Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 348 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 8600-16200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

52 adótanácsadó most online

Ferenc R.

Ferenc R.

Tudok segíteni.

Ferenc R.

Ferenc R.

Közeli megoldás.

Kornél F.

Kornél F.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Budapesten?

8600 - 16200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

2004 óta könyvelő irodában dolgozom, mint mérlegképes könyvelő, 2016 óta önállóan, várom az egyéni vállalkozók, bt. és kft. ügyfelek jelentkezését. Az irodám 9023 Győr, Mester utca 1. fszt. 111. Személyes ügyfélfogadás a hét minden munkanapján 8-12 óráig. SZOLGÁLTATÁSOK: Bérszámfejtés, könyvelés, adótanácsadás.

 • Kriptovaluta adózás

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom. 9éve készitik a Német adobevallásomat,és mindig korektül pontossan. Gratulálok.

Erzsébet
2 éve

19 éve dolgozom könyvelőként. Dolgoztam könyvelőirodában, multicégeknél és nagyvállalatoknál is. 17 éve végeztem mérlegképes könyvelőként, 12 éve regisztrált könyvelő vagyok. Tavaly tavasszal megszereztem az IFRS mérlegképes könyvelő végzettséget is. A regisztrált mérlegképes könyvelői regisztrációmat kiegészítettem az IFRS regisztrációval. AZ Európai Unió tagjaként hazánkban is egyre nagyobb teret kapnak a nemzetközi számviteli standard elszámolások, és folyamatosan bővül azon vállalkozások köre, akik alkalmazhatják ezt a számviteli elszámolást. Jelenleg férjemmel együtt dolgozunk és bővítjük könyvelő vállalkozásunkat. Vállaljuk egyéni- és társas vállalkozások teljes körű számviteli elszámolását, bérszámfejtését, bevallások, beszámolók elkészítését, hatóság előtti képviseletét. Várjuk hívását, ha Önnek fontos, hogy cége nyilvántartásai mindig naprakészek legyenek, és vállalkozása számviteli elszámolását pontos, megbízható, korrekt kezekben szeretné tudni. Naprakész adózási tanácsokkal, folyamatos kapcsolattartással, biztos szakmai tudással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Könyvelési anyagáért elmegyünk Önhöz, ezzel is segítve az Ön munkáját, hogy minél több időt fordíthasson vállalkozása vezetésére, fejlesztésére. Így Ön pénzt és időt takaríthat meg. Várjuk ajánlatkérését, meg fogja Önnek érni.

 • Kriptovaluta adózás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi munka

Réka
2 éve

Vállalkozásba kezd? Meglévő vállalkozása hatékonyságát optimalizálja? Eltudja képzelni cége működését megbízható könyvelő nélkül? Tudom, hogy a könyvelő megválasztása nehéz feladat. Bízni egy idegenben, mikor az internet tele van sok-sok hangzatos ígérettel. Családi vállalkozásunk arra kiemelten ügyel, hogy minden ügyfelünk megfelelő figyelmet és precíz, megbízható munkavégzést kapjon. Már az első egyeztetés alkalmával átbeszéljük a lehetőségeket és elvárásokat és azt, hogy mit tudunk és mit nem tudunk vállalni. 20 éve vagyok könyvelő. Ez idő alatt dolgoztam több nagyobb könyvelőcégnél és vezettem kisebb vállalkozásokat is. Tapasztalatom szerint induló-, kis- vagy nagy vállalkozás esetében is a lényeg, hogy a biztos alapok meglegyenek. Vitathatatlan, hogy az egyik alappillére egy vállalkozásának a könyvelés.

 • Kriptovaluta adózás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, rugalmas megbízható könyvelő, csak ajánlani tudom!

Szilárd
2 éve
Next Accounting Kft.
Next Accounting Kft. 1132 Budapest 13. kerület Online

Cégünk magas színvonalon áll ügyfelei rendelkezésére a nap 24 órájában, könyvelés és bérszámfejtés, munkaügy, HR, TB szakterületeken Mindennapos problémák azonnali gyakorlati megoldásával. Vállaljuk egyéni vállalkozók, KATÁS-ok, társas vállalkozók, kft.-k, bt.-k, őstermelők teljes körű adó illetve munkaügyi ügyintézését a vállalkozás létrehozásától annak lezárásáig, valamint képviseljük hatósági eljárások esetén. Cégalapításkor és egyéb jogeseteknél állandó ügyvéddel tudjuk probléma mentesen és gördülékenyen megoldani ügyeit. Munkánkat távkönyveléssel is el tudjuk látni az egész ország területén, elérhetőségünk 3 telefon vonalon tartjuk fenn, hogy a nap 24 órájában folyamatosan gördülékenyen szolgáljuk ki ügyfeleinket várakozás nélkül, hiszen 1 nap késés is jogvesztéssel, jogkövetkezménnyel járhat mind adóügyekben, mint munkajogi esetekben. Jogviszonyok létesítését és megszüntetését, módosítását is elvégezzük valamint a napi munkaügyi problémákat megoldjuk olyan jogi háttérrel, hogy a későbbiekben elkerülhető legyen egy esetleges jogvita illetve nem kívánt per a munkáltató és munkavállaló között. Elkészítjük GDPR szabályzatát, illetve átvizsgáljuk és akár módosítjuk a változó jogi háttérnek megfelelően. Cégünk szolgáltatása teljesebb és szerte ágazóbb, mint amit egy rövid bemutatkozáskor közzé tud tenni, így minden esetben forduljon hozzánk bizalommal. Nálunk az ügyfél nem számadatok sokasága, hanem egy közös munka résztvevője. Tanácsainkkal hozzájárulhatunk vállalkozása sikeréhez. Elkészítjük teljes körűen otthonfelújítási támogatási kérelmét, pályázatát. Ügyfél kapcsolatunk nem merül ki abban, hogy utólagosan feldolgozzuk bizonylatait, hanem tevékenyen részt tudunk vállalni döntései meghozatalában, hogy vállalkozása mindig a megfelelő pénzügyi helyzetben legyen. Legális megoldásokat alkalmazunk, hogy minden a legoptimálisabb legyen vállalkozásában. A technika segítségével már személyes kapcsolat nélkül is el tudjuk látni a ránk bízott feladatokat, időt és pénzt spórolva ezzel ügyfeleinknek. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, teljes körű munkaügyi és TB ügyintézés és tanácsadás, hatósági képviselet, cégalapítás, otthonfelújítási támogatás pályázat elkészítése, bejelentések

 • Kriptovaluta adózás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Az egyik legjobb könyvelő minden kérdésre maximálisan és érthetően válaszol figyelmes kedves ha egy jó könyvelő kell itt biztos azt kapsz

Vivien
2 éve
Tóth Emese
Tóth Emese 1142 Budapest 14. kerület Online

Company Express Irodánk 2000 májusa óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli szolgáltatásokkal, adózási tanácsadással. A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság létrejöttétől megszűnéséig. A számviteli teendőket képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk. Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk. SZOLGÁLTATÁSOK: - Ügyviteli tanácsadás. - Cégalapítások és módosítások ügyvitele. - Számvitel, könyvelés. - Bérszámfejtés. - Adózási tanácsadás. - Székhelyszolgáltatás. - Cégalapítás és cégmenedzselés külföldön. - Végelszámolások ügyvitele. - Kintlevőség kezelés.

 • Kriptovaluta adózás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Mindig segítőkészek, kedvesek.

Krisztina
2 éve

Célom, hogy ügyfélközpontú, minőségi, naprakész számviteli és adózási szolgáltatást nyújtsak a Tatabányán, és környékén működő vállalkozásoknak. Ügyfeleimnek folyamatos tájékoztatást nyújtok a cégük pénzügyi és gazdasági helyzetéről, továbbá az adótörvények változásáról, hogy a mindenkori aktuális törvényeknek megfelelve, a lehető legtöbb pénzt spóroljam meg nekik. Felelősségbiztosítással rendelkezem, többféle szaklapot járatok, illetve több szakmai fórumon vagyok előfizető, kapcsolatban állok banki szakemberrel, könyvvizsgálóval, adózásra szakosodott ügyvéddel, akikkel konzultálni tudok kényes kérdésekben. Mottóm: Maximális adóminimalizálás

 • Kriptovaluta adózás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom őket.

Rózsa
2 éve

Szabó Mónika vagyok. Veszprémben a belvároshoz közel működtetem könyvelőirodámat. Irodám könyvelési szolgáltatást nyújt. A cégalapítástól, alapítástól kezdve az éves beszámoló, éves bevallás elkészítéséig terjedően minden feladatot ellátok. Vállalom egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, egyéb szervezetek és társasházak könyvelését is.

 • Kriptovaluta adózás

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló könyvelőiroda.

Attila
2 éve

Vállalkozások teljeskörű könyvelèse! Rugalmas ügyfèlfogadás! Irodánk, több,mint tíz èves mèrlegkèpes tapasztalattal rendelkezik! Elèrhetőek vagyunk, Szolnok, Tiszaföldvár, Kunszentmárton ès a környező települèseken is!

 • Kriptovaluta adózás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kitűnő szakemberek.

Illyes
2 éve

Könyvelés felelősségbiztosítással Bérszámfejtés Adótanácsadás Végrehajtási tanácsadás Oktatás

 • Kriptovaluta adózás

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Precíz és segítőkész csapat!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az ikea bútor összeszerelés átlagos díja 2800 - 5300 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 346 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: ikea bútor összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas