Egyszerűsített végelszámolás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 290 könyvelő közül! Korrekt egyszerűsített végelszámolás árak — 30300-56900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

44 könyvelő most online

Tímea I.

Tímea I.

Tudok segíteni.

Gabriella F.

Gabriella F.

Közeli megoldás.

Eva N.

Eva N.

Érdekel.

Mennyibe kerül az egyszerűsített végelszámolás Budapesten?

30300 - 56900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Üdvözlöm 25 éves üzleti tapasztalattal rendelkezem. Vállaljuk cégek, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, tanácsadását, adóhivatal előtti képviseletét. Vállalkozna? Nem tudja hogyan induljon el? Keressen fel minket és elirányítjuk az adózás útvesztőjében. Mindig gondba van hogyan juttassa el könyvelőjéhez a bizonylatokat? Válassza a "Házhoz megy" szolgáltatásunkat.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb szívvel ajánlom a Taxversum csapatot: rendkívül kompetensek, mindig naprakészek és még egyszer sem tudtam olyat kérni, vagy kérdezni, amiben ne tudtak volna segíteni. Nem csak könyvelésben, de a vállalkozásom vezetésében és egyéb üzleti kérdésekben is nagy segítséget nyújtanak. Minden megkeresésemre a lehető leggyorsabban reagálnak, ami fontos egy vállalkozás számára, örülök a közös munkának velük.

Szilárd
2 éve

Két évtizedes tapasztalattal teljes körű könyvelési munkákat vállalok. Cégek, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelése. Konzultáció magán adózási kérdésekben is. Mindig megkeresem Önnek a legolcsóbb és legjövedelmezőbb adózási megoldást. Jogi szakismerettel és tapasztalattal rendelkezem. Budapest, Pest megye, Fejér megye területén futárral, az ország más részein postai irat küldéssel és elektronikus-, valamint telefonos kapcsolattartással dolgozom táv könyvelési rendszerben.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Hozzáértő szakmai emberek, nagy múltú vállalkozás.

Attila
2 éve
Kátai Etelka
Kátai Etelka 1141 Budapest 14. kerület Online

Vállalom egyéni és társas vállalkozások könyvelését, magánszemélyek és őstermelők adóbevallásának elkészítését. Távkönyvelés esetén a számlák eljuttatása e-mailen történik, vagy a megfelelő online számlázó rendszerből való letöltéssel vagy cashbookba történő áttöltéssel. SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés - adótanácsadás - bérszámfejtés - NAV-, TB képviselet

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Five star services. With Mr Fischer's knowledge, he knew better what I need than I knew. After I concluded a contract with PerfectGroup for bookkeeping services, no more headaches, and my concerns vanished. The small team of dedicated Pros solved all my problems. Definitely recommended!

István
2 éve

Vállalom egyéni vállalkozók és mezőgazdasági őstermelők teljes körű könyvelési feladatainak ellátását, emellett feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, szerződések megkötésében, illetve pályázatírásban történő közreműködés, elszámolás. Könyvelés mellett szükség szerint bérszámfejtést végzek, valamint virtuális asszisztensként segítem megbízóimat. (

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Remek könyvelőiroda 😃

23 éves vagyok, megbízható és felelősségteljes

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Pénzügyek és relaxálás egy helyen, mindkettő profi szinten. Igazából tökéletes párosítás :) A könyvelés részhez tudok bővebben hozzászólni, gyorsan elérhető, remek kommunikáció, hozzáértésből is jeles, tényleg csak ajánlani tudom!

Károly
2 éve

Tisztelt Érdeklődő, Köszönjük érdeklődését cégünk iránt. Amint látható vállalkozásunkat tavaly alapítottuk meg , ugyanakkor 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk elsősorban az adózás területén. Ezalatt az idő alatt nagyon sokféle problémával találkoztunk már ami alapján biztosítani tudjuk Önnek azt a szükséges szakmai hátteret mely szükséges vállalkozása könyveléséhez, problémás ügyei megoldásához. Külön büszkeséggel tölt el Minket, hogy felkészültségünk elismeréseként méltán nyertünk el olyan projektek könyvelését is, mely közel 300 alkalmazott foglalkoztatását követeli meg. Bátran állíthatjuk magunkról, hogy rendelkezhet bármilyen problémával, cégünkhöz bármikor fordulhat bizalommal, célunk minden körülmények közt az, hogy megtaláljuk ügyfeleink számára a legjobb megoldást. Üdvözlettel BRG-Group csapata SZOLGÁLTATÁSOK: Problémás tagi kölcsönök, fel nem vett járandóságok /kivonandó vagyon, tulajdonosokkal szembeni tartozás / követelés rendezése, Végelszámolások levezénylése, könyvelése, Kényszertörlési eljárásokban való közreműködés, Tanácsadás felszámolási eljárásokhoz, Élő vállalkozások könyvelése, Társasházak könyvelése

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, udvarias és extrém módon felkészült! 👌

Farkas
2 éve
TEHNA Könyvelő Bt.
TEHNA Könyvelő Bt. 1202 Budapest 20. kerület Online

Cégalapítás, átalakulás számviteli feladatai. Könyvvezetés, beszámolók, adóbevallások, pénzügyi elemzések, üzleti tanácsadás, számviteli (elszámolási) rendszer kidolgozása. SZOLGÁLTATÁSOK: Ügyfélbarát stílus, havi jelentések (kívánságra), regisztrált mérlegképes végzettség, felelősségbiztosítás

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Értenek hozzá. Az iroda is szuper. Mi más kellene még?

Andor
2 éve
Monori Éva Zsuzsánna
Monori Éva Zsuzsánna 1211 Budapest 21. kerület Online

Adótanácsadás és könyvelési szolgáltatás társaságok részére, több évnyi könyvelőirodai tapasztalaton alapulva.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

To whom it may concern, I would like to thank ProacTeam for all the support I receive every day, especially these days with COVID-19, traveling for me is very difficult, but they have solutions to untie our hands They are 100% professionals and great people, responsible and kindly take action. If you work with them you will be so comfortable. They have unique knowledge in the Hungarian market and not only. I recommend them 100%. Best regards !

János
2 éve

Cégünk 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy minőségi könyvelést nyújtson ügyfeleinek. További szolgáltatásaink: - személyre szabott monitoring - pályázatírás és pénzügyi projektmenedzsment - üzleti terv készítés. "Szakértelem és precizitás, azért, hogy Ön mindig naprakész lehessen cége pénzügyeiben."

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan meg vagyunk elégedve az iroda munkájával. Gyorsak, rugalmasak és precízek. Tájékoztatásuk teljesen kielégítő, segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Szabolcs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő egyszerűsített végelszámolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az antik bútor restaurálás átlagos ára 40000 - 75000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Budapesten az antik bútor restaurálás szolgáltatáshoz már 364 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Budapesten?

Ebben a pillanatban 280 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor ezzel a munkával bízható meg: antik bútor restaurálás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi antikbútor restaurátor?

Egy megbízható antikbútor restaurátor pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: antikbútor restaurátor?

Ha profi antikbútor restaurátor segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Antik bútor restaurálás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas