Akril kád felújítása Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel a fürdőszobád stílusát és takaríts meg pénzt az akciós akryl kád felújításunkkal! Szakember keresése Debrecenben sosem volt könnyebb! Válaszd szolgáltatásunkat, mely magába foglalja a kád felújítását és festését is, így garantáljuk, hogy a kádod újra olyan lesz, mintha új lenne. Az árak változóak, attól függően, hogy mekkora a felújítandó kád mérete. Az árak tartománya 20 000 és 50 000 forint között mozog. Hívj most és add vissza fürdőszobádnak a ragyogását!

13 kádfelújító szakember most online

János

János

Ma is elvallalom.

András

András

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

9700 - 18200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfelújító szakemberek Debrecenben!

Éjjel-nappal bontás nélkül. Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell! Womás csatornatisztítás. Non-stop fix áron azonnal.

  • Akril kád felújítása

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kérésre nem jöttek ki, úgy látszik, a kisebb(nek tűnő) problémák kezelése már nem éri meg nekik. Pedig végül az egész csapot ki kellett cserélni.

Teofil
2 éve

Pár perc alatt kitölti az űrlapot, és akár 2 órán belül érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

  • Akril kád felújítása

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

quick and professional,recommended.

Lőrinc
2 éve

Bárhol és bármekkora a dugulás mi gond nélkül elhárítjuk a dugulást gyorsan, precízen.

  • Akril kád felújítása

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kókler megbízhatatlan társaság!

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfelújítást és vedd fel a kapcsolatot az ellenőrzött helyi szakemberekkel percek alatt! Töltse ki az űrlapot INGYEN és kötelezettség nélkül, hogy kapjon árajánlatokat!

Egy kádfelújító szakember, akril kád felújítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen praktikus tárolórendszereket használhatok az akril kád körül?

Az akril kád körül praktikus tárolórendszerek közül ajánlom az Umbra Aquala Bath Caddy-t, melynek ára körülbelül 10 000 forint. Ezen kívül a Simplehuman Adjustable Shower Caddy is jó választás lehet, ára pedig körülbelül 20 000 forint. Mindkét termék magas minőségű anyagokból készült és praktikus megoldást nyújt a kád körüli tárolásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet felvinni a csúszásgátló bevonatot az akril kádra?

Az akril kádra csúszásgátló bevonatot lehet felvinni a Rust-Oleum 207009 Varathane Renewal No-Sanding Floor Refinishing Kit segítségével, amely ára kb. 30 000 forint. A felvitele előtt fontos a felület alapos megtisztítása és száradása. A bevonatot egyenletesen kell felvinni a felületre, majd hagyni száradni legalább 24 órán keresztül.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni az akril kád repedezését?

Az akril kád repedések megelőzése érdekében javasolt a kád megfelelő telepítése, amely magában foglalja a megfelelő alátétek és a megfelelően feszített csavarok használatát. Emellett ajánlott a kád tisztítása és karbantartása a megfelelő tisztítószerek és eszközök használatával. Ha a kád már repedt, akkor javasolt a repedések azonnali javítása, amelynek ára általában 10 000-20 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell inkább szakemberhez fordulni az akril kád javításához?

Akril kád esetén javasolt szakemberhez fordulni, ha a sérülés mérete nagyobb, mint egy 10 forintos érme, vagy ha a kád repedése a vízszintes vonalak mentén halad. Az árak változóak lehetnek, de általában az akril kád javítása 30 000 - 50 000 forintba kerülhet.

Olvas