Fürdőkád tisztítása Debrecen területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Hívja most a fürdőkád tisztító szakembert Debrecenben, hogy élvezhesse tiszta és higiénikus fürdőszobáját! Szolgáltatásunk kiváló minőségű, professzionális tisztítást és széles körű szakértelemet biztosít, amelynek eredményeként a fürdőkádja újra ragyogóan tiszta lesz. Áraink rugalmasak, az árak intervallumai 10 000 és 20 000 Ft között mozognak, amelyek az igények és a fürdőkád állapotától függenek. Ne várjon tovább, hívjon most, és élvezze a tiszta fürdőszobában való pihenést!

13 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

2100 - 3900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Debrecenben!

Olcsó duguláselhárításra van szüksége azonnal? Profi csapatunk segít. Versenyképes árakon. 24órás szolgáltatás Duguláselhárítás.

  • Fürdőkád tisztítása

    6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek.

Attila
3 éve

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Fürdőkád tisztítása

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
3 éve

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Fürdőkád tisztítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Jo szakember, rugalmas, precíz.

Flórián
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan javíthatom a fürdőkád csaptelepét?

A legjobb módja a fürdőkád csaptelepének javítására az lenne, ha becserélnéd a kopott vagy sérült alkatrészeket. A Grohe Eurosmart érintett csaptelep árak általában 20 000 és 25 000 forint között mozognak. Keresd fel a szakembert, ha nem tudod saját magad megjavítani a csaptelepet, hogy biztosítsad a korrekt és hatékony javítást.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a rozsdát a fürdőkádból?

A rozsdát a fürdőkádból legjobban ecetsavas oldattal, mint például a Lime-A-Way Hard Water Treatment, vagy a CLR Bath & Kitchen Cleaner eltávolítható. Az árak általában 5-10 dollár között mozognak ezeknek az tisztítószereknek az esetében. Az alkalmazás előtt mindig olvassa el az utasításokat, és használjon védőkesztyűt és maszkot. Ha a rozsda nagyon makacs, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád szellőzőnyílását?

A fürdőkád szellőzőnyílásának tisztítására javasoljuk a következő módszereket: a) ecetsavas oldattal történő permetezés és alapos leöblítés; b) a Bref Power Aktiv szellőzőnyílás tisztító használata, amely árban kb. 1000 HUF; c) a szellőzőnyílás eltávolítása és kézi tisztítás szivaccsal, fertőtlenítőszerrel. Megjegyzendő, hogy rendszeres tisztítás javasolt a szellőzőnyílás és a fürdőkád higiénikus állapotának fenntartása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi okozhatja a fürdőkád dugulását?

A fürdőkád dugulása leggyakrabban hajhullás miatt következik be, amely eltömíti a lefolyót. A megoldás lehet a hajszűrő használata, illetve rendszeres takarítás. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk a profesionális duguláselhárító szolgáltatás igénybevételét, amely általában 10 000-20 000 forintba kerül.

Olvas