Öntvény kád felújítása Debrecen területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse fel fürdőkádját az Öntvény kád felújítása szolgáltatással! Keresse szakembereinket Debrecenben, akik garantálják, hogy fürdőszobája újra ragyogó lesz. Válassza a legmegfelelőbb ajánlatunkat, amely az Ön igényeire szabott árakat tartalmazza, amelyek az alábbi intervallumokon belül mozognak: 10.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig. Az árak függenek az Ön fürdőkádjának állapotától és méretétől. Ne vesztegesse az időt, hívja most a szakembereinket és élvezze az új fürdőszobájának varázsát!

13 szakember végzi az öntvény kád felújítását most online

Alajos

Alajos

A környeken vagyok.

Szilveszter

Szilveszter

Ingyenes kiszallas.

Máté

Máté

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik az öntvény kádak felújítását Debrecenben!

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Öntvény kád felújítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Jo szakember, rugalmas, precíz.

Flórián
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés.

  • Öntvény kád felújítása

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos alkatrészeket valóban nem árulunk, ezért ha bárkit megtévesztettünk akkor ez úton elnézést kérünk és az elírást a lehető leghamarabb javítjuk! Tisztelettel: Kecskeméthy Ferenc

Simon
2 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Öntvény kád felújítása

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert az öntvény kád felújítására, és percek alatt kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat helyi szakemberektől! Ne habozz, kattints!

Egy szakember végzi az öntvény kád felújítását, öntvény kád felújítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Van-e olyan festék, amely hosszú távon ellenáll a vegyszereknek az öntvény kádon?

Igen, az Epoflex 3000 festék alkalmas hosszú távú vegyszerállóságra az öntvény kádokon. Az ára körülbelül 10 000 forint literenként.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszabadulni a penészektől a kád körül?

A penész eltávolításához javasoljuk a Cillit Bang Penészeltávolító spray használatát, melynek ára körülbelül 1500 forint. Fontos, hogy a terméket használat előtt alaposan rázza fel, majd fújja a penészes felületre, hagyja hatni 5-10 percig, majd öblítse le vízzel. Ha a penész nagyon erős, akkor érdemes a kezelést többször megismételni. A termék hatékonyan eltávolítja a penészt és megakadályozza annak újbóli megjelenését.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen cső- és csatlakozó alkatrészeket ajánl a vízhatékony kádfelújításhoz?

A vízhatékony kádfelújításhoz ajánlott cső- és csatlakozó alkatrészek közé tartozik például a Geberit Mepla csőrendszer, amelynek ára 3000-4000 forint/méter körül mozog. Emellett érdemes olyan csatlakozókat használni, amelyek biztosítják a tökéletes illeszkedést és szivárgásmentes működést, például a Viega Profipress csatlakozókat, amelyek ára 500-1000 forint/db. Fontos, hogy a választott alkatrészek minőségi és tartósak legyenek, hogy hosszú távon is biztonságosan használható legyen a felújított kád.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú vízszigetelő bevonatot ajánl a kád alá?

A kád alá javasoljuk a Ceresit Stop Vízszigetelő Bevonatot, amelynek ára 4 500 forint/liter. Ez a bevonat kiválóan ellenáll a nedvességnek és a víznek, így hatékonyan védi a kádat és a környező területet a vízkárosodástól.

Olvas