Fürdőkád csere Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Válassza szolgáltatásunkat és cserélje le fürdőkádját egyszerűen és gyorsan! Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. A mi egyedi ajánlatunk az, hogy ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot biztosítunk minden ügyfelünknek. Áraink pedig rugalmasak és az Ön igényeihez igazodnak, így az árak tartományában válogathat. Az árak függenek a fürdőkád típusától, anyagától és a felmerülő munka időtartamától. Cserélje le fürdőkádját még ma és élvezze az új élményt!

13 szakember fürdőkád javító most online

László

László

erdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

64300 - 120600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Fürdőkád csere

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
3 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • Fürdőkád csere

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
2 éve

akad a lefolyóval, hívjon bátran! Minden munkánkra garanciát vállalunk. A 7 minden napján! Legyen bárhol a dugulás, mi bontás nélkül tudjuk vállalni akár 1 órán belül. Ha gondja.

  • Fürdőkád csere

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, szakszerű munka, a megbeszélt ártól nem tér el. A megfelelő szakember felé irányít.

Ignác
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen lépéseket kell tenni a meglévő fürdőkád eltávolításához és a helyettesítéséhez?

Ahhoz, hogy egy meglévő fürdőkádat eltávolítsunk és helyettesítsünk egy újabbal, szükséges lehet a fürdőszoba teljes átépítése. Az első lépés az, hogy hívd meg a szakembert, aki felméri a helyzetet és megadja az árajánlatot. A következő lépés az, hogy szükség esetén lebontjuk a falakat és a csempéket, majd eltávolítjuk az előző fürdőkádat. A következő lépés az, hogy telepítsük az új fürdőkádat és csatlakoztassuk a vízvezetékhez, majd befejezzük a falak és a csempék újratelepítését. A folyamat időtartama és a költsége nagyban függ az adott helyzet és az új fürdőkád típusától. Általában egy ilyen átépítés 1-2 hétre és 500.000-1.000.000 Ft-ra rúghat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a vízvezetéket az új fürdőkádhoz a hosszú távú megbízhatóság érdekében?

A legmegfelelőbb megoldás az, ha az új fürdőkádhoz a kád mellé épített szifonon keresztül kötjük be a vízvezetéket. Az árak változóak, de általában egy minőségi szifon 10 000 és 20 000 forint között mozog. Fontos, hogy az ilyen csatlakozást a megfelelő szakember végezze, hogy a hosszú távú megbízhatóság biztosított legyen.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen költségekkel és időtartammal jár a fürdőkád csere a különböző méretű és stílusú luxus fürdőszobákban?

A fürdőkád csere költségei és időtartama függnek a kiválasztott luxus fürdőszoba méretétől és stílusától. Általában a cseréhez szükséges idő 1-2 nap. A költségek magasak lehetnek és azokat befolyásolhatják a következő tényezők: a fürdőkád mérete, anyaga, stílusa és a berendezés általánosan. Egy átlagos méretű, modern, kád alatti zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba felújítás költségei általában 500.000-1.500.000 FT között változnak. A luxus fürdőszobában található forróvíz medence vagy jacuzzi akár az árak 2.500.000 FT-ig is emelkedhetnek. Ajánlott, hogy kapcsolatba lépjen egy szakemberrel, hogy pontosabb és részletesebb információkat kapjon.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a vízvezetéket az új, modern és letisztult fürdőkádhoz a hibátlan működés érdekében?

Az új, modern és letisztult fürdőkádhoz történő vízvezeték-csatlakoztatás során fontos figyelembe venni a víznyomás beállítását. Az optimális működés érdekében javasoljuk az egyenes csővezeték használatát, melynek átmérője legalább a fürdőkád vízvezeték-csatlakozóinak átmérőjével egyező kell legyen. A Primotherm 2B fürdőszobai csaptelep ajánlott helyi vízforrásról történő ellátásra, melynek ára 16 990 Ft. A megfelelő vízszint beállítása érdekében javasoljuk a Primotherm 1.2 m hosszú zuhany- és fürdőkád mindenoldali összekötő szeleppel ellátott csatlakozócsövének használatát, melynek ára 9 990 Ft.

Olvas