Kád felújítása Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tegye újra vonzóvá fürdőszobáját! Válassza szolgáltatásunkat, amely garantálja a kád felújítását a legmagasabb minőségben és a legjobb áron. Rendeljen most és élvezze az új kád varázsát! A szakembereink Debrecenben állnak rendelkezésére, hogy megvalósítsák álmait. Az árak a felújítandó kád méretétől függenek, így biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő árat. Ne habozzon, hívjon minket most, és tegye újra vonzóvá fürdőszobáját!

14 szakember fürdőkád javító most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Huba

Huba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Kád felújítása

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
3 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • Kád felújítása

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
2 éve

Bárhol és bármekkora a dugulás mi gond nélkül elhárítjuk a dugulást gyorsan, precízen.

  • Kád felújítása

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kókler megbízhatatlan társaság!

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen szaniterberendezéseket ajánlanak a kád mellé?

A kád mellé ajánlott szaniterberendezések közé tartoznak a zuhanyfejek, a zuhanykabinok, a fürdőkád oldalára szerelhető zuhanyfülkék, valamint a kádparavánok. A Grohe Euphoria zuhanyfej ára körülbelül 35 000 forint, a Ravak zuhanykabinok ára pedig átlagosan 150 000 forint. A kád mellé szerelhető zuhanyfülkék közül a Kaldewei Conoflat ára körülbelül 200 000 forint, míg a kádparavánok közül a Hüppe Studio ára átlagosan 80 000 forint. Ajánlott továbbá figyelni a szaniterberendezések stílusára és anyagára, hogy harmonizáljanak a fürdőszoba többi részével.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen méretű kádot válasszak a fürdőszobámba?

Az ideális méretű kád a fürdőszobába a hely és a személyes preferenciák függvényében változó lehet. Általában a standard méretű kádak 150-170 cm hosszúak és 70-80 cm szélesek. Ha nagyobb teret kívánsz, akkor érdemes nagyobb kádot választani, mint például a Villeroy & Boch Oberon kád, amely 190 cm hosszú és 90 cm széles. Az árak szintén változóak, az egyszerűbb kádak általában 30 000 Ft-tól, míg a prémium kategóriásak akár 500 000 Ft-ig is terjedhetnek.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú fali dekorációt ajánlanak a kádhoz?

A fürdőszobában ajánlott fali dekorációk közül a legmegfelelőbb választás a csempék vagy a mozaikok. A csempék ára általában 1500-3500 Ft/m2 között mozog, míg a mozaikok ára 3000-8000 Ft/m2 között változik attól függően, hogy a mozaikok milyen anyagból készülnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a fali dekorációknak vízállónak kell lenniük, hogy hosszú távon is megőrizzék szépségüket és funkcionalitásukat.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fali dekorációt ajánlanak a kádhoz?

A kádhoz ajánlott fali dekoráció típusa nagyban függ a fürdőszoba stílusától és a kád elrendezésétől. Ha a kád a fal mellett helyezkedik el, akkor javasoljuk a vízálló faliképeket, amelyek általában 10 000-30 000 forint közötti áron vásárolhatók meg. Ha a kád közepén áll, akkor a mennyezetről lógó függő dekorációk vagy a falon elhelyezett dísztárgyak lehetnek megfelelőek, amelyek ára 5 000-20 000 forint között változhat. Minden esetben fontos, hogy a dekoráció vízálló legyen és harmonizáljon a fürdőszoba többi berendezésével.

Olvas