Lakásfelújítás Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 86 kivitelező közül, 24300-45600 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a lakásfelújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 kivitelező most online

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Antal

Antal

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakásfelújítás Debrecenben?

24300 - 45600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Korrekt, megbízható, összeszokott csapat. 15 év tapasztalat, kattintson referenciáinkhoz. Feladatok amiket vállalok: Laminált parketta lerakása; Zsalukő vakolás; Ház festés. Segítünk építéstől takarításig

 • Lakásfelújítás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szuper,óriási választék, kedves, segítőkész barátságos kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Kedvező, megfizethető ár. Feladatok amiket vállalok: Pvc padló lerakása; Gyerekszoba falfestés; Panellakás erkély felújítás. Teljes körű kivitelezés

 • Lakásfelújítás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kulturált, minden kiszolgálás jó.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Családi házak kivitelezése a tervezéstől a kulcsrakész átadásig Budapesten és országosan! Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Amiket vállalok: Generál felújítás; Fal vakolás; Fém kerítés festés. Részletek weboldalunkon

 • Lakásfelújítás

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész kiszolgálás,szakmai segítség, bőséges választék

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Amiket vállalok: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezeti repedések eltüntetése; Panel erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Lakásfelújítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék, segítőkész személyzet.

Komplett Lakás és Házfelújítás Gyorsan és Minőségi Munkával | Felmérés és Biztosítás. Rövid Határidővel Pincétől a Padlásig Felújítjuk Házát vagy Lakását. Kérjen Ajánlatot! Minőségi Munkavégzés. Írásos Garancialevél. Gyors Munkakezdés. Díjtalan Felmérés. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gipszkarton szerelés; Kerítés festés. Lakások teljes körű felújítása

 • Lakásfelújítás

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Belépéskor köszönsz és még visszaköszönni se tudnak. Ügyfélcentrikusság nulla, pedig milliókat tud néha egy ilyen helyen otthagyni az ember.

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Burkolás, Vízvezeték Szerelés, Villanyszerelés, Generálkivitelezés. Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Laminált padló felszedése; Fűtéscsövek festés; Szekrény festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Lakásfelújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves kiszolgálás. S ha valami nincs, azt is igyekeznek beszerezni.

Andor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező lakásfelújítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakásfelújítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a lakásfelújítás átlagára 1900 - 3600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Debrecenben a lakásfelújítás szolgáltatáshoz már 68 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 52 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁSFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt hívnod amennyiben erre van szükséged: lakásfelújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy profi lakásfelújítás kivitelező a lakásfelújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: lakásfelújítás kivitelező?

Ha profi lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lakásfelújítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas