Kád kibontása Debrecenben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tegyen az otthona átalakításáért és válassza szolgáltatásunkat, amely magában foglalja a kád kibontását. Szakembereink Debrecenben elérhetőek és garantálják, hogy az átalakítás zökkenőmentes lesz. A mi egyedi értékajánlatunk az, hogy a szolgáltatásunk személyre szabott és rugalmas, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és költségvetésének. Az árak intervalluma 50.000 Ft-tól 150.000 Ft-ig terjedhet, amelyek az átalakítás méretétől és komplexitásától függnek. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és élvezze az otthona átalakításának előnyeit!

13 szakember most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

9200 - 17300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Kád kibontása

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
3 éve

Ha eldugult a lefolyó azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye

  • Kád kibontása

    5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Problémákkal küzdő vállalkozás... Nem ajánlom senkinek!

Ernő
2 éve

Az országos munkadíjakat tekintve, a kád felújítás árak átlagosan 15 - 40.000 Ft. Ha csempefestés kell 6.000 Ft - 12.000 Ft között számoljunk.

  • Kád kibontása

    6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szakemberek, korrekt áron

Valér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagból készülnek a modern kádak?

A modern kádak gyártása során leggyakrabban akril, üvegszál erősítésű műanyag (GRP) vagy öntött márvány anyagokat használnak. Az árak jelentős mértékben változóak, azonban átlagosan az akril kádak ára 50-150 ezer forint között mozog, míg a GRP kádak ára 100-300 ezer forint, és az öntött márvány kádak ára 300-600 ezer forint lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: sarokkád vagy hagyományos kád?

A sarokkád a jobb választás, mivel kisebb helyet foglal el és általában olcsóbb is, például a Bauhaus-ban kapható sarokkád ára 29 990 Ft-tól indul.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban repedés keletkezik?

Ha a felújított kádban repedés keletkezik, akkor javasolt a kád újbóli felújítása vagy cseréje. A kád típusától és az elvégzett felújítás minőségétől függően az árak változóak lehetnek. Ajánlott szakemberrel konzultálni a megfelelő megoldás megtalálása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban szivárgás jelentkezik?

Ha a felújított kádban szivárgás jelentkezik, akkor javasoljuk a Silirub Color tömítőanyag használatát, melynek ára átlagosan 2500 forint. A termék tökéletesen zárja a repedéseket és szivárgásokat, és tartós védelmet nyújt a nedvesség ellen. Fontos, hogy a kád felületét alaposan megtisztítsuk és megszárítsuk a termék felhordása előtt.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Debrecenben