Zománcozott kád felújítása Debrecenben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel zománcozott kádját professzionális szolgáltatásunkkal! Keresse szakértőinket Debrecenben, akik garantáltan újjávarázsolják kádját a legmagasabb minőségű zománcfestékkel. Az árak 20 000 és 50 000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen méretű a kád és milyen állapotban van. Ne habozzon, kérjen árajánlatot még ma és élvezze újra az új kád érzését!

14 szakember fürdőkád javító most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Debrecenben!

akad a lefolyóval, hívjon bátran! Minden munkánkra garanciát vállalunk. A 7 minden napján! Legyen bárhol a dugulás, mi bontás nélkül tudjuk vállalni akár 1 órán belül. Ha gondja.

  • Zománcozott kád felújítása

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, szakszerű munka, a megbeszélt ártól nem tér el. A megfelelő szakember felé irányít.

Ignác
2 éve

Az országos munkadíjakat tekintve, a kád felújítás árak átlagosan 15 - 40.000 Ft. Ha csempefestés kell 6.000 Ft - 12.000 Ft között számoljunk.

  • Zománcozott kád felújítása

    6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szakemberek, korrekt áron

Valér
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés.

  • Zománcozott kád felújítása

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos alkatrészeket valóban nem árulunk, ezért ha bárkit megtévesztettünk akkor ez úton elnézést kérünk és az elírást a lehető leghamarabb javítjuk! Tisztelettel: Kecskeméthy Ferenc

Simon
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Van-e mód arra, hogy átalakítsam a zománcozott kádat zuhanykabinná?

Igen, lehetséges átalakítani a zománcozott kádat zuhanykabinná. Az átalakítás ára általában 100 000 és 200 000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabint választunk és milyen állapotban van a kád. Ajánlott szakember segítségét kérni az átalakítás során.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire figyeljek oda, ha zománcozott kádot szeretnék vásárolni?

Ha zománcozott kádot szeretne vásárolni, figyeljen oda a minőségre és a márkára. Ajánlott márkák közé tartozik például a Kaldewei és a Duravit, melyek árai általában magasabbak, de a hosszú élettartam és a jobb minőség miatt megéri befektetni rájuk. A kád vastagságára is érdemes figyelni, mivel a vastagabb zománcréteg jobban ellenáll a karcolásoknak és a kopásnak. A zománcozott kádak ára általában 40 000 és 200 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen méretű és milyen márkájú kádot választ.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen anyagból készülnek a zománcozott kádak?

A zománcozott kádak általában acélból készülnek, amelyet porcelán bevonattal vonnak be. Az árak változóak, azonban általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan cseréljem ki a zománcozott kád csaptelepét?

A zománcozott kád csaptelepének cseréjéhez először is ki kell kapcsolni a vízellátást. Ezután a régi csaptelepet le kell szerelni a kádról, majd a helyére kell szerelni az új csaptelepet. Ajánlott minőségi csaptelepet választani, például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep ára körülbelül 25 000 forint. A csere munkáját érdemes szakemberre bízni, ha nem vagy biztos a dolgodban.

Olvas