Vízvezeték szerelés Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Ha vízvezeték szerelésre van szükséged Debrecenben, ne késlekedj tovább! Bízd magad egy olyan szakemberre, akinek minden mozdulata precíz és megbízható. A mi szolgáltatásunkkal a vízvezeték szerelés egyszerű és zökkenőmentes lesz. Bármilyen problémád van a vízvezetékkel kapcsolatban, mi garantáltan megoldjuk! Áraink versenyképesek és rugalmasak, a végső ár a munka mennyiségétől és a szükséges anyagoktól függ. Ne habozz, hívj minket még ma!

14 vízvezeték szerelő most online

György

György

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

13400 - 25200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Debrecenben!

Non-Stop Akciós áron. Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év...

  • Vízvezeték szerelés

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Megbízhatatlan senkiházi társaság !!!! Senki de senki ne hívja őket !!!! Kereshetne mást a víz mű .hazug emberek

Rezső
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka.

  • Vízvezeték szerelés

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Fogalmam sincs, hogy dolgoznak, mert nem lehet velük megállapodni időpontban, amit betartanának. 3-4 órás idősávokat sem. Erről persze csak utána telefonálnak és még ők vannak felháborodva, ha nekem egy órával később már nem jó és lerakják a telefont. Nem ajánlom a velük való kapcsolattartást senkinek.

Zsolt
2 éve

Szerezzen Mosdó Csaptelep Cseréje. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Vízvezeték szerelés

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Igazi profi szakember. Ritka manapság a tisztességes, becsületes, kiváló mesterember a magyar vállalkozók között. Szerencsére Pándi Úr a ritkaságok közé tartozik. Ő és Kollégája mindent megtettek a dugulás elhárításáért, úgy hogy a minimális bontással meg tudják oldani a helyzetet. Köszönöm a szakszerű munkájukat, a hozzáállásukat, az emberségüket..

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi NNNNNNN?

Rendelj vízvezeték szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Próbáld ki most INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints ide!

Egy vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelés közben Debrecenben