Szennyvízcsatorna bekötés Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna bekötés: Ne keress tovább, a legjobb szakemberek a Qjob-on! Válogass az árajánlatokból és találd meg a legjobb árat! Válassz 83 szakember közül! Korrekt árak: 37 900-71 100 Ft/alkalom. Találd meg a legjobb szakembert Debrecenben! Ha szakembert keresel a szennyvízcsatorna bekötéséhez, akkor a Qjob az első megállód! Oszd meg velünk a feladatot és a környéken elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Állj neki most és találd meg a legjobb szakembert a Qjob-on!

13 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést most online

József

József

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

49800 - 93300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna bekötést Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
3 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Eldugult a lefolyó? Bízza szakemberre. Kedvező árak gyors kiszállás precíz munka. Akár 1 órán belül a helyszínen vagyunk. Számunkra fontos ügyfeleink elégettsége.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nem voltam itt.

Antal
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázó?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna bekötést szolgáltatást és kapj azonnali, helyi szakember ajánlatokat percek alatt! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést, szennyvízcsatorna bekötés közben Debrecenben