Katás vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 321 könyvelő közül! Korrekt katás vállalkozás szüneteltetés árak — 36200-68000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

48 könyvelő most online

Emőke S.

Emőke S.

Kedvezményt adok

Gizella F.

Gizella F.

Tapasztalt vagyok

Kármen S.

Kármen S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a katás vállalkozás szüneteltetés Budapesten?

36200 - 68000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

TÖBB MINT 15 ÉVES KÖNYVELŐ, KÖNYVELÉS TAPASZTALAT Az Auditpont Online Könyvelés története 2002-ben kezdődött, könyvelési szolgáltatásaink kialakításában így már a kezdetek óta fókuszban van a cégszempontú, naprakész, legújabb technológiákon alapuló könyvelési / bérszámfejtési eszközök használata és ügyfeleink számviteli információellátása. JÖVŐ ALAPÚ LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁK ALKALMAZÁSA A KÖNYVELÉSBEN Maximálisan az ügyfeleink igényei szerint alakítjuk ki a könyvelési, bérügyi együttműködést. Ügyfeleink bármilyen számviteli igényét ki tudjuk elégíteni, bármilyen vállalatirányítási rendszerbe távkönyveléssel be tudunk dolgozni, vagy ezekhez a rendszerekhez kapcsolódni tudunk és könyvelési adatokat tudunk fogadni, vagy küldeni az Auditpont könyvelési API szolgáltatásunkon keresztül. VILLÁMGYORS, AKÁR NAPRAKÉSZ ONLINE ÉS AUTOMATIKUS KÖNYVELÉS A mindenkori legmodernebb adatfeldolgozási technológiák alkalmazása révén rendkívül gyors, akár naprakész online könyvelés biztosítása ügyfeleinknek. Miután a bizonylatokat - például mobiltelefonról - feltöltik, akár már pár perc után láthatják azokat online ügyfélportálunkon keresztül a könyvelésükben. A MINDIG ELÉRHETŐ MOBIL KÖNYVELÉS Cége könyvelési, bérügyi adatai az interneten keresztül bárhonnan és bármikor elérhetőek. Mobil alkalmazásunkkal naprakészen követhetik nyomon cégük számviteli adatait. Ügyfeleink számláikat egyéb bizonylataikat telefonjukról is közvetlenül feltölthetik online könyvelésre. EGYSZERŰEN ÉRTHETŐ ÉS ÜGYFÉLKÖZPONTÚ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK Minden szolgáltatásunknál legfőbb szempontunk az ÜGYFÉL. Emberi nyelven kommunikálunk ügyfeleinkkel, szolgáltatásaink kialakításánál biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb tennivalójuk legyen a könyvelés tekintetében. Ügyfeleink így nyugodtan tudnak fókuszálni vállalkozásuk fejlődésére. A könyvelés ne vegye el ügyfeleink idejét. PROBLÉMÁK HELYETT MEGOLDÁSOK Mi nem a problémát, kifogást keressük, hanem a megoldásokat. A lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez. Egy felmerülő akadály, probléma esetén az alternatív megoldásokra fókuszálunk. SZAKSZERŰ ÉS PRECÍZ MUNKA, SZAKÉRTELEM A KÖNYVELÉSBEN 15+ éves online könyvelési tapasztalatunk alapján kialakított belső folyamataink és többlépcsős, algoritmusokra épülő ellenőrzési rendszerünk biztosítja könyvelési munkánk precizitását. Szolgáltatásainkat tehetséges és specifikus képességekkel rendelkező könyvelési / bérügyi szakemberek csoportja nyújtja Önöknek a legújabb technológiák felhasználásával. Könyvelés, bérszámfejtés szolgáltatásainkra felelősségbiztosítással rendelkezünk. TRANSZPARENS DÍJAK, KÖNYVELÉSI ÁRAK A könyvelési díj, elszámolásaink könnyen átláthatóak. Az online könyvelés révén kedvező könyvelési árak biztosítottak. A dinamikus díjrendszer továbbá biztosítja, hogy cégük felé kizárólag azok a szolgáltatások kerülnek számlázásra, amelyre cégüknek valóban szüksége van, és amely szolgáltatásokat ténylegesen igénybe is vették.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, megbízható, ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom.

Márton
2 éve
Contadora Kft.
Contadora Kft. 1171 Budapest 17. kerület Online

Regisztrált mérlegképes könyvelőként célom, hogy egyéni vállalkozó ügyfeleim számára a lehető legmagasabb szakmai színvonalú könyvelői szolgáltatásokat nyújtsam Szolnokon. Fontos számomra az ügyfeleimmel való hatékony és türelmes kommunikáció, a folyamatos tájékoztatás, hogy ügyfeleim mindig naprakészek legyenek vállalkozásuk könyvelésével kapcsolatban. Áraim igazán versenyképesek, már havi 3-4000 Ft-tól biztosítható az Ön egyéni vállalkozása számára is a megbízható, minőségi könyvelés!

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható könyvelőiroda, bátran ajánlom őket.

Bettina
2 éve

IV. ker., Újpest-Központban, társaságok, teljes körű ügyvitelét vállaljuk: könyvelés / HAS és IFRS-ek szerint/, beszámolókészítés (anyavállalati konszolidációban való jártasság), reporting, budgeting, controlling anyavállalatoknak (angol nyelven is), adótanácsadás, TB és bérszámfejtés, HR- és munkaügy, hatóságok előtti képviselet. Könyvelési szakterületeink, ügyfeleink tevékenységei: kereskedelem (bel- és külker., kis- és nagyker., webáruház), szolgáltatások, telekommunikáció, oktatás, termelés-feldolgozás, egyéb outsourcing, vendéglátás, építőipar, valamint ügyvédi irodák ügyvitele. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés/Accountancy: HAS és IFRS Monthly and year-end Reporting, Budgetig, Monitoring, financial Forecast, Adótanácsadás/Tax consultancy: regisztrált adószakértőtől (provided by a registered tax expert) Bér- és TB ügyintézés/Payroll Hatóságok előtti képviselet/Representation before the authorities (Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk/We have professional liability insurance)

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nem csak kiemelkedően gyorsak, hanem szédületesen megbízhatóak is. Abszolút ajánlom!!

Edina
2 éve

A Mérleg 2001 Könyvelőiroda 2001 óta működik, de már előtte is könyvelőként dolgoztam, tehát több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Végzettségem közgazdász és mérlegképes könyvelő. Irodám tevékenysége sokrétű, vállalom korlátolt felelősségű társaságok, betéti társaságok, egyesületek, alapítványok, egyéni vállalkozók, őstermelők és adószámos magánszemélyek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, NAV előtti képviseletét, valamint beszámolók, bevallások, statisztikák elkészítését. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A lehető legsegítőkészebb könyvelő akivel vakaha talalkoztam. Szakértelme és tudasa megkérdőjelezhetetlen.

János
2 éve

Könyvelőirodánkat 15 év alatt felhalmozott szakmai tapasztalattal indítottuk el. Egy ügyfélközpontú, mai megoldásokat alkalmazó, a változásokat rugalmasan kezelő pénzügyi-szolgáltató vállalkozást létrehozását céloztuk meg. Meggyőződésünk, hogy multinacionális közepes és nagyvállalatoknál szerzett tapasztalatunk és az üzletmenet egészét lefedő látásmódunk ügyfeleink versenyképességét is javítani fogják. Elkötelezettek vagyunk a legmodernebb eszközök használatában: FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI MEGOLDÁSAINKKAL – KÖNYVELÉS FELHŐBEN, ÜGYFÉLTÁRHELY – szakítunk a hagyományokkal és számos új, hatékony együttműködési lehetőséget kínálunk Önnek. Az informatikai lehetőségeket kihasználva országos lefedettségre törekszünk, így földrajzilag kevésbé vagyunk korlátozottak. Jelenleg elérhetőek vagyunk Budapesten, Dabason, Békéscsabán.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szuper hely. Mindenkinek ajánlom!

Astra Group BPO Kft.
Astra Group BPO Kft. 1133 Budapest 13. kerület Online

Adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, termékdíj ügyintéző, bér- és tb ügyintézői végzettséggel, 20 éves szakmai tapasztalattal várom leendő ügyfeleimet. 2019 júliusában szereztem meg az IFRS mérlegképes könyvelő képesítést. Székhelyem Egerben van. Anyagért ha szükséges házhoz megyek. Távkönyveléssel, adatok elektronikus utaztatásával, vagy akár helyszíni könyveléssel, amennyiben az ügyfél nem szeretné az adatokat kiadni. Munkámért felelősséget vállalok. SZOLGÁLTATÁSOK: Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése, bérszámfejtés, termékdíj ügyintézés, adótanácsadás, bér és TB ügyintézés. Mindent meg tud oldani egy irodával.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható,korrekt csapat.A kérdésekre telefonon,e-mailben nagyon kedvesen és türelmesen válaszolnak.Munkájuk pontos,csak ajánlani tudom Őket!Nekünk évek óta Ők készítik az adóbevallást,még soha semmi probléma nem volt!Mégegyszer :köszönünk mindent!

Bence
2 éve

Tíz évet meghaladó szakmai tapasztalattal, számviteli szolgáltatások teljes körű elvégzését vállalom. Munkámat precíznek, megbízhatónak tartom. Az ügyfelekkel teljes körűen együttműködve, igényeiknek megfelelően dolgozom. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelési feladatok ellátása, szabályzatok elkészítése. A számlákat e-mailen is fogadom.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ötcsillagos könyvelő cég. Profik, segítőkészek, értelmesek, kedvesek, csak jót tudok mondani róluk.

Petriko
2 éve

Önnek precíz munkavégzésre, a határidők pontos betartására és minőségi munkára van szüksége az építőipar, a generál-kivitelezés, a felújítás és egyéb munkálatok területén? Legyen szó ács, asztalos vagy kőműves munkákról, burkolásról, betonozásról, nyílászáró beépítésről, víz- és villanyszerelésről, parkettázásról, árnyékolástechnikáról, festés-mázolásról, tapétázásról, érintés- és villámvédelemről, riasztó alapozásról, földmunkákról, elektromos kapu szereléséről, lakatosmunkáról, automatizálásról, klímasze...

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Közel öt éve ismerem a Ködmön Könyvelőiroda munkáját, amelyben ezen idő alatt egyszer sem csalódtam. Mindig, minden engem érintő ügyben pontos, precíz tájékoztatást kapok a lehetőségeimről, és igazi segítséget a számomra legjobb megoldások kiválasztásához és kivitelezéséhez. A könyvelőiroda munkatársai időben figyelmeztetnek a kötelességeim teljesítésére, az adózással vagy a törvényekkel kapcsolatos változásokra. A könyvelés gyorsan és pontosan halad, és mindig készségesen a rendelkezésemre állnak, amikor szükséges. Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy maximálisan megbízhatok a könyvelőiroda könyvelésében és munkájában, így bátran ajánlom a könyvelőirodát minden kezdő, vagy gyakorló vállalkozó számára.

Ibolya
2 éve

Egyszeres könyvelés, kettős könyvelés, havi főkönyv készítés, bevallások készítése.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom őket! Nagyon segítőkészek és hozzáértőek.

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi könyvelő szakemberektől?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő katás vállalkozás szüneteltetés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Thonet szék javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a thonet szék javítás átlagos díja 3000 - 5600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Budapesten?

Jelenleg 343 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést THONET SZÉK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: thonet szék javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A thonet szék javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas