Visszadó nyilatkozat: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 281 adótanácsadó közül! Korrekt visszadó nyilatkozat árak: 5800-11000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

42 adótanácsadó most online

Rita M.

Rita M.

Kedvezményt adok

Petra G.

Petra G.

Tapasztalt vagyok

Zsolt F.

Zsolt F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a visszadó nyilatkozat Budapesten?

5800 - 11000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

SÁBA Consulting Kft.
SÁBA Consulting Kft. 1113 Budapest 11. kerület Online

Teljes körű könyvelést vállalunk cégeknek és egyéni vállalkozóknak.

 • Visszadó nyilatkozat

  7600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkájával. Ha kérdésem merült fel, segítőkészek, gyorsak, pontosak voltak. Az adóbevallás elkészítéséért elfogadható árat kérnek. Biztos, hogy őket fogom megbízni legközelebb is.

BG Iroda Kft.
BG Iroda Kft. 1153 Budapest 15. kerület Online

Több mint 25 év tapasztalat, pénzügyi, számviteli szemlélet, adókedvezmények, pénzügyi előnyök kihasználása, tájékoztatás, adóoptimalizálás. TÁVMEGOLDÁS?! Igent mondunk! Számos megelégedett ügyfél után azt mondhatjuk, hogy megválogatjuk ügyfeleinket. Akinek nem a pénz, hanem a minőségi munka, időbeni információ, üzleti szempontok figyelemben betartása a legfontosabb, azokkal tudunk sikeresen együttműködni. Ismereteinket folyamatosan szinten tartjuk, bővítjük. Szakmai tagságok: Pest Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara, Főkönyvelők lapja, Magyar Könyvelők Országos Egyesülete SZOLGÁLTATÁSOK: - Vállalkozás, társaság alapítás előtti tanácsadás ( díjkedvezmény ha nálunk könyveltet ) - Társaság alapításhoz közjegyző, ügyvéd biztosítása - Üzleti terv készítése - Egyéni vállalkozók könyvelése, egyszeres könyvvitel - Társaságok könyvvezetése, kettős könyvvitel - Bérszámfejtés, TB ügyintézés, bérügyi tanácsadás - Szabályzatkészítés, szerződéstervezetek - Magánszemélyek és egyéni vállalkozók SZJA bevallása, tanácsadás - Adóopitmalizáló pénzügyi megoldások, megtakarítás, hitelkalkuláció

 • Visszadó nyilatkozat

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ok.

Leó
2 éve
Ludnik László
Ludnik László 1072 Budapest 7. kerület Online

Könyvelés, távkönyvelés egyéni vállalkozóknak és cégeknek! 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a könyvelés és bérszámfejtés területén. Otthon végezhető teljes körű könyvelésre, bérszámfejtésre és beszámolók készítésére várom cégek, egyéni vállalkozók jelentkezését. TÁVkönyvelést is vállalok. Egyetemi közgazdász, mérlegképes könyvelő vállalkozási és államháztartási területen, adótanácsadó és TB- és bérügyintézői végzettséggel rendelkezem.

 • Visszadó nyilatkozat

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Évtizedek óta ismerem a Kvantum Könyvelőiroda dolgozóit. Kedvesek, türelmesek, szakmailag felkészültek. Ezért jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki könyvelőt keres.

Géza
2 éve
katakonyveles.hu
katakonyveles.hu 1095 Budapest 9. kerület Online

Hódosné Kaszás Anikó regisztrált mérlegképes könyvelő.

 • Visszadó nyilatkozat

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

2019 év eleje óta intézik a Prof-Itt-Life-nál a könyvelésemet. Maximálisan elégedett vagyok az általuk tanúsított hozzáállással, és profizmussal. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket.

Antal
2 éve

Könyvelés egyéni vállalkozóknak: Már vállalkozó vagy, de nem kaptál minden adózási kérdésedre választ? Esetleg most indulnál, de nem tudod, milyen adózást válassz? Ha bizonytalannak érzed magad pénzügy/adózás terén, várom jelentkezésed!

 • Visszadó nyilatkozat

  7700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi, segítőkész, rugalmas és rettentő TÜRELMES csapat! 14 év közös munka után csak is ajánlani tudom őket!

Mihály
2 éve
TOP-KONTO Kft.
TOP-KONTO Kft. 1173 Budapest 17. kerület Online

Ügyvezetőként a számviteli területen több mint 15 éves tapasztalatot (közgazdasági, mérlegképes könyvelői, valamint adótanácsadói végzettséget) szereztem. Főként hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások valamint Katás egyéni vállalkozások könyvelésére specializálódtam. Célom: ügyfeleim részére mindig megtalálni a lehető legjobb megoldást az adóik optimalizálására, teljes megelégedésükre! Ha úgy érzi, hogy cége nem kapja meg a kellő odafigyelést, támogatást, ha nem szeretne nagyobb könyvelőirodáknál csak egy apró cég lenni, és szeretné, hogy ügyeire, könyvelésére naprakészen odafigyeljenek: válasszon minket! SZOLGÁLTATÁSOK: Kezdő vállalkozás előzetes eredménykalkulálása Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás Beszámoló-Mérleg NAV előtti képviselet Online könyvelés

 • Visszadó nyilatkozat

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy közös ismerősöm, kedves barátom által ismertem meg a budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Nagyon kedves, barátságos személyiség, ráadásul szakmailag is ott van a topon. Egy végtelenül precíz és megbízható könyvelő Budapesten, aki igény szerint a fővárosban és Pest megyében házhoz megy.

István
2 éve

Könyvelő irodánk 2013 óta működik ebben a felállásban. Vállaljuk társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, társadalombiztosítási ügyintézését, és egyéb irodai ügyintézését. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű számviteli szolgáltatásokat (könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, szabályzatok készítése stb.) nyújtunk kis- és közép vállalkozások számára. Szolgáltatásainkat személyre szabva az Ön vállalkozásának igényeihez alakítjuk.

 • Visszadó nyilatkozat

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, barátságos, szakmailag toppon és az iroda megközelítése is nagyon jó. Ja, és Krisztina mosolya ragyogó.

György
2 éve
Audit Sk. Kft.
Audit Sk. Kft. 1081 Budapest 8. kerület Online

Társaságunk 2001 óra végez komplett számviteli szolgáltatást Domaszék és Szeged környékén. Vállaljuk társaságok, egyesületek, alapítványok, egyéni vállalkozók, őstermelők és magánszemélyek számviteli, adózási teendőinek ellátását. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyszeres és kettős könyvvitel, bérszámfejtés, TB kifizetőhelyi ügyintézés

 • Visszadó nyilatkozat

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, rugalmas munkavégzés, ügyfélközpontú szemlélet jellemzi a céget. Maximálisan elégedett vagyok.

Adriana
2 éve

Szügyi Mihály vagyok közgazdász, mérlegképes könyvelő. Főállásba könyvelőként dolgozom, mellette egyéni vállakozóként könyvelési, bérszámfejtési és tanácsadói munkát 2012 óta vállalok, előtte az Adóhivatalnál dolgoztam adóellenőrként. Több, mint 10 éves gyakorlat során változatos profilú cégek gazdasági munkájába nyertem betekintést és váltam ezáltal aktív részesévé az adott makrogazdasági folyamatok alakulásának. A gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállalok könyvelési munkát és nyújtok komplex számviteli szolgáltatást: a cégalapítástól, az adóbevalláson keresztül a mérlegkészítésig, magyar illetve német nyelven is Tisztában vagyok vele, hogy ebben a szakmában számos iroda és sok jó szakember közül kell lehetőleg a legjobbat kiválasztani. A jó döntést nem mindig könnyű meghozni – ezt szeretném az alábbi információkkal megkönnyíteni: Számomra alapkövetelmény, hogy tökéletesen ismerjem és megfelelően alkalmazzam az adó és számviteli törvényeket, ügyfeleim kérésére bármikor a rendszeres tájékoztatás mellett soron kívül is szolgáltatok információt az aktuális könyvelési adatokról. Kiegészítő szolgáltatásként vállalom napi, heti vagy havi szakmai sajtó- és jogszabályfigyelés elkészítését és kiküldését. A könyvelés nagy felelősség nem utolsó sorban bizalom kérdése. A könyvelés, bérszámfejtés során, a pontosságon kívül, – mely alapkövetelmény egy könyveléssel foglalkozó személy esetén – nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a könyvelési adatok naprakészek legyenek, ezzel segítve ügyfeleinket, a vállalkozás jövőjét befolyásoló üzleti döntések meghozatalában. Alaptevékenységeim közé tartoznak: • könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár) • adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, KVTD, Rehabilitációs hozzájárulás, IPA elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése • rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről • bérszámfejtés, munkaügyi feladatok ellátása • ügyfél képviselete a hatóságok előtt A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért. A díjazás ellenértékeként olyan minőségi szolgáltatást nyújtok, amelynek keretében ügyfeleim segítséget kapnak pénzügyi és ügyviteli munkában, és a adót, bírságot spórolhat meg. Minden ügyfelem számára – egy személyes konzultációt követően – egyedi árkalkulációt készítek, a konkrét adatok: tételszám, az árbevétel nagysága, a könyvelésre, és tanácsadásra fordított tényleges idő – figyelembevételével. Amennyiben bemutatkozásom felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését elérhetőségeim valamelyikén. Köszönöm megtisztelő figyelmét, üdvözlettel: Szügyi Mihály 06-30-363-9086

 • Visszadó nyilatkozat

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkész. Köszönünk mindent. Mindenkinek ajánlom.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó visszadó nyilatkozat közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a bútorgyártás átlagára 5000 - 9400 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 313 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: bútorgyártás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy asztalos segítségét?

Egy jó asztalos a bútorgyártás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas