Örökölt ingatlan eladása szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Ingatlan-Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ingatlan-tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 332 ingatlan-tanácsadó közül! Korrekt örökölt ingatlan eladása árak — 8900-16700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

50 ingatlan-tanácsadó most online

Károly N.

Károly N.

Kedvezményt adok

Sándor D.

Sándor D.

Tapasztalt vagyok

György N.

György N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az örökölt ingatlan eladása Budapesten?

8900 - 16700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ingatlan-tanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ingatlan-tanácsadót!

ADÓBOX Kft.
ADÓBOX Kft. 1115 Budapest 11. kerület Online

Kedves Érdeklődő! Több éves szakmai tapasztalattal egyéni vállalkozók, kisadózó betéti társaságok, adószámos magánszemélyek teljes körű könyvelését vállalom. Csepelen és Szigetszentmártonban dolgozom, de igény szerint az online kapcsolattartás is megoldható. Fontos számomra, hogy Ügyfeleim elégedettek legyenek, ezért folyamatos tájékoztatást nyújtok a várható adófizetési kötelezettségekről és a jogszabályi változásokról. Szolgáltatásom kiterjed a számlák, bizonylatok hatályos pénzügyi és számviteli törvényeknek való ellenőrzésére. Havonta elkészítem Ügyfeleim részére a bevételi nyilvántartásukat, ezzel együtt tájékoztatást adok az éves fennmaradó KATA keret összegéről, partnerenként is vizsgálva az összeghatárokat. A rám bízott információkat maximális diszkrécióval kezelem! Fontos kérdéskor, kéréskor akár hétvégén, ünnepnapokon is rendelkezésre állok. Keressen bizalommal! Telefonszám: 0630-819-07-66

 • Örökölt ingatlan eladása

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Hibázásuk után az ügyfelet okolják, nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nem ajánlom az irodát

Barbara
2 éve
Deák Ferenc
Deák Ferenc 1141 Budapest 14. kerület Online

Több éves tapasztalattal könyvelést, adótanácsadás vállalunk, bérszámfejtéssel együtt. SZOLGÁLTATÁSOK: KÖNYVELÉS+BÉRSZÁMFEJTÉS (KIVA/KATA/EVA/SZJA/TAO) ADÓTANÁCSADÁS

 • Örökölt ingatlan eladása

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, segítőkész, pontos!

Miklós
2 éve
Zentai és Zentai Kft.
Zentai és Zentai Kft. 1173 Budapest 17. kerület Online

Dobrádi Csilla vagyok, mesterfokozatú közgazdász és mérlegképes könyvelő. Ha egy megbízható, pontos, naprakész könyvelőre van szükséged, akkor keress bátran!

 • Örökölt ingatlan eladása

  7400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, megbízható!

Mariann
2 éve

Győri könyvelőiroda vállalja egyéni vállalkozók és gazdasági társasági teljes körű könyvelését és hatósági előtti képviseletét. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés NAV-, TB-képviselet Adótanácsadás Távkönyvelés Anyagért házhoz megy Könyvvizsgálat Cégalapítás Felelősségbiztosítás

 • Örökölt ingatlan eladása

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Türelmesek, végtelenül segítőkészek és kedvesek! Nagyon hálás vagyok, hogy velük dolgozhatok.

Péter
2 éve

A Green Professional Kft. 2014 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei részére a számvitel, adózás és a pénzügyek terén. Bár még kicsik vagyunk, évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Elsősorban Biatorbágy és környékére szeretnénk koncentrálni, azaz Biatorbágy, Budapest budai kerületei, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Tatabánya, Sóskút, stb településekről várjuk tisztelt ügyfeleinket, de igény szerint az ország egész területén nyújtunk könyveléssel, adótanácsadással, bérszámfejtéssel, egyéb pénzügyi tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásokat.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos, mosolygós emberek, főleg Hajnika is the best

Gyula
2 éve

Amióta könyvelési vállalkozó lettem munkám mozgatórugója a vállalkozói és könyvelői gondolkodásmód minél közelebb hozása egymáshoz. Próbálom megérteni mi a legfontosabb a könyvelt „vállalkozásaimnak” és próbálom megértetni velük a munkám lényegét. Hiszem, hogy tökéletes munkát végezni csak együttműködve, egymás igényeit megismerve és szem előtt tartva, közös irányba haladva lehet. Büszke vagyok, hogy az eddigi közel húsz évnyi pályafutásom alatt több ügyfelem végig kitartott mellettem és szintén büszkeséggel tölt el, hogy ez idő alatt mindössze két ügyfél vitte el a könyvelését tőlem. Munkámat a precízség, pontosság, naprakészség és következetesség szellemében végzem, segítve és biztonságot nyújtva ezzel ügyfeleimnek. Tudásommal, naprakész információimmal a lehető legjobban szeretném támogatni a könyvelt gazdálkodók vezetőit és üzleti döntéseiket. SZOLGÁLTATÁSOK: Szolgáltatásaink: - Teljes körű számviteli szolgáltatás, Könyvelés, Bérszámfejtés, TB ügyintézés, Munkaügy - Megbízható szakmai háttér - Cégalapítási tanácsadás, ingyenes Start szolgáltatás - Cégelemzés - Hírlevélszolgáltatás - Egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatási csomagok - Magánszemélyek Szja bevallása - Hatóságok előtti képviselet - Minőség és Garancia

 • Örökölt ingatlan eladása

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves, barátságos hölgyet ismertem meg Andi személyében, akinek párját egyébként hosszú évek óta ismerem. Munkája is kifogástalan. A legapróbb részletekre odafigyelő, alapos, precíz könyvelő Budapesten. Csak jót tudok róla mondani, ezért bátran ajánlom!!

Csilla
2 éve
GEOK Kft.
GEOK Kft. 1086 Budapest 8. kerület Online

Egyéni vállalkozások, civil szervezetek könyvelése.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló szolgáltatás mindkét profilban; a kommunikáció átlagon felüli, udvarias, kedves, érződik, hogy a vevő az első. A masszázs helység mindig tiszta, illatos, kiváló minőségű anyagokkal dolgoznak. A könyvelés magas színvonalon, naprakész tudással történik 21. századi informatikai megoldásokkal.

Attila
2 éve

2000 óta gazdasági társaságok, non-profit szervezetek és egyéni vállalkozások könyvélését, bérszámfejtését végzem mérlegképes könyvelőként (vállalkozási és non-profit). Diplomámat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem. 2020-tól bővítettük a cégünk tevékenységi körét, OKj-s munkavédelmi technikus végzettséget szereztem. SZOLGÁLTATÁSOK: Alapkövetelmény a szakmailag precíz könyvelés, bérszámfejtés és a bevallások határidőre történő beadása. De ennél jóval többet adok. Érezni fogja a törődést, mert a mechanikus könyvelés helyett valódi támogatást kívánok nyújtani Önnek. A számviteli szolgáltatáson túl a kötelező munkavédelmi szaktevékenység ellátását külső szolgáltatóként is el tudjuk látni.

 • Örökölt ingatlan eladása

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedett vagyok a könyvelőiroda szolgáltatásával. Pontosak, mindig mindent időben küldenek, emlékeztetnek arra, hogy mit és mikor kell fizetnem. Andrea kedves és tájékozott, bármikor bármiben tud segíteni, ami a cégünket érinti. Ha cégalapítás előtt állsz akkor ne keresgélj tovább, ideális választás a Varga Könyvelőiroda Budapesten.

Regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, bér - és Tb ügyintéző vagyok. 15 éve saját vállalkozásban könyvelek. Vállalkozások, Bt-k, Kft-k teljes körű könyvelésével foglalkozom. Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Örökölt ingatlan eladása

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Varga Könyvelőiroda vezetője egy olyan könyvelő Budapesten, aki kedvező feltételekkel akár házhoz is megy, így időt spórol az elfoglalt vállalkozók részére. Mindemellett precíz és alapos munkát végez. Csak ajánlani tudom!

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ingatlan-tanácsadó szakemberektől?

Rendelj ingatlan-tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ingatlan-tanácsadó örökölt ingatlan eladása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa járóka összeszerelés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a fa járóka összeszerelés átlagos díja 1600 - 3000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Budapesten?

Jelenleg 284 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FA JÁRÓKA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: fa járóka összeszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: fa járóka összeszerelés?

A fa járóka összeszerelés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas