Adószámos magánszemély adózása: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 349 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély adózása árak — 7700-14400 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

52 adótanácsadó most online

Gábor F.

Gábor F.

Kedvezményt adok

Nándor V.

Nándor V.

Tapasztalt vagyok

Mihály H.

Mihály H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély adózása Budapesten?

7700 - 14400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Társaságunk mikro-, és kisvállalkozások könyvvitelében jártas nagykanizsai vállalkozás. Cégünk vezetője 20 éves szakmai tapasztalattal és mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezik. Szakmai referenciánk az alap könyvelési szolgáltatások mellett a speciálisabb átalakulások számvitelére is kiterjed, valamint igény esetén elemző, tervező kontrolling szolgáltatást is ellátunk akár idegen nyelven is (angol). SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvvitel, adózás, speciális számviteli esetek (átalakulás), kontrolling szolgáltatás akár idegen nyelven is.

 • Adószámos magánszemély adózása

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kellemes személyiségű, közvetlen, barátságos budapesti könyvelő. Képzett és tapasztalt könyvelő Budapesten rengeteg van, de az ritka párosítás, hogy valaki normális stílusban el is magyarázza egy laikus számára is, ami az adott vállalkozással kapcsolatban felmerül. Andrea speciel pont ilyen!

Neked Könyvelek
Neked Könyvelek 1115 Budapest 11. kerület Online

Bánáti Sándorné vagyok, Szegeden dolgozom, már sok-sok éve. Egyéni vállalkozásomban cégeknek, egyéni vállalkozóknak, társasházaknak vállalok könyvelést, bérszámfejtést, NAV , Önkormányzati képviseletet. Végzettségem PM. által regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, tb-, bér-, munkaügyi végzettséggel. Vállalkozásomban fokozott figyelmet fordítok ügyfeleim megelégedettségére, ezért vasárnap kivételével minden nap dolgozom, ügyfeleket telefonos egyeztetéssel fogadok. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, alkalmi munkavállalók bejelentése, bevallások (szja, Tao, mérleg, HIPA stb.) készítése, távmunkában is. Képviselet a NAV-nál, Önkormányzatnál.

 • Adószámos magánszemély adózása

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Precíz könyvelés, mindig segítőkész hozzáállás.

Anikó
2 éve
DiaKont Kft.
DiaKont Kft. 1042 Budapest 4. kerület Online

Pósa Lívia vagyok, a Gold Accountant Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda vezetője. 1994. óta foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel, az irodámat 1998-ban alapítottam. Ez a mai gyorsan változó gazdasági környezetben, úgy vélem, kiemelkedő teljesítménynek számít. 2015 óta tagja vagyok a Minősített Könyvelők Egyesületének. Ügyfeleink kis- és középvállalkozók, illetve egyéni vállalkozók. Büszke vagyok hűséges ügyfeleinkre, közülük többen is már a kezdetektől minket választottak és azóta is ragaszkodnak hozzánk. Könyvelőirodánk a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda licencével rendelkezik. Fontosnak tartjuk a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen állunk, hogy szaktudásunkkal és információval segítsünk a döntés-előkészítésben. Gondot fordítunk arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzünk, lépést tartsunk a változásokkal, ismerjük az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat. Érdemes a Könyvelési Kisokos Vállalkozóknak honlapot nyomon követni, illetve a legbennfentesebb infókért hírlevelünkre feliratkozni. Könyvelő irodánk felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos adózási megoldásokra. Szolgáltatásainkat szakszerűen és gondosan, a jogszabályoknak megfelelően teljesítjük, saját eljárásunkkal nem tesszük ki az Ügyfelet jogsértések és határidő mulasztások következményeinek. Kellő diszkrécióval kezeljük a vállalkozás ügyeit. Mint az iroda vezetője, és mint gyakorlott könyvelő, a mai kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben fontosnak tartom azt, hogy ügyfeleimet és leendő ügyfeleimet folyamatosan informáljam azokról az aktuális adó- és egyéb törvényi változásokról, amelyek befolyásolják a vállalkozás eredményességét.

 • Adószámos magánszemély adózása

  7100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Biztos jó nem emlékszem hogy itt voltam

Mária
2 éve

Eperjesiné Szombati Melinda vagyok, 15 éve könyvelő. Ez idő alatt dolgoztam több nagyobb könyvelő cégnél és kisebb vállalkozásoknál is. Tapasztalatom szerint induló-, kis- vagy nagy vállalkozás esetében is a lényeg, hogy a biztos alapok meglegyenek. Vitathatatlan, hogy az egyik alappillére egy vállalkozásnak a könyvelés. Vállalkozásba kezd? Meglévő vállalkozása hatékonyságát optimalizálja? Eltudja képzelni cége működését megbízható könyvelő nélkül? Tudom, hogy a könyvelő megválasztása nehéz feladat. Bízni egy idegenben, mikor az internet tele van sok-sok hangzatos ígérettel. Egyéni vállalkozásom arra kiemelten ügyel, hogy minden ügyfelem megfelelő figyelmet és precíz, megbízható munkavégzést kapjon. Már az első egyeztetés alkalmával átbeszéljük a lehetőségeket és elvárásokat és azt, hogy mit tudunk és mit nem tudunk vállalni. SZOLGÁLTATÁSOK: Pécsen és környékén teljes könyvviteli szolgáltatás induló és már működő egyéni vállalkozások és társaságok részére.Könyvelés magánszemélyeknek. Bevallások, beszámolók készítése, bérszámfejtés , naprakész adózási tájékoztatás. Távkönyvelés szükség esetén.. Árajánlat kérési lehetőség a weboldalon. www.epszom.hu

 • Adószámos magánszemély adózása

  5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

ProacTeam have proven to be a great asset for our company. They are professional, very available and always proactive. We are fully satisfied with their services and could only recommend them to others. Thanks for your attention to details and hard work. We are really looking forward to our long-term collaboration.

Illyes
2 éve

FŐ PROFILUNK ŐSTERMELŐK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOK KÖNYVELÉSE! Könyvelőinkkel a számviteli törvényben előírtaknak megfelelőn végezzük a könyvelést és ezzel megfelelő szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek. Az általunk végzett munka mindenben megfelel a mindenkor hatályos törvényi előírásoknak. Meglévő és induló vállalkozások könyvelését is vállaljuk. Kellő időben elkészítjük a szükséges bevallásokat, számfejtjük a munkavállalókat, beadjuk a munkaügyi, OEP, ONYF, KSH és egyéb jelentéseket, átküldjük Önnek az utalandó adók és járulékok összegét. Év közben tanácsadással segítjük vállalkozása hatékonyságát. Az éves zárás keretében gondoskodunk a szükséges egyeztetésekről, elkészítjük az (egyszerűsített) éves beszámolót és bevallásokat. SZOLGÁLTATÁSOK: Az újonnan alapuló cégektől kezdődően a kifejlett cégekig és az egyéni vállalkozásokat is beleszámítva teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk magába foglalja a könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások elkészítését és az év végi zárásokat, beszámolók létrehozását. Egész évben folyamatos tanácsadással segítjük munkáját. - Könyvelés: a kettős könyvvitel szabályai szerint. - Bérszámfejtés: a munkabérek, adók és járulékok kiszámításához. - Beszámoló készítés: éves vagy egyszerűsített éves formában. - Adózás: SZJA, ÁFA, TAO, IPA, reklámadó szalyoknak megfelelően.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Minden évben magánszemélyként ők keszitik az ado evallasomat. Korrektek aranyosak! Csak jót tudok mondani!!

Balázs
2 éve

1992 óta foglalkozom könyveléssel, egyéni vállalkozóként. Ebből alakult át a cégem egyéni céggé. Minden gazdasági társaság könyvelését vállalom. Kettős könyvvitel esetében összköltség eljárással. Gyakorlatom van; Kft., Bt., non profit szervezetek, Kkt., egyéni vállalkozók, társasházak könyvelésében. Könyvvizsgálat szüksége esetén partner céggel dolgozom.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

They are quiet friendly and professional.

Jiro M
2 éve
Kövi És Társa Bt.
Kövi És Társa Bt. 1103 Budapest 10. kerület Online

Vállaljuk egyéni vállalkozások, cégek könyvelését, bérszámfejtését, naprakész jogszabályi ismeretekkel több mint 15 éves szakmai tapasztalattal. Ügyfeleink között vannak könyvvizsgálatra kötelezett cégek is. Felelősségbiztosítással, folyamatos kapcsolattartással (email, telefon, személyes), gyors ügyintézéssel biztosítjuk az ügyfelek elégedettségét. Munkaügyi pályázatok lebonyolítását, havi elszámolások küldését is vállaljuk.Havi díjaink teljes körűen tartalmaznak mindent (bérszámfejtés,munkaügyi feladatok, könyvelés, felelősségbiztosítás, tanácsadás, folyamatos kapcsolattartás, hatóságok előtti képviselet, adminisztrációs feladatok). Csak bérszámfejtést is vállalunk (könyvelőirodák részére akik kiszerveznék ezt a feladatot, vagy ahol magas a munkavállalói létszám, de nem szeretnének saját bérszámfejtőt felvenni) SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés Munkaügyi feladatok Munkaügyi támogatások ügyintézése

 • Adószámos magánszemély adózása

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mi teljesen elégedett vagyunk. Bármilyen kérdésre vagy telefonon vagy e-mailben mindig megkaptuk a segítséget vagy a választ. Mindenkinek csak ajánlottam és ajánlani tudom ezután is.

Orsolya
2 éve
KERIKA
KERIKA 1221 Budapest 22. kerület Online

Vállaljuk cégek, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését APEH- és TB-ügyintézéssel visszamenőleg is korrekt áron. Cégünk rendelkezik könyvelői felelősségbiztosítással, tagja a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének. A könyvelést 20 éves szakmai tapasztalattal végezzük. Ügyfeleinket rendszeresen tájékoztatjuk a számvitellel és adó-jogszabályokkal kapcsolatos változásokról. könyvelünk cashbook rendszerrel és a Nav rendszerével is össze vagyunk kötve. Szükség esetén könyvvizsgálót is biztosítunk. Ezenkívül cégalapítást jogi háttérrel vállalunk. Irodánk Óbudán található, és Kistarcsán. Új ügyfeleinknek az első havi könyvelési díj felét elengedjük. SZOLGÁLTATÁSOK: Éttermek könyvelése. Autós Iskola könyvelése Orvosok könyvelése Fuvarosok könyvelése Közmű-könyvelése Alapítványok Lottózók Dohányboltok Használt ruha üzletek könyvelése Fodrászok, kozmetikusok könyvelése Kereskedelmi cégek könyvelése Hőszolgálatató könyvelése Egyesületek Egyesületek könyvelése Építőipari cégek könyvelése Nyelvtanárok könyvelése Informatikusok,mérnökök könyvelése közösségi adószámmal rendelkező cégek könyvelése export-import, vám Eu-n belüli ügyletek könyvelése stb...

 • Adószámos magánszemély adózása

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Cba üzlet.

Zsigmond
2 éve

Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelésével és magánszemélyek adóbevallásának elkészítésével foglalkozom 2015 óta.

 • Adószámos magánszemély adózása

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Csak ismételni tudom a 3 évvel ezelőtti véleményünket: Megbízható, pontos, szakmailag kifogástalan, segítőkész, a munkánkat mindig támogató Könyvelőiroda! Speciális témákban is számíthatunk Rájuk.

Lipót
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély adózása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Forgószék összeszerelés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a forgószék összeszerelés átlagos ára 2400 - 4500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Budapesten?

Jelenleg 306 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FORGÓSZÉK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: forgószék összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: forgószék összeszerelés?

A forgószék összeszerelés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas