Beépíthető wc tartály beépítése Debrecen szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető wc tartály beépítése Debrecenben - Válassz a 88 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 6100-11400 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú tartályt választasz. Fedezd fel a legjobb szakembereket a Qjob-on, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

14 szakember most online

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

8700 - 16400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell!

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy semmirekellő....

Marcel
3 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
3 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, normális és rugalmas, ami a vállalkozók között nagyon ritka. Az elejétől kezdve teljeskörű tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről és árakról,semmi mellébeszélés ködösítés, az ár abszolut korrekt volt. Nagyon ajánlott szakember!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen vízmennyiséget használ a beépíthető wc tartály öblítésekor?

Az általánosan elterjedt beépíthető wc tartályok általában 6-9 liter vizet használnak az öblítéshez. Azonban egyes gyártók már kínálnak alacsony fogyasztású tartályokat is, amelyek csak 3-4,5 liter vizet használnak az öblítéshez. Az ilyen tartályok ára általában magasabb, de hosszú távon megtérülhetnek a vízszámla csökkentése miatt.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a beépíthető wc tartály öblítése?

Valószínűleg a beépíthető wc tartályban lévő tömítés sérült vagy elhasználódott. Ezt cserélni kell, ami általában 5000-10000 forintba kerül. Ajánlott szakember segítségét kérni a cseréhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a beépíthető wc tartály nem működik?

Ha a beépíthető WC tartály nem működik, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki felméri a problémát és javítja azt. A javítás ára általában 10 000 és 30 000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú tartályról van szó és milyen mértékű a hiba. Ne próbálja meg maga javítani a tartályt, mert az további károkat okozhat és veszélyes is lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a beépíthető wc tartály beállító gombja?

A beépíthető wc tartály beállító gombja általában a tartály fedelén található. Az árak változóak lehetnek a márkától és a modelltől függően, általában 10 000 és 30 000 forint között mozognak. Ajánlott márkák közé tartoznak az Geberit, Grohe és Roca.

Olvas