Házvásárlás illeték: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 322 adótanácsadó közül! Korrekt házvásárlás illeték árak: 8600-16100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

48 adótanácsadó most online

Balázs S.

Balázs S.

Tudok segíteni.

Laura V.

Laura V.

Közeli megoldás.

Zsófia G.

Zsófia G.

Érdekel.

Mennyibe kerül a házvásárlás illeték Budapesten?

8600 - 16100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Yellow Rose Kft.
Yellow Rose Kft. 1194 Budapest 19. kerület Online

Ön ellátogatott ide, mert könyvelőt keres! Könyvelőt keres, mert nincs megelégedve jelenlegi könyvelőjével, mert céget alapított, vagy egyéni vállalkozásba kezdett. Mérlegképes könyvelő végzettségemet 1999-ben szereztem meg. Felelősségteljes, pontos, precíz munkámmal, megfelelő technikai háttérrel és 20 év könyvelésben szerzett tapasztalattal a hátam mögött, szeretnék Önnek hatékony segítséget nyújtani, hogy Ön nyugodtan végezhesse munkáját, vezethesse vállalkozását. Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési szolgáltatással várja minden leendő partnerét. Mindezt korrekt áron, teljes körű, színvonalas szolgáltatással és lelkiismeretes munkával.

 • Házvásárlás illeték

  6100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Magas szintű szakmai hozzàértés. Segítőkészség és folyamatos tàjékoztatàs Kedves,baràtsàgos légkör. No és a lànyok is nagyon csinosak :)

Viktória
2 éve

Bognár Piroskának hívnak. 25 éve vagyok a szakmában. Igazságügyi könyvszakértői névjegyzékben is megtalálható vagyok. A könyvelést és bérszámfejtést én végzem, személyesen tartom a kapcsolatot az ügyfelekkel. A céget 1995-ben alapítottam a férjemmel. Akkor Bt.-ként működtünk. 2012-ben Kft.-vé alakultunk. Egyéni vállalkozók, Bt.-k, Kft.-k könyvelését vállaljuk. Fő profilunk a könyvelés és a bérszámfejtés. Könyvvizsgálóval és ügyvéddel is együttműködünk, ezért ilyen irányú segítséget is tudunk nyújtani.. SZOLGÁLTATÁSOK: teljes körű könyvelés bérszámfejtés adótanácsadás könyvvizsgálat

 • Házvásárlás illeték

  6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt barátságos,segítőkész! Csak ajánlani tudom!! Mi csak hozzáfogunk menni!

Henriett
2 éve

Könyvelő irodánk vállalja egyéni vállalkozó, cégek, civil szervezetek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését 15 éves szakmai tapasztalattal. Vállalok pályázatírást, pályázatok menedzselését is.

 • Házvásárlás illeték

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Minden, mindig egy helyen :)

Gábor
2 éve

Irodánk mikrogazdálkodók és nonprofit szervezetek komplex könyvelésével foglalkozik (adótanácsadás, egyszeres és kettős könyvvitel, bérszámfejtés, bevallások, adatszolgáltatások, képviselet). Rugalmasak vagyunk, 8 előtt és 18 után is fogadunk ügyfelet, alkalmanként hétvégén is.

 • Házvásárlás illeték

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletesen korrekt, türelmes, együttérző és kedves hölgy. :)

István
2 éve
PROFIXCO Kft.
PROFIXCO Kft. 1143 Budapest 14. kerület Online

Regisztrált, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok, egy több mint 10 éve működő könyvelőiroda tagja. Ha olyan könyvelőirodát keres ahol fontos a pontosság, a kölcsönös bizalmon alapuló jó kapcsolat, ajánlom magunkat. SZOLGÁLTATÁSOK: Budapest és vonzáskörzetében vállalunk - egyéni vállalkozók - gazdasági társaságok (KKT, BT, KFT, ZRT) - nonprofit szervezetek - költségvetési szervezetek részére teljes körű könyvelési, adó tanácsadási, bér-és munkaügyi, illetve belső ellenőrzési szolgáltatást.

 • Házvásárlás illeték

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Ismeretségünk lassan 30 évre vezethető vissza, nem tudtam Tőle olyat kérni, amiben nem segített volna. Mind emberileg, mind szakmailag csak magaslatokban tudok Róla beszélni. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!!!

Szilvia
2 éve
OptiCount Kft.
OptiCount Kft. 1141 Budapest 14. kerület Online

Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, bevallások, beszámolók készítése, naprakész üzleti információk a cégvezetők döntéseinek előkészítéséhez. www.consultop.hu SZOLGÁLTATÁSOK: Accounting, book-keeping and making reports in English language as well. Tax advising and set up of companies. www.consultop.hu

 • Házvásárlás illeték

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Professionel Kollegen für Firmen

András
2 éve
Rendbe-Rak Kft.
Rendbe-Rak Kft. 1173 Budapest 17. kerület Online

Herman Gabriella vagyok, könyvelő. A könyvelés, bérszámfejtés, számvitel, adóbevallás, TB ügyintézés semmiképpen sem gyerekjáték, de szeretem, mert ez a hivatásom. Hozzáértéssel, naprakészen, precízen, türelmesen dolgozom azért, hogy eleget tegyek megtisztelő bizalmuknak, immáron 11 éve. Az Ön vállalkozása (üljön egy mamutvállalat elnöki székében, vagy magánemberként kényelmes kanapéján, esetleg legyen állami cég felelős pénzügyi alkalmazottja, intézmény igazgatója…) nagyban függ attól, ki a könyvelője. Ezreket, milliókat veszíthet, vagy nyerhet azzal, mennyire mestere könyvelője, bérszámfejtője szerszámainak, a számoknak. A gyakran változó adó-, munkaügyi-, társadalombiztosítási jogszabályok naprakész ismerete, az „apróbetűs” adócsökkentő megoldások alkalmazása, hatékony adókalkuláció összeállítása a jogszabályok maradéktalan betartása mellett elengedhetetlen. Az Ön nyugalmának egyik záloga a biztonság. Ezt a biztonságot a DG Consulting maradéktalanul kiszolgálja. Ezt támasztja alá az is, hogy munkánkért teljes felelősséget vállalunk. Van irodánk Veszprémben, Herenden, illetve az ország bármely pontjára könyvelünk a mai modern technika segítségével! A futár elhozza-elviszi a szükséges dokumentumokat, illetve felhő alapú szolgáltatásunkkal bármikor elérhető a könyvelés.

 • Házvásárlás illeték

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, segítőkész, lelkiismeretes!

Tamás
2 éve

Cégvezető Gyurik László 25 év könyvelési gyakorlattal, adótanácsadói végzettséggel, gazdaságelemző-szakmérnök némi NAV-os múlttal. 4 állandó alkalmazottal és több külsős munkatárssal dolgozunk. Kiknek tudunk segíteni: KATA kisvállalkozók, nekik átalánydíjas tanácsadói szolgáltatást ajánljuk, melynek keretében a terheket a válláról levéve a vállalkozói igazolványkiváltásától, az összes hivatalhoz való bejelentkezésen keresztül, a halom nullás bevallással együtt kezelünk minden adózási feladatot. További segítséget tudunk kezdő vállalkozóknak nyújtani PR, marketing, alapvető adózási és gazdálkodási ismeretek területén. Kis és középvállalkozó cégek, akik igényesek a naprakész (akár heti, vagy folyamatos) könyvelésre. Ha egyszerű megoldást keres, azt kapja, ha igényeset akkor igazodunk az igényeihez. Erősségünk, hogy távmegoldások, virtuális számítógép megoldásokkal az ügyfél igény szerint betekinthet a könyvelési anyagba. Gyorsítja a feldolgozói munkát, hogy a vevői számlákat és a tömeges bankkivonatokat nem kézi rögzítéssel, hanem adatbetöltéssel könyveljük, ezzel csökkentve a hibalehetőséget. VIP ügyfeleink részére a heti könyvelés ajánljuk. ( kiemelt ügykezelés, heti kontroll listák, egyedi pénzügyi kimutatások). Tudjuk, hogy manapság egyre kevesebb a vállalkozó ideje. Az utazási időt tudunk azzal megtakarítani, hogy szkennelt, vagy fotózott bizonylatok alapján is tudunk dolgozni és elég negyedévente, vagy évente átadni az eredeti bizonylatokat, hogy azokat a NAV elvárásainak megfelelően jelöljük és lefűzzük. Partnerek vagyunk a távkönyvelési megoldásokban, a céges belső ügyvitel megszervezésében. Szorgalmas és ügyfélközpontú munkatársaink rendelkezésre állnak a problémái kezelésében. Ha elégedetlen korábbi könyvelőjével, felkészítjük és segítünk a békés és szakszerű váltásban. Mivel nem 1 személy, hanem egy csapat a szolgáltató, így a "könyvelő" szabadsága alatt más munkatársaink segíteni tudnak. Nincs olyan, hogy nem tud bennünket elérni. Ha bonyolult kérdése lenne, ami meghaladná a képességeinket a Saldo Tanácsadó Zrt és ad Adótanácsadók Egyesülete illetve könyvvizsgálók és ügyvédek segítik munkánkat. Cégalapítás előtt kérjen konzultációt a megfelelő cégforma és előnyös adózási mód kiválasztásához. Garancia: Új ügyfél részére, ha nincs 100%-ban megelégedve a 2. hónap végére, visszafizetjük a könyvelési díjat. Egyes ügyfelek azt mondják, hogy nem vagyunk olcsók. Ez igaz, de Önnek olcsó megoldásra van szüksége, vagy egy biztonságos és gazdaságos könyvelőre?

 • Házvásárlás illeték

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Semmit nem kell törődnöm a jogi és az adózási dolgokkal, úgyhogy elégedett vagyok velük. Fél éve vagyok náluk, nem történt semmi baj és mindig küldtek emailt, akármilyen határidő közelített. Csak ajánlani tudom őket, ha te sem akarsz törődni a NAV-val és a könyveléssel :)

Fanni
2 éve

Cégünk 2000. májusában alakult, a Magyar Könyvvvizsgálói Kamara által bejegyzett könyvvizsgáló társaság. Könyvelői, könyvvizsgálói és adótanácsadói tevékenységünk mellett üzletviteli tanácsadással, felnőtt- és egyéb képzéssel is foglalkounk. Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat a fenti címen!

 • Házvásárlás illeték

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kedves, ügyes és szakmailag felkészült. Gyorsan reagál és minden munkát időben elvégez. Akik nem szeretnek könyvelői irodába járni, futószalagon kapkodva dolgozni, azoknak bátran ajánlom Editet! Türelmesen segít mindenben!

Krisztina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó házvásárlás illeték közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a bútor kárpitozás átlagos díja 2400 - 4500 Ft/tól. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Budapesten?

Most 302 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned ha erre van szükséged: bútor kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: bútor kárpitozás?

A bútor kárpitozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas