Duguláselhárítás fix áron Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Fix árú duguláselhárítás: Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 86 szakember közül! Korrekt árak: 7000-13200 Ft/alkalom. Találd meg a legjobb szakembereket Debrecenben! Első lépésként keresd meg a Qjob-on a megfelelő szakembert, majd oszd meg velünk a feladatot. A környékbeli szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz - mindez DÍJMENTESEN! Az árak a feladat nehézségétől függenek.

14 szakember, aki végzi a duguláselhárítás szolgáltatásokat most online

János

János

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

5700 - 10700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a duguláselhárítás szolgáltatásokat Debrecenben!

Olcsó duguláselhárításra van szüksége azonnal? Profi csapatunk segít. Versenyképes árakon. 24órás szolgáltatás Duguláselhárítás.

  • Duguláselhárítás fix áron

    6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek.

Attila
2 éve

Duguláselhárítás 3 hónap garanciával.Rejtett költségek nélkül.Hívjon bármikor! Duguláselhárítás Szfvár-Fejér megye. 3-hónap garanciával. Bármikor hívhat! 0-24. Precíz munkavégzés. Kedvező ár. Gyorsaság. Kiváló felszerelések. Nincs hétvégi felár sem.

  • Duguláselhárítás fix áron

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Konvektorunk megadta magát a tél közepén. Reggel kértünk segítséget és délután meg is érkezett a szerelő. (Harmadik próbálkozásunk volt, előtte 2-3 napra ígérték csak) Előzetesen tájékoztatást kaptam a javítás megrendelésével kapcsolatban, minden korrekt volt, ajánlom másnak is!

Mór
egy éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Duguláselhárítás fix áron

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi duguláselhárítóktól?

Igényelj profi duguláselhárító szakember szolgáltatásunkat! Percek alatt válogathatsz az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatában. És ami a legjobb: minden teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a duguláselhárítás szolgáltatásokat, duguláselhárítás fix áron közben Debrecenben