Fürdőkád csere Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Válassza szolgáltatásunkat és cserélje le fürdőkádját egyszerűen és gyorsan! Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. A mi egyedi ajánlatunk az, hogy ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot biztosítunk minden ügyfelünknek. Áraink pedig rugalmasak és az Ön igényeihez igazodnak, így az árak tartományában válogathat. Az árak függenek a fürdőkád típusától, anyagától és a felmerülő munka időtartamától. Cserélje le fürdőkádját még ma és élvezze az új élményt!

14 szakember fürdőkád javító most online

László

László

erdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

49800 - 93300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Fürdőkád csere

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
2 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • Fürdőkád csere

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
egy éve

akad a lefolyóval, hívjon bátran! Minden munkánkra garanciát vállalunk. A 7 minden napján! Legyen bárhol a dugulás, mi bontás nélkül tudjuk vállalni akár 1 órán belül. Ha gondja.

  • Fürdőkád csere

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, szakszerű munka, a megbeszélt ártól nem tér el. A megfelelő szakember felé irányít.

Ignác
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Debrecenben

Kérdések és válaszok