Teljes körű mosdó beépítése Debrecenben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítése Debrecenben! Engedd, hogy szakértőnk beépítse a mosdót otthonodba, hogy kényelmes és modern legyen. A mi szolgáltatásunkkal nincs szükség a több órás barkácsolásra és az eszközök beszerzésére. Ismerd meg az egyedi ajánlatunkat, ami minden igényt kielégít! Áraink 10.000 és 50.000 forint között változnak, a választott mosdó típusától függően. Ráadásul, ha most rendeled meg a szolgáltatást, akkor 10% kedvezményt biztosítunk! Légy te is elégedett ügyfelünk, és válaszd a Mosdó beépítése szolgáltatásunkat!

13 szakember most online

Miklós

Miklós

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Duguláselhárítás és Csatornatisztítás Éjjel-Nappal. Olcsó, pénztárca kímélő árak. Akár a falban lévő csőben van a dugulás, nekünk az sem akadály. Bontás nélküli megoldás.

  • Mosdó beépítése

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A honlapon levő árlistájuk egy átverés. Sikerült elvégezni a munkát.

László
2 éve

Visszaadjuk fürdőkádja fényét! Tartós megoldás. Magyarország legrégebbi szolgáltatója. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Mosdó beépítése

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Főszezon középen is hamar, már másnap ki tudott jönni. Az árat előre közölte a kazankarbantarzasra. Korrekt hozzáállás, nem lenéző és megfelelően tájékoztat. A karbantartás 15.000 Ft volt, ami átlagos a saját tapasztalatom szerint. Egyetlen észrevételem, hogy a megbeszélt idő helyett 2.5 órával később tudott csak jönni, mert megcsúszott egy másik helyen. Összeségében ajánlani tudom, nagyon korrekt hozzáállás.

Antal
3 éve

Szerezzen Mosdó Csaptelep Cseréje. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Mosdó beépítése

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Igazi profi szakember. Ritka manapság a tisztességes, becsületes, kiváló mesterember a magyar vállalkozók között. Szerencsére Pándi Úr a ritkaságok közé tartozik. Ő és Kollégája mindent megtettek a dugulás elhárításáért, úgy hogy a minimális bontással meg tudják oldani a helyzetet. Köszönöm a szakszerű munkájukat, a hozzáállásukat, az emberségüket..

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a legjobb módja a beépített mosdó pénzügyi tervezésének?

A legjobb módja a beépített mosdó pénzügyi tervezésének az, ha először meghatározzuk a rendelkezésre álló keretet. Ezután érdemes áttekinteni a legnépszerűbb márkákat, például a Villeroy & Boch vagy az Ideal Standard beépített mosdóit, és összehasonlítani a termékek árát és minőségét. Az ár mellett fontos szempont lehet még az energiahatékonyság, a vízfelhasználás és a termék tartóssága is. Végül érdemes egy tapasztalt szakemberrel konzultálni, aki szaktanácsot tud adni a legjobb megoldás kiválasztásához.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a beépített mosdóknak a konyhában?

A beépített mosdók előnyei a konyhában közé tartozik, hogy praktikus és helytakarékos megoldást kínálnak a mosogatás során. Az egyik népszerű márka, a Franke, számos beépíthető mosogatót kínál, melyek közt kiváló minőségű rozsdamentes acél és kvarc mosogatók találhatók. A Franke konyhai mosogatók ára 20 000 és 120 000 forint között változik, attól függően, hogy milyen méretű és típusú mosogatót választunk.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan válasszak mosdót a beépítéshez a konyhában?

A konyhában való beépítéshez legjobb választás a kerámia mosdó, melynek ára általában 20 000-40 000 forint között mozog. Fontos, hogy a mosdó mérete megfeleljen a konyhapultnak, és hogy a mosogatótálak száma és mérete is megfeleljen az Ön igényeinek. Továbbá, érdemes olyan mosdót választani, amely könnyen tisztítható és ellenálló a karcolásokkal és a hőmérsékleti változásokkal szemben.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdó beépítése hozza a legjobb érték/megtérülés arányt az előszobában?

Az előszobában javasolt mosdó beépítésére a legjobb érték/megtérülés arányt a Roca Debba 40 cm-es mosdója jelenti, amely ára körülbelül 20 000 forint. Ennek az alacsony árnak ellenére a mosdó minőségi anyagokból készült és modern megjelenésével jól illeszkedik az előszoba stílusához.

Olvas