Adótanácsadás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 347 adótanácsadó közül! Korrekt adótanácsadás árak: 6500-12200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

52 adótanácsadó most online

Nóra C.

Nóra C.

Kedvezményt adok

Mariann V.

Mariann V.

Tapasztalt vagyok

Renáta B.

Renáta B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adótanácsadás Budapesten?

6500 - 12200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

ProBook Audit Kft.
ProBook Audit Kft. 1023 Budapest 2. kerület Online

Jelenlegi és leendő partnereinkkel a kölcsönös és feltétlen bizalmon alapuló baráti és üzleti kapcsolatra törekszünk, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Munkánkat a lehető legnagyobb hozzáértéssel, alapossággal, és (nem utolsó szempontként) korrekt áron végezzük. Kollégáink felkészült, magasan és folyamatosan képzett szakemberek. Véleményünk szerint a mai magyar pénzügyi, valamint az úgynevezett irodai életben a hasznos segítőtárs nélkülözhetetlen egy sikeres vállalkozás működtetéséhez. Tanácsainkkal, ötleteinkkel, meglátásainkkal és odafigyelésünkkel sok millió forintot takarítunk meg jelenlegi és leendő ügyfeleinknek. Proaktív könyvelés, adóoptimalizálás, profitmaximalizálás, precizitás, megbízhatóság. Ezek fő értékmérőink. Célunk, hogy az Ön számára is hasznos segítség lehessünk mindennapjaihoz. Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük, s egyúttal várjuk mielőbbi jelentkezését. SZOLGÁLTATÁSOK: 20 éves könyvelési tapasztalat

 • Adótanácsadás

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors ügyintézés, felkészült szakemberek, korrekt árak!

Zoltán
2 éve

Üdvözlöm. Irodánk vállalja kizárólag kisvállalkozások (katás) könyvelését, bérszámfejtését, adóhatóság előtti képviseletét. DPO , magánnyomozó végzettséggel, 23 év tapasztalattal. Előző időszaki könyvelések rendbetételét is vállaljuk, rövid határidővel. Szükség esetén székhelyszolgáltatást nyújtunk. Amennyiben igény van rá, az iratokért Pest megyében házhoz megyünk.Kötelező szerződéskötés, és havi fix átalány díj van. Az esetleges felmerülő költségek mindig előzetes megbeszélés alapján kerülnek kiszámlázásra.Nincsenek rejtett költségek, fix fogadó órák, fix elérhetőségek,késedelmes átalány fizetés esetén késedelmi pótlékot számolunk fel.

 • Adótanácsadás

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom, nagyon érti a dolgát *****

László
2 éve

A könyvelés összetett folyamataihoz kínálunk segítséget és átláthatóságot kezdő vállalkozásoknak, startupoknak és meglévő gazdasági társaságoknak egyaránt, legyen szó akár adóoptimalizálásról, tanácsadásról vagy egyéb könyvelési feladatokról.

 • Adótanácsadás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb könyvelő a városban!

Bianka
2 éve
Mona-Véd Kft.
Mona-Véd Kft. 1032 Budapest 3. kerület Online

Egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok részére végzünk könyvviteli szolgáltatást, bér- és tb ügyintézést, vállaljuk az adóhatóságok előtti képviseletet, igény szerint egyéb gazdasági tanácsadással látjuk el ügyfeleinket, külön megbízás alapján egyedi ügyintézésekre is van lehetőség. Több mint 10 éves tapasztalattal várjuk leendő megrendelőink jelentkezését. Külön megállapodás és díjazás alapján a könyvelési anyagokért házhoz megyünk. Egyéni kérésre a cég telephelyén történő könyvelést is vállalunk. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés (egyszeres és kettős könyvvitel, bevételi nyilvántartás); távkönyvelés (on-line könyvelés); üzletviteli tanácsadás; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; SZJA, EVA, KIVA, KATA, TAO bevallás elkészítése; szabályzatok, kimutatások, éves beszámolók készítése (évközi beszámoló egyedi igény, megállapodás alapján).

 • Adótanácsadás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Hajszál volt az ételben

Mihály
2 éve

Egyéni vállalkozások, társaságok könyvelésével foglalkozunk huszonéve. Online bárhonnan az országból, személyesen Fejér megyében vagyunk elérhetőek. Visszamenőlegesen is vállaljuk a könyvelést, bevallások elkészítését, pótlását. Egyéni vállalkozások indítása teljeskörű tanácsadással, kezdeti mentorálással, hogy tudatos vállalkozó legyél. Folyamatos és eseti tanácsadás. Év végi Szja bevallások elkészítése akár utólag is, önellenőrzése.

 • Adótanácsadás

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Közel 6 éve könyvelnek nekünk problémamentesen. Mindig segítőkészek, gyorsan reagálnak, szem előtt tartva az ügyfél érdekeit. Köszönjük!

Judit
2 éve

Irodánk Gyöngyösön, székhelyünk Budapesten található, de Online bárhonnan az országból elérhetőek vagyunk. Könyvelő irodánk teljes körű könyvelést (könyvelés, bérszámfejtés, bevallások stb) vállal KFT, BT, KATA, Egyéni Vállalkozás részére.

 • Adótanácsadás

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A pandémia más vállalkozáshoz hasonlóan a mi cégünket sem kímélte. Egy ilyen válságos időszakban a felszínen maradáshoz több módon próbáltunk új ügyfeleket szerezni. Szerencsére rátaláltunk a Könyvelő-Netre. Regisztrációnk óta rengeteg árajánlatkérést kapott cégünk, amiből 3 fix ügyfelünk már van. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kovács Magdolna, Többszörös Kft.

Norbert
2 éve

Bemutatkozó Bemutatkozó Bemutatkozó

 • Adótanácsadás

  6200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Két év után irreális könyvelési díj emelése után megköszönve az eddigi együttműködést új könyvelőt kerestünk. A Posztós és Társa Kft. ügyvezetője közölte, hogy ő csak nettó 95.000 Ft-ért hajlandó lezárni az előző évünket. Az éves zárásért sosem kért plusz díjazást, tehát a havi könyvelési díjnak tartalmaznia kellett. Az abszolút etikátlan, pénzéhes viselkedése végett nem ajánlom az irodát senkinek.

Barbara
2 éve

20 éve dolgozom a könyvelői szakmában. 15 évig főkönyvelőként és gazdasági vezetőként dolgoztam egy nemzetközi cégnél, ahol import-export tevékenység volt a fő tevékenység. Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozom és könyvelést vállalok. Várom azon egyéni vállalkozók és cégek jelentkezését akik egy megbízható könyvelőt keresnek. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, bevallások készítése, NAV, TB képviselet.

 • Adótanácsadás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

After more than one month I found them, if you searched by any matter you reached them, so you are at the right placed… you will find anything needed and you’re in front of well educated people as well as professional team. Highly recommended.

Petriko
2 éve

Adótanácsadás, bérszámfejtés, IFRS tanácsadás, IFRS könyvelés. áttérés IFRS-re, TB-ügyintézés, teljes körű könyvelés, mérlegbeszámolók, cash-flow, elektronikus bevallások, adóügyi eljárásban cégképviselet SZOLGÁLTATÁSOK: Cégvezetés igényei szerinti kimutatások Angol nyelvű reportok, levelezés KSH-statisztikák elkészítése Hitelek, pályázatok, ISO-minősítések előkészítése bérszámfejtés

 • Adótanácsadás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak, precízek és gyorsan reagálnak, illetve nagy pozitívum, hogy az egyes határidőkre időben emlékeztetnek:)

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótanácsadás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szobabútor készítés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a szobabútor készítés átlagos díja 7000 - 13100 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Budapesten a szobabútor készítés szolgáltatáshoz már 426 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Budapesten?

Most 328 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZOBABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: szobabútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

A jó asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: szobabútor készítés?

A szobabútor készítés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy asztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas