Régi kád kibontása Debrecenben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Búcsút mondhat a régi kádjának és helyette egy modernebb változatot választhat! Kérje szolgáltatásunkat, amely magában foglalja a régi kád eltávolítását és az új kád telepítését, egy megbízható szakember segítségével Debrecenben. Ne habozzon, éljen lehetőséggel és élvezze a frissítő fürdőzés élményét! Az árak az eltávolítandó kád típusától és az új kád árától függnek, de garantáljuk, hogy a minőség és a kiváló szolgáltatás ár-érték arányban áll. Csak válassza ki az Önnek megfelelő típust és kérjen árajánlatot még ma!

13 szakember most online

Márk

Márk

erdekel.

Ifj.

Ifj.

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Non-Stop Akciós áron. Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év...

  • Régi kád kibontása

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Megbízhatatlan senkiházi társaság !!!! Senki de senki ne hívja őket !!!! Kereshetne mást a víz mű .hazug emberek

Rezső
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés.

  • Régi kád kibontása

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos alkatrészeket valóban nem árulunk, ezért ha bárkit megtévesztettünk akkor ez úton elnézést kérünk és az elírást a lehető leghamarabb javítjuk! Tisztelettel: Kecskeméthy Ferenc

Simon
2 éve

Extra minőséget extra garanciával! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható. Esztétikus. Tartós.

  • Régi kád kibontása

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Csak szerelnek, nem árulnak

Viktor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, régi kád kibontása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban repedések jelentkeznek a hidromasszázs berendezés körül?

A felújított kád repedéseinek javításához javasoljuk a kád kicserélését az új, magas minőségű hidromasszázs kádra. Az Aquatica kínál számos kádmodellt, beleértve a PureScape 174 hidromasszázs kádat is, amelynek ára 1 350 000 forint. A kádok minőségi anyagokból készülnek, és tartós megoldást kínálnak a hidromasszázs berendezéssel kapcsolatos problémákra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hatással van a régi kád kibontása az ingatlan értékére?

A régi kád kibontása általában pozitív hatással van az ingatlan értékére, mivel modernizálja a fürdőszobát és vonzóbbá teszi az ingatlant a vevők számára. Azonban az értékemelkedés mértéke függ az ingatlan helyszínétől, méretétől és az új fürdőszobai berendezések minőségétől. Általában a kád kibontása és zuhanyzóval való helyettesítése átlagosan 1000-5000 euróba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban vízelvezetési probléma merül fel?

Amennyiben probléma merül fel a felújított kád vízelvezetésével, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a kád felújítását végző szakemberrel vagy szervizzel. Az Aquaform kádak esetében a vízelvezető rendszer ára általában 10.000-20.000 forint között mozog, azonban az árak változóak lehetnek a kád típusától és a probléma súlyosságától függően. Az időben történő beavatkozás segíthet elkerülni a további problémákat és javítani a kád teljesítményét.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik régi kád kibontása hozza a legjobb érték/megtérülés arányt?

A legjobb érték/megtérülés arányt a 30-40 éves acél kádak kibontása hozza, mivel ezek a kádak általában már elavultak és rossz állapotban vannak, így a kibontásuk általában olcsóbb és egyszerűbb, mint a modern kádaké. Emellett a kibontásukkal jelentős helyet lehet felszabadítani a fürdőszobában, ami további előnyt jelent. Általában a kibontás ára 20 000-30 000 forint körül alakul.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Debrecenben