Duguláselhárítás fix áron Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Fix árú duguláselhárítás: Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 86 szakember közül! Korrekt árak: 7000-13200 Ft/alkalom. Találd meg a legjobb szakembereket Debrecenben! Első lépésként keresd meg a Qjob-on a megfelelő szakembert, majd oszd meg velünk a feladatot. A környékbeli szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz - mindez DÍJMENTESEN! Az árak a feladat nehézségétől függenek.

13 szakember, aki végzi a duguláselhárítás szolgáltatásokat most online

János

János

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

5000 - 9500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a duguláselhárítás szolgáltatásokat Debrecenben!

Olcsó duguláselhárításra van szüksége azonnal? Profi csapatunk segít. Versenyképes árakon. 24órás szolgáltatás Duguláselhárítás.

  • Duguláselhárítás fix áron

    6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek.

Attila
3 éve

Duguláselhárítás 3 hónap garanciával.Rejtett költségek nélkül.Hívjon bármikor! Duguláselhárítás Szfvár-Fejér megye. 3-hónap garanciával. Bármikor hívhat! 0-24. Precíz munkavégzés. Kedvező ár. Gyorsaság. Kiváló felszerelések. Nincs hétvégi felár sem.

  • Duguláselhárítás fix áron

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Konvektorunk megadta magát a tél közepén. Reggel kértünk segítséget és délután meg is érkezett a szerelő. (Harmadik próbálkozásunk volt, előtte 2-3 napra ígérték csak) Előzetesen tájékoztatást kaptam a javítás megrendelésével kapcsolatban, minden korrekt volt, ajánlom másnak is!

Mór
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Duguláselhárítás fix áron

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi duguláselhárítóktól?

Igényelj profi duguláselhárító szakember szolgáltatásunkat! Percek alatt válogathatsz az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatában. És ami a legjobb: minden teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a duguláselhárítás szolgáltatásokat, duguláselhárítás fix áron közben Debrecenben