Teljes körű mosdó beépítése Debrecenben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítése Debrecenben! Engedd, hogy szakértőnk beépítse a mosdót otthonodba, hogy kényelmes és modern legyen. A mi szolgáltatásunkkal nincs szükség a több órás barkácsolásra és az eszközök beszerzésére. Ismerd meg az egyedi ajánlatunkat, ami minden igényt kielégít! Áraink 10.000 és 50.000 forint között változnak, a választott mosdó típusától függően. Ráadásul, ha most rendeled meg a szolgáltatást, akkor 10% kedvezményt biztosítunk! Légy te is elégedett ügyfelünk, és válaszd a Mosdó beépítése szolgáltatásunkat!

14 szakember most online

Miklós

Miklós

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Duguláselhárítás és Csatornatisztítás Éjjel-Nappal. Olcsó, pénztárca kímélő árak. Akár a falban lévő csőben van a dugulás, nekünk az sem akadály. Bontás nélküli megoldás.

  • Mosdó beépítése

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A honlapon levő árlistájuk egy átverés. Sikerült elvégezni a munkát.

László
egy éve

Visszaadjuk fürdőkádja fényét! Tartós megoldás. Magyarország legrégebbi szolgáltatója. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Mosdó beépítése

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Főszezon középen is hamar, már másnap ki tudott jönni. Az árat előre közölte a kazankarbantarzasra. Korrekt hozzáállás, nem lenéző és megfelelően tájékoztat. A karbantartás 15.000 Ft volt, ami átlagos a saját tapasztalatom szerint. Egyetlen észrevételem, hogy a megbeszélt idő helyett 2.5 órával később tudott csak jönni, mert megcsúszott egy másik helyen. Összeségében ajánlani tudom, nagyon korrekt hozzáállás.

Antal
2 éve

Szerezzen Mosdó Csaptelep Cseréje. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Mosdó beépítése

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Igazi profi szakember. Ritka manapság a tisztességes, becsületes, kiváló mesterember a magyar vállalkozók között. Szerencsére Pándi Úr a ritkaságok közé tartozik. Ő és Kollégája mindent megtettek a dugulás elhárításáért, úgy hogy a minimális bontással meg tudják oldani a helyzetet. Köszönöm a szakszerű munkájukat, a hozzáállásukat, az emberségüket..

Móric
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Debrecenben

Kérdések és válaszok