Első házasok adókedvezmény: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 343 adótanácsadó közül! Korrekt első házasok adókedvezmény árak — 5800-11000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

51 adótanácsadó most online

Csernák B.

Csernák B.

Kedvezményt adok

Irén P.

Irén P.

Tapasztalt vagyok

Zsolt K.

Zsolt K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az első házasok adókedvezmény Budapesten?

5800 - 11000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Egri Andrea
Egri Andrea 1143 Budapest 14. kerület Online

Minőségi szolgáltatásainkkal hozzájárulunk cége hatékony működéséhez, segítünk optimális adózással, eredményes gazdálkodással, folyamatos, naprakész tanácsokkal. Irodánkban együttműködő ügyvéd kolléga szolgáltatása is igénybe vehető. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, NAV-, TB képviselet, online könyvelés. Cégügyekkel kapcsolatos ügyintézés (cégalapítás, cégmódosítás)

 • Első házasok adókedvezmény

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Profi csapat Maximális hozzáértés. Minőség, megbízhatóság.

A Könyvelő
A Könyvelő 1182 Budapest 18. kerület Online

Az E&P Könyvelőiroda Kft. tulajdonosaiként garantáljuk, hogy cége jó kezekben van nálunk. Cégünk, azért jött létre, hogy a megszerzett tapasztalatot és szaktudást egyesítve segítsük a kis- és középvállalkozásokat könyveik vezetésében, hatékony gazdálkodásukban. Partnereink teljes körű és rendszeres tájékoztatásával érjük el ügyfeleink elégedettségét és segítjük elő fejlődését. Támogatjuk a vállalkozását akár már a kezdetektől is. Segítünk a szabályzatok elkészítésében, jelentési, bevallási kötelezettségeinek határidőben történő teljesítésében, adóhatóság előtti képviseletben. Adózási kérdésekben szakszerű támogatást nyújtunk. Miért válasszon Minket? - 15 illetve 20 éves szakmai múlttal a hátunk mögött, széleskörű, változatos portfóliókban szereztünk tapasztalatokat könyvvezetési és adózási területen. - Egyszeres és kettős könyvelést vállalunk - Regisztrált mérlegképes könyvelői képesítéssel és adótanácsadói képesítéssel rendelkezünk - Szolgáltatásaink átláthatóak - Lehet bármilyen kicsi vagy nagy Mi készen állunk, hogy segítsük vállalkozását SZOLGÁLTATÁSOK: Árainkat személyre/cégre szabottan állapítjuk meg. Áraink alapdíjból és a könyvelési tételszámok, könyvvezetés módja, bevallási és adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítésének gyakorisága alapján meghatározott változó díjakból áll. Bérszámfejtési szolgáltatásunk díja alapdíjból és alkalmazottak létszámától függően változik. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 • Első házasok adókedvezmény

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható,precíz,segítőkész,türelmes,napra kész a jogszabályokból.(csak ajánlani tudom)

László
2 éve

Cégünk egyéni vállalkozások és cégek teljes körű könyvelési, bér, Tb és munkaügyi feladatainak ellátását végzi. Csupán bérszámfejtési feladatokat is vállalunk. Fő profilunk a szállodai- vendéglátói cégek könyvelése, de bármelyik profilú vállalkozást könyvelünk. Egyéni megrendelés alapján a könyvelési dokumentumokért házhoz megyünk. Vállalunk továbbá székhelyen történő könyvelést, előzetesen megbeszélt időpontokban. Könyvelünk a Flexys, Kulcs-Soft és az RLb programokban is. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyszeres és kettős könyvelés, Bér, Tb és munkaügyi ügyintézés, állami szervek előtti teljes körű képviselet: NAV, TB, Munkaügyi ellenőrzés.

 • Első házasok adókedvezmény

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Komoly szaktudàs.

Éva
2 éve

Több éves szakmai múlttal, regisztrált kollégánk várja Önt könyvviteli és kapcsolódó szolgáltatások elvégzésével. Munkatársunk naprakész szaktudása, többéves könyvelői tapasztalata a biztosíték arra, hogy Ön minőségi, megbízható munkát kap, amennyiben ránk bízza a könyvelést. Ha elégedetlen a könyvelőjével és szívesen váltana, forduljon hozzánk bizalommal, korrekt árajánlattal segítünk a döntésben. Keresse könyvelőirodánkat elérhetőségeinken!

 • Első házasok adókedvezmény

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az egyik legmegbízhatóbb cég a szakamában, hosszú évek óta velük intézem a német adóvisszatérítésemet és csak pozitívan tudok a cégről beszélni. Bármi kérdés merül fel azonnal segítőkészek, 100%-ban tájékoztatnak és a lehető legtöbbet hozzák ki az elérhető adóvisszatérítésből. Én személyesen cirka vagy 200 embernek ajánlottam már őket…. bizalmam a cég felé töretlen…csak velük a jövőt illetően is.

Erzsébet
2 éve

Cégünk baráti vállalkozásként indult 2019-ben. Széles gazdasági szektorból szereztem adózási, adóellenőrzési és könyvelési tapasztalatokat. Volt köztük nyomda-ipar, oktató társaság, építőanyag-kereskedés, épületgépészeti szerelés, épületgépészeti tervezés, vákuumszivattyú javítás, kávéautomata üzemeltetés, étterem, villanyszerelő, de számos egyéni vállalkozó és non-profit alapítvány, valamint egyesület is. Megbízható és széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleink részére. A munkánkra szerződésben kikötött teljes körű garanciát vállalunk, melyhez megfelelő felelősségbiztosítással rendelkezünk. Áraink reálisak, mégis megfizethetőek. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, tanácsadás, bérszámfejtés, NAV- és TB képviselet.

 • Első házasok adókedvezmény

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Egy kezdő vállalkozó számára elengedhetetlen, hogy megfelelő támogatást kapjon könyvelési kérdések és weboldal készítés kapcsán. Edina és Misi profi segítséget nyújtott nekem az indulásban és a fenntartásban is, amiért nagyon hálás vagyok. Bátran ajánlom őket minden vállalkozónak.

1998 óta dolgozom könyvelőként. A mérlegképes könyvelő végzettséget 2004-ben szereztem meg. Azóta saját vállalkozásomban foglalkozom könyveléssel, bérszámfejtési feladatok ellátásával. Elsősorban egyéni vállalkozók, őstermelők, OCSG-k könyvviteli és bérszámfejtési feladatainak ellátását vállalom, igény szerint távkönyvelés keretében is. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozások, őstermelők, OCSG-k könyvelési és bérszámfejtési feladatainak ellátása. Igény esetén egyéb ügyviteli teendők ellátása (igazolások kérése, könyvvizsgálói jelentés kérése, egyéb nyomtatványok kitöltése stb.). Távkönyvelést (bizonylatok elektronikus letöltése, elektronikus ill. telefonos kapcsolattartás) vállalok.

 • Első házasok adókedvezmény

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Mónika felkészülten, pontosan könyvel, még semmilyen problémánk nem volt pedig már legalább öt éve ő könyveli a vállalkozásomat.

Lőrinc
2 éve

Hamarosan megírom a bemutatkozásom

 • Első házasok adókedvezmény

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Vállalkozást indítok a közeljövőben, felkerestem a Lelkes Könyvelőirodát tájékoztatásért, információkért. Kb fél óra alatt megtudtam mindent, és még el sem indultam a vállalkozással, a tanácsok alapján máris megtakarítottam negyed millió Ft-ot. Biztató kezdet az együttműködéshez :-) :-)

Csaba
2 éve

20 éve, mint EV, majd Kft (családi vállalkozásban)saját 73 m2-es teljesen felszerelt irodában, mint mérlegképes könyvelő, adótanácsadó EV,Bt-k, Kft-k könyvelését,bérszámfejtését, NAV előtt teljes képviselettel végezzük. Cégalapításban ügyvédi segítség van.Ezen kívül Társasházak könyvelését (külön társasházi programmal, fizetési meghagyások, végrehajtás beadása e-signo programmal közvetlenül MOKK-hoz ügyvéd nélkül)végezzük.

 • Első házasok adókedvezmény

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Tudom ajánlani.

Mátyás
2 éve

Cégünk könyvelőirodát működtet.

 • Első házasok adókedvezmény

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Andrea roppant kedves és türelmes. :) Csak ajánlani tudom, mint könyvelő, ha megbízható naprakész szakemberre van szükség. Bármilyen felmerülő kérdésemre mindig türelemmel válaszol, bármennyire is bagatel az. :) Köszönöm a munkát.

Barbara
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó első házasok adókedvezmény közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

KIKA konyha összeszerelés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kika konyha összeszerelés átlagos ára 3200 - 6000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Budapesten a kika konyha összeszerelés szolgáltatáshoz már 416 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 320 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KIKA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned ha a következőre van szükséged: kika konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kika konyha összeszerelés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas