Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 303 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 6400-12000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

45 jogi tanácsadó most online

Alexandra R.

Alexandra R.

Kedvezményt adok

Brigi S.

Brigi S.

Tapasztalt vagyok

Ilona H.

Ilona H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Budapesten?

6400 - 12000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

Sanág Bt.
Sanág Bt. 1115 Budapest 11. kerület Online

1997 óta dolgozom a szakmában mint mérlegképes könyvelő, 2004 óta mint regisztrált. Megfelelő gyakorlatot szereztem a számvitel-pénzügy területén, mind a napi könyvelési feladatok, mind az év végi teendők elvégzésében. Vállalom újonnan alakuló, vagy már működő társaságok (bt., kft.), könyvvezetését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését, hatóságok előtti képviseletét, valamint egyéb számviteli szolgáltatások nyújtását is. Nagy hangsúlyt fektetek a határidők szigorú betartására-betartatására, a számlák tartalmi-formai helyességének biztosítására. Az ügyfelek igényeihez illeszkedő kapcsolattartási lehetőség, az ügyfelek gyors és pontos, folyamatos tájékoztatása a pénzügyi-gazdasági helyzetről elengedhetetlen. Folyamatos tájékoztatás az adókat és a számvitelt érintő törvények változásairól. És mindez reális árért. SZOLGÁLTATÁSOK: Szolgáltatásaim: - Bejelentési, változás bejelentési kötelezettsége teljesítése; - analitikus nyilvántartások vezetése; - számviteli politika elkészítése, de ügyvezető kérésére a szükséges szabályzat elkészítése; - főkönyvi könyvelés kettős könyvviteli rendszerben; - egyszeres könyvvitel; - évközi, év végi bevallások adatszolgáltatások elkészítése; - év végi beszámoló elkészítése; - NAV és önkormányzat előtti képviselet; - tárgyi eszköz nyilvántartás; - Különféle statisztikák elkészítése és benyújtása; - Vevő-, szállító folyószámlák elkészítése, egyeztetése; - Adófolyószámlák egyeztetése, szükséges átvezetések elkészítése; - Tájékoztatás a tartozásokról, adó-, és járulékutalásokról; - Dolgozók be-, és kiléptetése, bejelentése a NAV felé. - Dolgozók személyügyi adatainak folyamatos nyilvántartása. - Munkáltatói igazolások kiadása. - Havi rendszeres bérszámfejtés jelenléti ív alapján. - Havi bérlisták átadása a megbeszélt időpontban(e-mail) - Havi fizetendő adók, járulékok listájának elkészítése, átadása (e-mail). - Havi adatszolgáltatások (08-as) teljesítése, dolgozónként, és összesítve. - Szakképzési hozzájárulás, cégautó-adó kiszámítása, és bevallása. - Dolgozói levonások, szabadságok nyilvántartása. - Bérpótlékok, egyéb juttatások számfejtése. - Év végi jövedelem igazolások kiadása. A bérszámfejtéshez szorosan nem kapcsolódó, de adózási és járulékfizetési szempontból hasonló gazdasági esemény kezelése, pl. bérleti díj, osztalék számfejtése, természetbeni hozzájárulások adózásának számfejtése. Folyamatos kapcsolattartás telefonon és e-mailen. Hívjon bizalommal!

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Andit gyerekkorom óta ismerem. Mindíg céltudatos,megfontolt,precíz ember volt az élet minden területén,de ez különösen jellemző a munkájára. A ranglétra aljáról indulva, alkalmazott ként kezdte könyvelői pályafutását. Folyamatosan tanult,képezte magát,e mellett sikerül hatalmas rutinra és tudásra szerttennie a való életben. Nagyon örültem amikor meghallottam,hogy könyvelő irodát alapít. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy megbízható,precíz,pontos ,ügyfélcentrikus,naprakész könyvelőt keres magának! Ha őt választja a legjobb kezekbe kerül könyvelése.

Csaba
2 éve
Németh Anita
Németh Anita 1192 Budapest 19. kerület Online

Könyvelés. Bérszámfejtés. Adótanácsadás. Pályázatírás. Projektmenedzsment. Munkaügyi tanácsadás, -átvilágítás és -problémamegoldás. Mindez egy helyen, felelősségvállalással és pénzvisszafizetési-, bírságátvállalási garanciával. Nyelvismeret: magyar - anyanyelvi angol, német, francia - tárgyalási Fogadórák: Előzetes időpontegyeztetést követően, hétfőtől-csütörtökig: 9-11, 14-16 óráig. SZOLGÁLTATÁSOK: http://konyveles-palyazatiras.hu

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenben azzonal segítenek 5 éve, nagyon kedvesek ajánlani tudom mindenkinek.

Zoltán
2 éve
Hajáné Abonyi Ilona
Hajáné Abonyi Ilona 1104 Budapest 10. kerület Online

Üdvözli Önt a B-L Alhambra Ec.! Engedje meg, hogy bemutatkozzam. A B-L Alhambra Ec. ügyvezető igazgatója vagyok. Elsősorban társaságok (zrt., kft., bt.) könyvelésével és adótanácsadásával foglalkozom. Ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb a számomra. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Tagja és szakértője vagyok a Minőségi Könyvelők Klubjának. Cégem az elkészített könyvelés, adóbevallások és a beszámolók számszaki helyességéért, a jogszabálynak való megfelelésért és a határidőben történő benyújtásért felelősséget vállal. Bővebb információ a www.adorolminden.hu vagy e-mailben az info@adorolminden.hu e-mail címen. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal! SZOLGÁLTATÁSOK: adótanácsadás, adószakértés gazdasági társaságok teljes körű könyvelése Ha nem gépies szolgáltatásra, hanem személyes megbeszélés alapján történő tanácsadással, kiválasztott adómegtakarítás alapján kívánja vezetni cégét, akkor várom megkeresését. Kimutatások készítése Ha szeretné látni havi szinten grafikus és táblázatos formában bevételei és kiadásai, adófizetési kötelezettségei alakulását akkor erre is van lehetősége. A táblázatból láthatja a változást, eltérést és válaszhat kaphat annak okaira. Egyedi igények kidolgozására is van lehetőség. Az időben rendelkezésre álló információ nagyban segíti gazdálkodását, alátámasztja döntéseit.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, gyors könyvelő. Csak ajánlani tudom.

József
2 éve
BP Tax Könyvelő Kft.
BP Tax Könyvelő Kft. 1133 Budapest 13. kerület Online

Több mint 25 éves könyvelőirodai és vállalati tapasztalattal vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kkt.-k, kft.-k és alapítványok teljes körű számviteli és bérszámfejtési feladatainak ellátását; szabályzatok készítését; bevallások és beszámolók készítését és beadását. SZJA bevallás készítését magánszemélyek részére is vállalom. A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végeztem és van adótanácsadói képesítésem is. Regisztrált mérleglépes könyvelő vagyok vállalkozási szakirányon. Munkámat pontosan, naprakészen, a határidők maximális betartásával szeretem végezni, ezért olyan vállalkozások jelentkezését várom, akiknek ezek szintén fontos szempontok. SZOLGÁLTATÁSOK: KATA, SZJA Egyéni vállalkozó Bt., KKt., Kft. és alapítvány könyvelése Bérszámfejtés Adóbevallások készítése Tanácsadás induló vállalkozások részére

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tényleg megbízható, pontos! Csak ajánlani tudom!

Hajnalka
2 éve
Roll-Consult Kft.
Roll-Consult Kft. 1144 Budapest 14. kerület Online

-Teljes körű könyvelés, könyvvezetés -Teljes körű bérszámfejtés, -Gazdasági tanácsadás, -Cégalapítás, -Számviteli szabályzatok, üzleti terv készítése, -Hatóságok előtti képviselet Ügyfeleink részére Küldetésünk: Nagyon fontos, hogy a folyamatosan változó és sokszor bonyolult üzleti, gazdasági környezetben legyenek olyan cégek, amelyek segítő kezet nyújtanak minden a vállalkozást érintő területen az ezt igénylőknek. Mi ezt tekintjük egyik kiemelkedő küldetésünknek. Társaságunk fiatalos, lendületes, ugyanakkor többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapatának köszönhetően és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai révén, mindezeket korrekt áron biztosítani tudja az Ön(ök) számára! A bizalmukra építünk! Vegyék fel velünk a kapcsolatot akár még ma!

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt könyvelő iroda, pontosak és megbízhatók. Ez mellett még kedvesek is és finom a kávéjuk.

Pál
2 éve
Online Office
Online Office 1031 Budapest 3. kerület Online

A Bloom Hill Kft. 2011-es alakulása óta vállalunk könyveléssel, adótanácsadással, valamint kontrollinggal kapcsolatos megbízásokat. Jelenleg két irodában – Budapesten, valamint Pécsen várjuk azokat a vállalkozásokat, melyek igénybe vennék a fenti szolgáltatásainkat. A cég tevékenységét már a kezdetektől a magas színvonalú munkavégzés és az egyedi ügyféligények kielégítése határozta meg, ezért tartós jelleggel együttműködünk a Németh és Timár Ügyvédi Irodával. Ez a partnerség garantálja, hogy ügyfeleink akár komplexebb adójogi kérdésekben vagy adóhatósággal szembeni jogvitákban is házon belül kaphassanak megfelelő segítséget. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás, könyvelés, kontrolling, bérszámfejtés

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Hálás szívvel köszönjük azt a hozzáértést, szakmai tudast es végül, de nem utolsó sorban azt a kedvességet, amivel vállalkozasunk sikereihez hozzájárultok! Mindenképp számítunk a munkátokra, a jövőben is!

Mihály
2 éve

Cégünk az elmúlt 12 év során elsősorban könyvelés és könyvvizsgálat terén szerzett nagy gyakorlatot. A könyvvizsgálati képesség nemcsak a gazdasági társaságokra, hanem a költségvetési szervekre is kiterjed.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Szakmailag, emberileg nagyszerű csapat, bárkinek szívesen ajánlom Őket!

Bertalan
2 éve

Cégünk könyvelőirodát üzemeltet.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Precíz, pontos csapat. És könyvel is folyamatosan, nem csak 3 havonta. A jogszabályokkal naprakész.

János
2 éve

.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szakmailag felkészült, korrekt partner.

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi jogi tanácsadó szakemberektől?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a konyhai munkalap beépítés átlagos ára 3200 - 6000 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Budapesten a konyhai munkalap beépítés szolgáltatáshoz már 419 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Most 322 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: konyhai munkalap beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: konyhai munkalap beépítés?

A konyhai munkalap beépítés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas