Gyed szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 314 adótanácsadó közül! Korrekt gyed árak: 5700-10700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

47 adótanácsadó most online

Sándor M.

Sándor M.

Tudok segíteni.

Zsolt G.

Zsolt G.

Közeli megoldás.

Zoltán P.

Zoltán P.

Érdekel.

Mennyibe kerül a gyed Budapesten?

5700 - 10700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Hanyecz Anita
Hanyecz Anita 1040 Budapest 4. kerület Online

Több mint 30 éve foglalkozom könyveléssel. 2000. óta pedig saját vallálkozásban űzöm e tevékenységet.

 • Gyed

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Love this facility. They are a very careful, but extremely experienced accounting firm. Robert and Tamas have helped me and my wife so much with one of our projects in Hungary and we cannot recommend them more. Great great firm!!

Anna
2 éve
Süt-Kom Adó Bt.
Süt-Kom Adó Bt. 1193 Budapest 19. kerület Online

Több mint 20 éve működő könyvelő irodánk minden dolgozója legalább mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezik, de több kollégánk diplomás, illetve egyéb végzettséggel rendelkezik pl. adótanácsadó, kockázatkezelő stb. Ügyfélkörünkben a kft.-ken kívül egyéni vállalkozások,alapítványok és egyesületek is vannak.

 • Gyed

  7500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Szívből ajánlom Erzsébet munkáját! Megbízható, precíz, körültekintően dolgozik! A személyisége külön elismerésre méltó!

Ildikó
2 éve

Több mint húsz éve könyvelek társaságokat Kft, Bt, egyéni vállalkozókat.

 • Gyed

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Segitőkészek,gyorsak,precizek, aranyosak,egyszoval 10/10🌟Mindenkinek csak ajanlani tudom. Pozitív tapasztalatunk van velük kapcsolatban.

Dénes
2 éve
Csizmás Pál
Csizmás Pál 1103 Budapest 10. kerület Online

A Velocon Kft. jogelődjén keresztül több mint tíz éves szakmai múltra tekinthet vissza (2005 évben alakult a jogelőd társaság). Fő tevékenysége a számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység. Egyéb tevékenységként fuvarozással, szállítással, illetve vagyonőrzéssel, továbbá egyéb fizikai közérzetjavító szolgáltatással is foglalkozunk. Társaságunk két magánszemély taggal rendelkezik, a tevékenységek ellátásához alvállalkozókat, alkalmazottakat veszünk igénybe. Könyvelő cégként elsősorban mikro-, kis-, és középvállalkozások, illetve egyéni vállalkozók számára végzünk számviteli, adózási tevékenységét. Napjainkban a hazai adózási rendszerben, mely igen bonyolult és napról napra változik, még a tapasztalt, jól felkészült szakemberek számára is nehéz eligazodni. Bonyolult és időigényes feladat minden helyzetben az általa képviselt ügyfél számára a legkedvezőbb adózási megoldást megtalálni. Kollégáink tapasztalattal rendelkező, képzett szakemberek, akik folyamatosan követik a törvényi változásokat. Könyvelő kollégáink regisztrációval rendelkeznek, az adótanácsadói tevékenységet ügyvezetőként magam látom el. Tevékenységünket szakmai felelősség biztosítás mellett végezzük. Társaságunk tagsággal rendelkezik adószakmai egyesületnél is. Ügyfeleink a gazdasági élet széles köréből kerültek ki, többségükkel sok éves jó kapcsolatot ápolunk. Kereskedelmi, szolgáltató tevékenységgel foglalkozó vállalkozások, cégcsoportok, külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe, nonprofit kft, kapcsolt vállalkozások, milliárdos forgalmat bonyolító egyéni vállalkozás is ügyfeleink között szerepel. Alvállalkozó kollégáink jellemzően home-office rendszerben dolgoznak szerveres csatlakozással, munkavállalóink ügyfeleink telephelyein kihelyezett munkát is végeznek, illetve szigetszentmiklósi irodánkban is várjuk ügyfeleinket. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás - cég átvilágítás - cégalapítás előtti adótervezés - átalakulás, végelszámolás - adóhatóságok előtti képviselet Könyvelés - Főkönyvi, analitikus könyvelés, adóbevallások, beszámolók készítése - Naplófőkönyvi könyvelés egyéni vállalkozók részére - KATA, KIVA, EVA, pénzforgalmi áfa könyvelés - Könyvvizsgálatra felkészítés Bérszámfejtés - bérszámfejtés, TB,-, munkaügyi ügyintézés

 • Gyed

  6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Megbîzhatóan elkészîtik a könyvelésem évek óta!

Ágoston
2 éve
T+T Adó Kft.
T+T Adó Kft. 1141 Budapest 14. kerület Online

Kényelmes könyvelés az ügyfeleknek és a könyvelőknek egyaránt. Társaságunk teljes körű könyvelési, munkaügyi szolgáltatást nyújt magas fokú precizitással. Cégünk törekszik a modernizációra és a digitalizációra. Havi eredményekkel riportokkal segítjük ügyfeleinket, hogy naprakészek legyenek a cégük állásában. Partnereink számára naprakész adójogi ismeretekkel állunk rendelkezésre. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, munkaügy, pénzügy, adótanácsadás, végelszámolás, új cég indítás

 • Gyed

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon király a felület, pillanatok alatt találtam könyvelőt a KATA-s vállalkozásomhoz.

Masa
2 éve
Jablonkai Erzsébet
Jablonkai Erzsébet 1143 Budapest 14. kerület Online

Kis- és középvállalkozások számára nyújtunk számviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, munkaügyi és TB-ügyek intézését, hatóságok előtti képviseletet, adó-, számviteli és üzleti tanácsadást. Lehetőség van a bizonylatok digitális feltöltésére is, így az eredeti példányok az ügyfélnél maradnak. Munkánkért felelősséget vállalunk.

 • Gyed

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Sokat vásárolok itt, kedves hozzáértő kiszolgálás és mérsékelt árak. És tudnak A/3 méretben nyomtatni és fénymásolni is.

Gábor
2 éve
Boross Klára
Boross Klára 1082 Budapest 8. kerület Online

Regisztrált mérlegképes könyvelői és bérügyintézői végzettséggel vállalom, egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok ( Kft, Bt) könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások, beszámolók, valamint működéssel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségek elkészítését. SZOLGÁLTATÁSOK: 10 év könyvelőirodai tapasztalat

 • Gyed

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, naprakész! Csak ajánlani tudom!

Zsolt
2 éve

A Happy TaxSoul Kft. 2016-ban hoztuk létre azzal a céllal, hogy a cégeknek olyan komplex minőségi szolgáltatást nyújtsunk, mintha saját pénzügyi, gazdasági csapattal rendelkeznének házon belül. Így szolgáltatásainkat, egyedi igények és profilok alapján határozzuk meg az ügyfelekkel, partnerekkel közösen. Tapasztalatunkat tekintve nagy múltra, 20-25 évre nyúlik vissza szakmai hátterünk, mind pénzügyi, gazdasági, kontrolling és menedzselés területén, de több szakmai szoftver bevezetésének előkészítésében és a bevezetési folyamatában is részt vettünk. Kapcsolatban állunk specifikusan képzett adótanácsadóval, bérszámfejtővel. SZOLGÁLTATÁSOK: A cég megoldásokat nyújt könyvelési, pénzügyi és gazdasági adminisztrációs szolgáltatásokra. Olyan könyvelési szolgáltatás nyújtását ígérjük, ahol nem a mennyiségi feldolgozás a cél, hanem a minőségi feladatok teljes körű ellátása. Az új kihívásoknak megfelelően online szolgáltatásokat is végzünk, ahogy mostanában divatos, akár érintkezésmentesen.

 • Gyed

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, lelkes csapat

Géza
2 éve

Vállaljuk cégek és egyéni vállalkozók könyvelését. Alapítványok, egyesületek és társasházak könyvelését is vállaljuk. Telefonszám: ; A pesti szám nem nálunk csörök!

 • Gyed

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, precíz! 😊

Kovács
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó gyed közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gardrób összeszerelés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a gardrób összeszerelés átlagos díja 24000 - 45000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 299 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GARDRÓB ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: gardrób összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A gardrób összeszerelés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas