Pénzforgalmi elszámolás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 280 adótanácsadó közül! Korrekt pénzforgalmi elszámolás árak — 7400-14000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

42 adótanácsadó most online

Marina K.

Marina K.

Kedvezményt adok

Attila G.

Attila G.

Tapasztalt vagyok

Mihály T.

Mihály T.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a pénzforgalmi elszámolás Budapesten?

7400 - 14000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Élőerős őrzésvédelemmel, riasztórendszer telepítéssel, távfelügyelettel, magánnyomozással foglalkozó vagyonvédelmi cégcsoport csapatmunkában történő működtetésével foglalkozom, számviteli háttérrel.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható , gyors , pontos ,rugalmas , családias könyvelő iroda. Csak ajánlani tudom .

Ferenc
2 éve
Nerkal 2001 Bt.
Nerkal 2001 Bt. 11771 Budapest 17. kerület Online

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk bemutatni könyvelőirodánk szolgáltatásait, hogy el tudja dönteni mi vagyunk-e Ön számára a legmegfelelőbb választás. Cégünk több mint 20 éve működik. Teljes körű könyvelési feladatok, bérszámfejtés és tanácsadás is a profilunk részét képezi. Innovációs megoldásainknak és cégünk dinamikus fejlődésének hála, mára a távkönyvelés is zökkenőmentesen működő folyamat. A könyvelési tételek egy részét, teljesen automatikusan vesszük át ügyfeleinktől. Igény szerint tartunk informatikai felzárkóztatást is, ami segít a vállalkozónak felvenni a ritmust a NAV folyamatos fejlesztéseivel. Irodánk saját ügyvéddel és felelősségbiztosítással is rendelkezik. Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást. Lehetőség van videó konferenciák lebonyolítására, amennyiben más városokban van ügyfelünk székhelye, személyesen is kilátogatunk. Ügyfeleink folyamatosan riportokat kapnak vállalkozásuk, cégük állapotáról. A személyes tárgyalásaink során mindig segítünk megtalálni a törvényi kereteken belül a legoptimálisabb megoldásokat. Ügyfeleinket természetesen képviseljük az Adóhivatal előtt is. Honlapunk: www.konyvvitel2001.hu Email: alexandrakonyvvitel@gmail.com Telefonszám: +36-20/559-5594 Üdvözlettel: Könyvvitel 2001 Kft. SZOLGÁLTATÁSOK: - Elkészítjük ügyfeleink és a hatóságok részére a havi-, negyedéves-, féléves-, és éves jelentéseket. - Képviseljük ügyfeleinket az Adóhivatalnál a felmerülő ügyekben. Munkáltató által fizetendő adók és járulékok lejelentése. Munkavállalók bejelentése. Munkáltatói igazolások kiadása. Munkavállalói juttatások, ellátások és adókedvezmények kezelése. Szükség esetén regisztráltatjuk az Adóhivatalnál. Szakszerűen kitöltjük a szükséges formanyomtatványokat. Leadjuk az éves bevallást az Adóhivatalnak. Extra szolgáltatásaink: Vállalkozások hatékonyságoptimalizálása Arculat kialakítása Honlap készítése Számítástechnikai oktatások Közösségi médiás hirdetéskezelés/tartalomfeltöltés

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Könyvelés,tb-bér ügyintézés profi munka.

Teofil
2 éve

Vállalkozások (Bt-k, Kft-k, egyéni vállalkozók) teljes körű könyvelését, adatszolgáltatásait, szabályzatok, beszámolók elkészítését, hatóságok előtt képviseletét vállaljuk. Magánszemélyek SZJA bevallását is elkészítjük. A könyvelőiroda díjazása az elvégzett munka, könyvelés mennyiségétől, a vállalkozás tevékenységétől, és szolgáltatások körétől függ. Az árak kialakítása cégenként egyedileg történik.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Párja által ismertem meg a könyvelőiroda vezetőjét, aki hozzá hasonlóan kedves, barátságos személyiség. Szakmailag kifogástalan. Látszik rajta, hogy tényleg egy tapasztalt, rutinos könyvelő Budapesten, aki maximálisan az ügyfelei igényeihez igazodik, például azzal, hogy akár házhoz is jön a könyvelési anyagért.

Ágnes
2 éve

1990-ben alapítottam könyveléssel, cégátvilágítással, adótanácsadással, adóbevallások készítésével foglalkozó Azurit 2001 Kft. nevű cégemet. Azóta több száz céget könyveltem már, az eddigi statisztikám 70.000,-Ft mulasztási bírság volt. Nagyon ritka az olyan cég aki több mint 20 éve felelősséggel tudja végezni munkáját, és több válság ellenére is fenn tud maradni. Ez azért lehetséges, mert jelenlegi ügyfeleink többsége már a kezdetektől fogva velünk intézi könyvelési és pénzügyeit, valamint nálunk elengedhetetlen a BIZALOM. Ha ez nincs meg valamelyik fél részéről, általában azzal az ügyféllel nem szoktunk együtt dolgozni. Specialitásunk az általános tevékenységű cégek mellett az utazási irodák és Nonprofit gazdasági Társaságok.Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok 1996 óta. Könyvvizsgálatban is tudunk érdemben segíteni. Kérje személyes ajánlatunkat!

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Évek óta szolgálja, támogatja egyesületünk tevékenységét, speciális kérdésekben is mindig korrekt válaszokkal, pontos, precíz együttműködő csapat, kiemelve Kiss Krisztina vezetését, szakmai tudását!

Bianka
2 éve

Üdvözlöm, Azt az elvet vallom, hogy a könyvelés egy bizalmi kapcsolat, és a jó könyvelő nem csak adatot rögzít, hanem rendszerben gondolkodik, empatikus, kedves. Ha ez Önnek is fontos, akkor jó helyen jár! Valóban elérhető áron vállalom társaságok (bt., kft., zrt.), civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) könyvelését és bérszámfejtését. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A cégünk napok óta próbálja elérni magukat! Pocsék munkát végeznek minden tekintetben, úgy látom hogy nem csak nálunk! A szakma szégyene ez a cég! Amint találunk új könyvelőt végeztünk ezzel a céggel.

Izidor
2 éve
Magneon Kft.
Magneon Kft. 1151 Budapest 15. kerület Online

Közel 20 éves mérlegképes könyvelői gyakorlattal rendelkezem. Egyéni vállalkozóként vállalom vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. Munkámat a X. és a XIV. kerületben végzem, de egész Budapesten és a környékén működő vállalkozások könyvelését vállalom a digitális lehetőségeknek köszönhetően. Kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások könyvelését, bérszámfejtést, alakuló, illetve megszűnő cégekkel kapcsolatos bejelentések megtételét, záró bevallások, elmaradt adóbevallások beküldését vállalom. Aktuális lehet sok Katás egyéni vállalkozónál az adózás módjának megváltoztatása más, kedvezőbb formára. Szintén aktuális az éves zárás (beszámoló, társasági és iparűzési adó bevallás) elkészítése a gazdasági társaságoknak a közelgő határidő miatt. Vállalom elmaradt, előző évi éves zárási teendők elvégzését is. Számlázással kapcsolatban, adózási, nyilvántartási kérdésekben is segítséget nyújtok szükség esetén. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, éves záró bevallások , elmaradt bevallások elkészítése, alakulással vagy megszűnéssel kapcsolatos teendők kft., bt. egyéni vállalkozás számára. KATA-bevallások elkészítése, számlázással kapcsolatos segítség nyújtás, szakmai tanácsadás .

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, hozzáértő, ügyfélközpontú csapat!

Lajos
2 éve

Tisztelt Keresők! Több éves könyvelési és bérszámfejtési tapasztalattal döntöttem úgy, hogy egyéni vállalkozóként szeretném folytatni a tevékenységemet és saját ügyfélkörömet létrehozni. Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem Számvitel mesterszakján szereztem. Könyvelésen túl teljes körű NAV, TB képviselettel. Bérszámfejtés, TB nyilvántartások, NAV bejelentések, NAV bevallások, KSH statisztikák, beszámolók készítése. Weblapom: https://www.expresskonyveles.hu/ Mottóm: A minősége akkor is emlékezünk, amikor az árat már rég elfelejtettük Kérdéseire, kéréseire 2 munkanapon belül válaszolok. Új ügyfeleim részére 3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben mégsem azt kapta amire számított. Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű NAV képviselet Teljes körű TB képviselet Bérszámfejtés NAV bevallások-bejelentések KSH statisztikák Éves, negyedéves, havi beszámolók, bevallások

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, rugalmas. Azt gondolom ennyi pont elég hogy egy vállalkozás elégedett ügyfeleket szerezzen. Már évek óta ezen elégedett ügyfelek közé sorolhatom magam. Bárkinek gondolkodás nélkül csak ajánlani tudom őket. A csapatnak pedig további jó munkát kívánok.

Elek
2 éve

Cégünket magánszemélyek alapították 1999. október 1-jén számviteli szolgáltatás főtevékenységi körrel. Székhelyünk Budapesten, a XI. kerületben található. A cég alapítását az új típusú gazdálkodási formák előtérbe kerülése segítette elő. Cégvezetőnk és jelenlegi öt fős csapatunk nagy vállalatok könyvelési és gazdasági területein szerzett sokrétű tapasztalatot. Cégünk rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges törvény által előírt feltételekkel (könyvelői felelősségbiztosítás, regisztrált mérlegképes könyvelő) Jelenlegi ügyfélkörünk Budapest egész területéről, Buda környékéről, (Budaörs, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Sóskút, Érd ) tevődik össze.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gabi nagyon alaposan és pontosan dolgozik. Mindig időben tájékoztat a fontos változásokról, tudnivalókról. Naprakész tudásával és kedvességével nem is kívánhatnék jobb könyvelőt!

Bob
2 éve

Sikerhez vezető úton, fogjuk a kezét. Teljeskörű cég képviselet, könyvelés, online könyvelés (távkönyvelés), minden cégformára (egyéni vállalkozó, Kata, Bt, Kft, mezőgazdasági cégek, Őstermelők), bér és tb valamint auditálás. Hozott anyag visszamenőleges könyvelése. 25 év szakmai tapasztalat, minőségi cégképviselet. Egyedi árajánlat!

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Nagyon korrekt , segítőkész , a szakmájukhoz teljes mértékben értenek ! Emberségből is csak dicsérni tudom őket ! Szinte mindenben , és szinte bármikor segítenek ha kell ! Csak áldani tudom a napot amikor rájuk találtam a neten ,évekkel ezelőtt! Köszönöm ezúton is a munkájukat !!

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó pénzforgalmi elszámolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA összeszerelés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az ikea összeszerelés átlagos ára 4800 - 9000 Ft/óa. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Budapesten az ikea összeszerelés szolgáltatáshoz már 403 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 310 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: ikea összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: ikea összeszerelés?

Az IKEA összeszerelés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas