Nébih bevallás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 287 adótanácsadó közül! Korrekt nébih bevallás árak: 7100-13400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

43 adótanácsadó most online

Attila T.

Attila T.

Kedvezményt adok

László M.

László M.

Tapasztalt vagyok

Zsófi S.

Zsófi S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a nébih bevallás Budapesten?

7100 - 13400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

AMLU Kft.
AMLU Kft. 1231 Budapest 23. kerület Online

Több éves szakmai tapasztalat Fiatal, lendületes, precíz munkavégzés Társas vállalkozások és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése Ügyfélorientált kapcsolattartás Bérszámfejtés Bevallások precíz és határidőre való elkészítése Naprakész szakmai ismeret Folyamatos szakmai felkészültség Rugalmas ügyfélkezelés, problémamegoldó-készség Folyamatos kommunikáció partnereimmel (e-mail, telefon) Telefonon ill. igény szerint személyesen történő szakmai tanácsadás partnereim részére Személyre szabott igények felmérése (naprakész könyvelés) Korábbi évek könyvelésének felülvizsgálata, igény esetén újrakönyvelése, bevallások revíziója

 • Nébih bevallás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, megbízható, ajánlom!

Károly
2 éve

Könyvelő irodámban vállaljuk cégek, vállalkozások teljes körű könyvelését, TB,-APEH ügyintézést, Mérlegkészítést, bérszámfejtést és minden egyéb bevallás elkészítését. Irodánk budapesten a XXI. kerületben található. Ügyfeleink mindig pontos naprakész elszámolást kapnak a vállalkozásukról.

 • Nébih bevallás

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves volt az ügyintézö és hamar meg lett a adóbevallásom.

Monika
2 éve

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek legyen szó bármely vállalkozási formáról (egyéni vállalkozás, őstermelés, családi gazdaság, társas vállalkozás (kkt., bt., kft., zrt.) vagy akár szövetkezet esetleg civil szervezet (alapítvány, egyesület) ) és iparágról.

 • Nébih bevallás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

gyors, nagyon korrekt és mindenre figyel!

Péter
2 éve

Több, mint 15 éves szakmai gyakorlattal, felsőfokú végzettségű, regisztrált mérlegképes könyvelő teljes körű számviteli szolgáltatást vállal. (kettős könyvvitel, KATA, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, tanácsadás kezdő vállalkozók részére) Távkönyvelés! KATA vállalkozások könyvelése 5.000.-Ft./hó, alkalmazott bejelentése + 2.000.-Ft./hó Egyéni vállalkozók könyvelése 10.000.-Ft./hó, havi 10 db számla esetén Személyes kapcsolattartást igénylő ügyfelek esetén igény szerint bevallási időszakokként az anyagokért személyesen elmegyünk. (távkönyvelés esetére nem vonatkozik) Induló vállalkozóknak tanácsadás, regisztrálási segítség 25.000,- Ft egyszeri díj. Akár helyszínen vagy online. Egyszerűsített végelszámolás lefolytatása 75.000.-Ft., amely három részletben fizethető ki a végelszámolás befejezéséig. SZJA bevallások készítése: magánszemélyeknek 5.000.-Ft., egyéni vállalkozóknak és őstermelőknek 10.000.-Ft.

 • Nébih bevallás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, szakmailag felkészült, megbízható, pontos, korrekt. Meleg szívvel ajánlom F. Ágnes

Mária
2 éve
Jakab Julianna
Jakab Julianna 1093 Budapest 9. kerület Online

Korrekt megbízási díjak mellett vállalom Győr, Veszprém városokban és vonzáskörzetükben: Egyszeres és kettős könyvelést Adóbevallások elkészítését és online benyújtását Adóhatóság előtti képviseletet Bérelszámolást Társasházak könyvvezetését, közös képviseletét Az Ön igényei, elképzelései alapján egyéb szakmai feladatokat SZOLGÁLTATÁSOK: Közhasznú szervezetek könyvelése. Közös képviselet ellátása esetén a könyvelés díjmentes.

 • Nébih bevallás

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Évek óta ők készítik el az adóbevallásomat.Nagyon segítőkészek és gyorsan dolgoznak.Mindenkinek ajánlom őket!

Bianka
2 éve
Bereczky Réka
Bereczky Réka 1101 Budapest 10. kerület Online

Teljes körű könyvelés cégek, vállalkozók, társadalmi szervezetek részére, komplex bérszámfejtés, munkaügy, TB-ügyintézés, termékdíj bevallás, számviteli szabályzatok és iratminták elkészítése, adótanácsadás és minimális adókötelezettség kidolgozása, gazdálkodási tanácsadás, adóhatóság előtti teljes képviselet- felelősségvállalással. Az elektronikus ügyintézés és kapcsolattartás megteremtette a lehetőségét, hogy Baranya megyén túli székhellyel rendelkező vállalkozások könyvelését is maradéktalanul ellássuk. Vállaljuk távolabbi ügyfelek könyvelését, és képviseletét is!

 • Nébih bevallás

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Minden vállalkozás számára létfontosságú egy jó könyvelő. Andi nem szimplán egy jó könyvelő Budapesten, hanem annál több! Figyelme tényleg mindenre kiterjed, az összes határidőt betartja és betartatja, ráadásul stílusa sem hagy maga után kívánnivalót, mivel kedves, barátságos

László
2 éve

Könyvelőiroda, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal keres olyan cégeket, egyéni vállalkozókat, akik maximálisan igényesek vállalkozásuk pénz- és adóügyeire, akiknek egy "szimpla könyvelő" HELYETT megbízható ADÓZÁSI SZAKÉRTŐRE van szükségük. Ha igénybe veszi nagy- és közepes vállalatoknál szerzett tudásunkat, mindig nyugodt lehet vállalkozása könyvvitele felől, partnerei és a hatóságok mindig mindent rendben találnak majd, a határidőkre pedig én figyelek Ön és a cége helyett.

 • Nébih bevallás

  7500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom a szolgáltatást. Gyorsan zajlott az ügyintézés, minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak.

Zoltán
2 éve
E-bevallás.hu Kft.
E-bevallás.hu Kft. 1213 Budapest 21. kerület Online

Üdvözlöm! Egyéni vállalkozóként vállalom egyéni vállalkozók, őstermelők és társas vállalkozások könyvelését és bérszámfejtését. Ügyfeleimnek mindig készséggel állók rendelkezésére. Nálam nincs olyan, hogy csak délben vagy 4 után tudok rendelkezésre állni. Engem, ha hív az ügyfél, a nap bármelyik időpontjában elér. Több évnyi munkaviszony után indítottam az egyéni vállalkozásom, amit mindig próbálok fejleszteni, hogy az ügyfeleim mind elégedettek legyenek. Nálam az ügyfelek nem kaptak adóellenőrzést, ha kapnak is, akkor sincs aggodalomra ok. Eddigi adóellenőrzéseim mind sikerrel lezárultak, és egyik ügyfelem sem szenvedett kárt. Ügyfeleim visszajelzései mind pozitívak, csak annyi ügyfelet vállalok, amennyit az időm enged, hogy maximálisan ellássam a rám bízott számviteli, bérszámfejtési feladatokat. Nálam a minőség fontosabb, mint a mennyiség. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyvelés - Bér-, HR tanácsadás - Vállalkozásfejlesztés

 • Nébih bevallás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sok-sok éve könyvel Kriszti nekem. Szakértelme, naprakész felkészültsége és precizitása mellett mindig készségesen áll rendelkezésemre, ha váratlan helyzetben egy gyors döntés meghozatalához segítségre, tájékoztatásra van szükségem. Akkor is, ha nem közvetlenül a vállalkozást érintő ügyről van szó. Mindenről mindig naprakész tájékoztatást kapok, és időben figyelmeztet mindenfajta céges kötelezettségeimre, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljek. Igényes, hangulatos környezetet teremt az irodában, és soha nem várakoztat. Közvetlen, segítőkész, mosolygós természete megnyugtatólag hat a súlyos adóügyek közepette is.

A cég jelenleg is több típusú vállalkozás teljes körű, precíz és naprakész könyvelését, adóügyeinek intézését végzi. Legfőbb tevékenysége a társasházak és lakásszövetkezetek könyvelése, egyszeres, vagy kettős könyvvitelben egyaránt. Ez utóbbi ügyfélkör speciális igényeinek kielégítésére különös figyelmet fordítunk, így többek között vállaljuk lakónyilvántartás vezetését, a közös költségek befizetésének nyomon követését és egyéb speciális feladatot. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyvelés - egyszeres és kettős könyvvitel - Társasházak, lakásszövetkezetek könyvelése - Bérszámfejtés - TB ügyintézés - Adótanácsadás

 • Nébih bevallás

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Full profi csapat és szolgáltatás.

Laszlo
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó nébih bevallás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten az ikea konyha beépítés átlagára 11200 - 21000 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Most 289 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: ikea konyha beépítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea konyha beépítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: ikea konyha beépítés?

Az Ikea konyha beépítés és összes részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas