás elkészítése - folyamatos tájékoztatás a vállalkozást érintő törvényi változásokról Bérszámfejtés: - az alkalmazottak bejelentésével kapcsolatos feladatok elvégzése - havi bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése - a munkavállalók betegszabadságával, táppénzigényével kapcsolatos feladatok ellátása - személyi jövedelemadó bevallások elkészítése - munkáltatói igazolás kiadása - havi adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése az adóhatóság felé - utalandó adók és járulékok meghatározása és továbbítása megbízó felé - adatszolgáltatás teljesítése a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság felé Magánszemélyek adóbevallása.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom őket. Több éve ügyfelük vagyok, és ezidáig nálam minden rendben ment.

Gergely
2 éve
Okane Kft.
Okane Kft. 1123 Budapest 12. kerület Online

2005 óta foglalkozunk teljes körű számviteli és munkaügyi feladatok ellátásával. Célunk, hogy a jogszabályok és törvényi előírások betartása mellett segítsünk Önnek megtalálni az adózás szempontjából legoptimálisabb megoldásokat, ezzel is elősegítve cége stabil, profittermelő működését. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a munkánk túlmutat a kötelező könyvelési feladatok és bevallások elkészítésén, ezen feladatok mellett legalább annyira fontos az összhang és az együttműködés ügyfeleinkkel. SZOLGÁLTATÁSOK: Vállaljuk mikro, -kis,-közép és nagyvállalatok valamint egyéni vállalkozások és alapítványok Teljes körű könyvelését Bérszámfejtését Adóbevallások elkészítését Adóoptimalizálási tanácsadást Képviseletet a hatóságok előtt Szabályzatok készítését és frissítését Kérésre a könyvelési anyagért futárt tudunk küldeni kedvezményes áron, így Önnek nem kell azért megszakítania a profittermelő munkáját, hogy a könyvelőhöz elmenjen.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Abszolút kompetens csapat, professzionális vezető, jó hangulat, kiváló kommunikáció, folyamatos segítségnyújtás! Jó szívvel ajánlom mindenkinek

Sándor
2 éve
Tarány és Mohr Kkt.
Tarány és Mohr Kkt. 1021 Budapest 2. kerület Online

EU-TAX – Az innovatív Könyvelőiroda Válasszon a könyvelőirodánk minőségi szolgáltatásai közül! A könyvelőirodánk célja, hogy igényeire szabott könyvelési, adózási szolgáltatást nyújtsunk, felhasználva több, mint 17 éves szakmai tapasztalatunkat. Az EU-TAX könyvelőiroda feladatának tekinti, hogy szolgáltatása minden tekintetben megfeleljen ügyfelei – akár egyedi – elvárásainak. Ügyfeleink köre folyamatosan bővül, az ország egyre több részről találnak meg bennünket új és leendő ügyfeleink, akiknek ugyanazt a minőségi, komplex, ügyfélcentrikus szolgáltatást tudjuk nyújtani, mint a földrajzilag közelebb lévő cégeknek. Ez elsősorban a folyamatos és tudatos fejlesztések eredménye, mert bevezetésre került az online könyvelés és a számlázás valamint az e-fiók rendszer, ahol a nap 24 órájában tudnak tájékozódni vállalkozásukról.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Már a hetedik éve, hogy ehhez a csapathoz fordulok az adobevallásom ügyén. Tökélrtesen meg vagyok elégedve! Gyorsak, tényleg 3, azaz három nap alatt kész. Profi modon készitik, még soha nem volt problémám.

evi
2 éve

Kedves Látogató:) Ha most szeretnél könyvelőt váltani, vagy könyvelőt keresel lehet, hogy jó helyen jársz. Ügyfeleink részére Szigetszentmiklóson és új irodánkban Budaörsön állunk rendelkezésre. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, Pénzügyi és Számviteli Főiskolai diplomával, adótanácsadói oklevéllel és jogi diplomával, valamint precíz pontos munkával, és kedvező árakkal várom megkeresésed. Ha nem tudsz lépést tartani a folyamatos változásokkal mi segítünk eligazodni az adótörvények rengetegében. SZOLGÁLTATÁSAINK: KÖNYVELÉS, FŐKÖNYVELÉS KIHELYEZETT KÖNYVELÉS, ÚJRAKÖNYVELÉS, TB ÉS BÉR ÜGYINTÉZÉS, MENEDZSMENT JELENTÉSEK ANGOL ÉS NÉMET NYELVEN IS.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

2013-tól végzik a főkönyvi könyvelésünket, készítik bevallásainkat, latnak el minket tanácsokkal, nem csak a céges, sokszor magánjellegű feladatokba is. Mivel integrált irányítási rendszert használunk, sokszor a miáltalunk elkövetett apróbb hibák javítása is rájuk hárul. Precíz, megbízható felelősségteljes munka jellemző rájuk. Bármilyen időpontban jut eszünkbe évközi mérleget készíteni, rövid időn belül megkapjuk.

Tamás
2 éve

Kérem, CSAK AKKOR KÉRJEN könyvelési vagy tanácsadási ÁRAJÁNLATOT, ha a munkához nem várja el a személyes jelenlétet. Mi majdnem minden ügyfelet elfogadunk, mert van elég kapacitásunk, viszont a havi anyagokat emailben vagy más elektronikus úton várjuk, az esetlegesen papíron meglévőket mobillal lefényképezve vagy beszkennelve - a teendőit ugyanígy kapja vissza. Emellett gyorspostával is küldheti az anyagokat, ha vállalja annak a havi 2000 Ft-os költségét. Több városban irodával is jelen vagyunk (Budapest, Tatabánya, Komárom, stb.), így itt a hagyományos, papíros megoldás is működhet. KATÁS vállalkozást 8800 Ft-tól, más egyéni vállalkozást 12000 Ft-tól, kft-t havi 17500 Ft-tól könyvelünk, ezek a díjak az induló, legkisebb forgalomra érvényesek.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Elképesztően megbízhatatlanok és rengeteg hiányosságokkal dolgoznak, amit utólag nem győzünk helyreállítani.

Réka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten az ágyvég kárpitozás átlagára 24000 - 45000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Budapesten?

Most 301 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: ágyvég kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha profi bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ágyvég kárpitozás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas