Megbízási díj könyvelése: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 328 adótanácsadó közül! Korrekt megbízási díj könyvelése árak — 9000-17000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

49 adótanácsadó most online

Marika K.

Marika K.

Kedvezményt adok

Zoltán B.

Zoltán B.

Tapasztalt vagyok

László N.

László N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a megbízási díj könyvelése Budapesten?

9000 - 17000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Okleveles közgazdászként vállalom magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások (bt, kft, rt) könyvelését, bérszámfejtését. Regisztrált mérlegképes könyvelő és regisztrált adótanácsadó vagyok, bér és tb ügyintézői képesítéssel is rendelkezem. 2017-ben az év könyvelője voltam. Pilisvörösvári könyvelőirodám mellett Esztergomban szeretném ügyfélkörömet bővíteni. Forduljanak hozzám bizalommal!

 • Megbízási díj könyvelése

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Jellemző a biztos és korrekt szaktudás!

Sándor
2 éve

Székely Csilla, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, 12 éves, könyvelő irodákban szerzett szakmai gyakorlattal. Kft-k, Bt-k, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, illetve magánszemélyek részére szja bevallások elkészítését vállalom. Miben vagyok más? Miért engem válassz? -mert szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem, -mert csak precíz és korrekt anyagot adok ki a kezemből, -mert időt és pénzt takarítasz meg azzal, hogy az összekészített anyagért magam megyek el 20 km-es körzeten belül.

 • Megbízási díj könyvelése

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A very informative, helpful and fantastic support :)

Sándor
2 éve
Ocskó Anita
Ocskó Anita 1114 Budapest 11. kerület Online

Könyvelőirodánkat 20 éves szakmai tapasztalattal irányítjuk. Érdekünk, hogy hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot épitsünk ki ügyfeleinkkel, és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Családias légkör, barátságos iroda várja ügyfeleinket. Rugalmas ügyfélfogadási idővel.

 • Megbízási díj könyvelése

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló könyvelés

Tünde
2 éve

1990 óta foglalkozunk családi jellegű kis- és mikrovállalkozások teljes körű könyvelési, bérelszámolási, adóbevallási teendőinek ellátásával.

 • Megbízási díj könyvelése

  7700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nem véletlenül tartja úgy a mondás, hogy hasonló a hasonlóval. A könyvelőiroda vezetőjét a párja által volt szerencsém megismerni, aki egy lelkiismeretes informatikus, Andrea pedig hozzá hasonlóan precíz, alapos és maximálisan megbízható könyvelő Budapesten. Bátran ajánlom.

Klaudia
2 éve

Szakképzett munkatársakkal valamint 22 éves tapasztalattal rendelkezünk a számviteli és adózási szolgáltatások területén. Arra törekszünk, hogy mindig a terület legjobbjai legyünk, és mindig készen álljunk könyvelési/adózási gondjai segítésében. Célunk az Önnek nyújtott professzionális szolgáltatás: minden adózási kérdésre történő válaszoktól kezdve a költséghatékony megoldásokig, mi készségesen állunk rendelkezésére. SZOLGÁLTATÁSOK: Bérszámfejtés Könyvelés Adótanácsadás Végelszámolásban, felszámolásban való közremükődés

 • Megbízási díj könyvelése

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon pontosak és megbízhatóak. Naprakész könyvelés! Segítőkészek, és együttgondolkodóak. Maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom!

Anikó
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező közgazdász és mérlegképes könyvelő és csapata várja az Önök jelentkezését céges, egyéni vállalkozói, nonprofit kérdésekben vagy akár magánemberként. Céget alapítana? Könyvelőt keres vagy váltana? Tegyen próbára minket! Cégünk gazdasági mentorként áll Önök mögött és Önök mellett Önökért.

 • Megbízási díj könyvelése

  6100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak, precízek. Segítettek, segítenek mindenben.

Zsuzsanna
2 éve

Társaságunk teljes körű szolgáltatást nyújt a vállalkozások számviteli, bérszámfejtési, munkaügyi, adózási feladatainak ellátásához, adózási-ügyviteli tanácsadással, valamint ellátjuk ügyfeleink teljes körű képviseletét a hatóságok előtt. SZOLGÁLTATÁSOK: Társas vállalkozások.

 • Megbízási díj könyvelése

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden vállalkozás számára a biztos kiindulópont a rendezett pénzügyi adminisztráció. Egy jó könyvelő ezt nyilván elősegíti. Andrea nyílt, kedves, barátságos személyiségű, szakmailag felkészült, tapasztalt könyvelő Budapesten, akihez szinte bármikor lehet fordulni és gyorsan választ ad a felmerülő kérdésekre.

Lázár
2 éve

Egyéni vállalkozások és cégek teljeskörű könyvelését vállalom, illetve adótanácsadással is foglalkozom. Igény szerint teljes körű online könyvelést tudok biztosítani, akár országosan is.

 • Megbízási díj könyvelése

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Egy tapasztalt gárdával talalkoztam ott.

Beatrix
2 éve

Számviteli, bérszámfejtési szolgáltatás nyújtása teljes körűen egyéni és társas vállalkozások, civil szervezetek, valamint költségvetési szervek részére is. Igény esetén a könyvelési anyagért helybe megyek. Bővebb információt a szaboszamvitel.hu oldalon talál.

 • Megbízási díj könyvelése

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Tájékozottak, gyorsak, segítenek minden kérdésben. Több megkeresés is jött mind a német, mind a magyar adóhivataltól mindkét esetben azonnal megfelelő válasszal és dokumentumokkal tudtak szolgálni. Korrekt áron dolgoznak ahhoz képest, hogy milyen komplex szolgáltatást nyújtanak.

Barbara
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó megbízási díj könyvelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kanapé kárpitozás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kanapé kárpitozás átlagos ára 48000 - 90000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Budapesten?

Jelenleg 285 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned ha szükséged van erre: kanapé kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas