Passzív időbeli elhatárolás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 344 adótanácsadó közül! Korrekt passzív időbeli elhatárolás árak — 7600-14300 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

52 adótanácsadó most online

Gábor S.

Gábor S.

Kedvezményt adok

Edina G.

Edina G.

Tapasztalt vagyok

Tamás M.

Tamás M.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a passzív időbeli elhatárolás Budapesten?

7600 - 14300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

28 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelő, tb és bérszámfejtési szakelőadó, adótanácsadó valamint adóellenőrzési referens vagyok. 2016. évben és 2018. évben nívó díjra jelölt könyvelőiroda címet nyertem el. SZOLGÁLTATÁSOK: Gazdasági vállalkozások, társaságok expanzív könyvelése. A könyvelési, bérszámfejtési feladatokhoz szükséges szakmai tudáson túl az ügyfélhez való pozitív hozzáállásomat is jelenti. Ügyfélcentrikus gondolkodásmóddal folyamatosan segítem az ügyfelet a vállalkozása vezetésében, és arra törekszem, hogy partnerem kihasználja az adó-és jogszabályokban érvényesíthető előnyöket.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Hát hogyne lenne a legjobb! 🥰csak is őt ajánlom!

Fanni
2 éve

Könyvelést és/vagy bérszámfejtést vállalok tanácsadással. 15 éve működő könyvelőiroda bővül. Az iroda Bp-en a 13. kerületben van, de Érd és környéki munkákat is vállalok.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

As an English speaker in Hungary, I could not be happier I found Attila. Exceptional service and communication. High level of professionalism! All recommendations!

Anna
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Könyvelést, bérszámfejtést vállalok gazdasági társaságok, társasházak részére. Irodám Budapest, IX. Üllői úton található.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Már 7 éve elégedett. vagyok. Korrekt csapat és érti a dolgát.

Anita
2 éve
Korda Brigi
Korda Brigi 1163 Budapest 16. kerület Online

Csontos Károly egyéni vállalkozó (mellékállással) 2687. Bercel Jókai út 6.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Még a jót is tudják fokozni! Most írtam e-mailt és már válaszoltak is.Szerintem az enyém még oda sem ért!

Gina
2 éve

Könyvelőirodánk több mint 24 éves múltra tekint vissza. 1996-tól fogva dolgozunk a számvitel területén. Munkatársaink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A könyvelés és tanácsadás, céges ügyintézés kulturált, családias környezetben zajlik. Többet nyújtunk, mint csupán adat rögzítés: Menedzseljük folyamatait a lehető legoptimálisabb eredmény érdekében. Akár már a cég megalakulásától kezdve végigkísérjük gazdasági folyamatait, tevékenységeit, segítünk a pontos és kiszámítható tervezésben. Rendszeresen átbeszéljük az évközi eredményeket és szakmai javaslatot teszünk a megoldásra. Könyvelőirodánk a hétköznapi könyvelésen túl valódi stratégiai partnerséget kínál Önnek, hogy nagy tervei minél hamarabb megvalósulhassanak!

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb könyvelö, csak ajánlani tudom.

Kitti
2 éve

2019-ben alakult vállalkozásunkban várjuk újdonsült ügyfeleinket. 15 évvel ezelőtt végeztem mérlegképes könyvelőként. Ez alatt az idő alatt volt szerencsém mind könyvelőirodai, mind pedig multinacionális környezetben tapasztalatot gyűjteni. Dolgoztam több könyvelőprogramban, illetve vállalatirányítási rendszerben. (SAP-ban is.) A folyamatos továbbképzések mellett 5 évvel ezelőtt adótanácsadó szakképesítést szereztem. Üzlettársam a Budapesti Gazdasági Főiskolán (mai nevén Budapesti Gazdasági Egyetem) végzett közgazdaként. E végzettsége mellett számos egyéb - többek között mérlegképes könyvelői - képesítéssel is rendelkezik. Szakmai életútja során mind mikro- és kisvállalkozások, mind milliárdos forgalmú nagyvállalatok számvitelével, pénzügyével és kontrollingjával is foglalkozott. Elkötelezett pénzügyesként fontos számára a precizitás és a pontosság. Teljes körű számviteli szolgáltatás nyújtunk kis- és közép vállalkozásoknak egészen az alapítástól a beszámoló elkészítéséig, ide értve az adóhatóság előtti képviselet, igény esetén pénzügyi szolgáltatást is. (Utalás, számlázás) Nem várt kapacitáshiány miatt projektjelleggel, de akár hosszútávon is bedolgozást vállalunk akár a helyszínen vagy távmunkában is. Vállaljuk továbbá egyéni vállalkozások könyvelését. Schreiner Katalin ügyvezető SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés távkönyvelés újra könyvelés beszámoló, bevallások elkészítése adóhatóság előtti képviselet tanácsadás számlázás egyéb pénzügyi szolgáltatás

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Párja által ismertem meg a Budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Andi tényleg nagyon kedves, barátságos, de egyúttal szakmailag felkészült, tapasztalt, precíz, alapos könyvelő Budapesten. Szívesen ajánlom másoknak is.

János
2 éve
Greguss Mária
Greguss Mária 1031 Budapest 3. kerület Online

Okleveles közgazdász vagyok, vállalkozási szak. Könyvelés, adótanácsadás, hitelközvetítés -tanácsadás, biztosításközvetítés, szoftvertesztelés, nagy létszámú bérszámfejtés, Tb ügyintézés, cégalapítás. Gáspár István irodavezető SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Digitális könyvelés, karakterfelismerő szoftverrel dolgozunk. A könyvelés szinte teljesen automatizált, 2020 július 1-től Önnek nem kell bizonylatokkal bajlódnia, azokat közvetlenül a NAV adatállományából töltjük le automatikusan. Felhőben könyvelünk. Bérszámfejtés, nagy létszámú cégeknek is. Adóbevallás Számviteli szolgáltatás Könyvvizsgálatra előkészítés Biztosítások, kárrendezés (külön szakemberrel) Válságmenedzselés Felszámolás, végelszámolás előkészítése. Business Coach Mindenféle ügyintézés Környezetvédelem Gáspár István iroda vezető

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megbízható könyvelőiroda Budapesten. Elmondod az elképzelésed, ehhez segítséget kapsz, lényegében azt kapod, amire szükséged van, csak ajánlhatom. P

Mór
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és közgazdász vagyok. Vállalok cégek, egyéni vállalkozások részére könyvelést, adótanácsadást, belső szabályzat készítést, cégátvilágítást

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Évek óta könyvelnek nekünk, szuper egy társaság szakmailag és emberileg is!

Ferenc
2 éve

Okleveles közgazdász és mérlegképes könyvelő vagyok. 2009 – ben kezdtem meg könyvelői tevékenységemet. Vállalom egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, és személyi jövedelemadó bevallások készítését.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

SZÁNALMAS! A Perscriptor Könyvelőiroda nevét bitorolják és ezzel a Pescriptor jóhírnevének a farvizén, nem pedig a saját tehetségükkel igyekeznek ügyfeleket szerezni. Teljes mértékben megvetem az ilyen jellegű haszonszerzést.

Viktor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó passzív időbeli elhatárolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok