WC szerelés Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 83 vízvezeték szerelő közül, 9400-17700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szerelésre Debrecenben! Keresel megbízható szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj, mi segítünk! Oszd meg velünk a feladatodat, és a környékbeli szakembereink azonnal árajánlatokat küldenek neked. Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, véleményeit és további információkat is kérhetsz tőlük. Az árak 9400-17700 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú WC szerelésre van szükséged. De ne aggódj, a szakemberek árai mindig reálisak és versenyképesek. Ne vesztegesd az idődet az állandó keresgéléssel, inkább bízd a szakemberekre a munkát! Regisztrálj most a Qjob-on, és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

14 vízvezeték szerelő most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Tivadar

Tivadar

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Debrecenben!

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • WC szerelés

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka.

  • WC szerelés

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Fogalmam sincs, hogy dolgoznak, mert nem lehet velük megállapodni időpontban, amit betartanának. 3-4 órás idősávokat sem. Erről persze csak utána telefonálnak és még ők vannak felháborodva, ha nekem egy órával később már nem jó és lerakják a telefont. Nem ajánlom a velük való kapcsolattartást senkinek.

Zsolt
2 éve

Ha eldugult a lefolyó azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye

  • WC szerelés

    5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Problémákkal küzdő vállalkozás... Nem ajánlom senkinek!

Ernő
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a WC javítása vízkőtelenítő szerrel?

A WC vízkőtelenítő szerrel történő javításának ára általában az alkalmazott szer típusától és a munka nehézségétől függ. Átlagosan Magyarországon a WC vízkőtelenítése és javítása körülbelül 10 000-20 000 forintba kerülhet. Az árak azonban változóak lehetnek az egyes szolgáltatók és régiók között. Ajánlott szakemberrel konzultálni a pontos árajánlatért és a megfelelő vízkőtelenítő szer kiválasztásáért.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a WC hideg vízproblémáinak megoldásában?

A legmegfelelőbb megoldás a Grohe Eurosmart Cosmopolitan egykaros mosdócsaptelep, amely 15 990 forintért vásárolható meg. Ez a termék magas minőséget és megbízhatóságot biztosít, és könnyen telepíthető. Ezenkívül a Grohe számos más terméket is kínál, amelyek segíthetnek a WC hideg vízproblémáinak megoldásában. Ajánlom továbbá a szakember által történő telepítést, hogy biztosítsa a hosszú távú megoldást.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a WC javítása új alkatrészek beszerzésével?

Az WC javítása új alkatrészek beszerzésével általában 10 000 és 30 000 forint között mozog, az ár azonban függ az alkatrészek típusától és a javítás nehézségétől. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát, hogy biztosan megfelelően legyen elvégezve a javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a WC dugulásának oka?

A WC dugulásának oka általában az, hogy a lefolyócsőben felhalmozódnak a szilárd anyagok, mint például a papír, a haj és az ételmaradékok. A probléma megoldásához javasolt használni a Drano Max Gel duguláselhárítót, amely ára körülbelül 2000 forint. Ha a dugulás súlyosabb, akkor ajánlott szakember segítségét kérni.

Olvas