Gipszkartonozás Debrecen szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 72 gipszkartonozó szakember közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkartonozás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 gipszkartonozó szakember most online

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkartonozás Debrecenben?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Többféle kivitelezés is elérhető nálunk, tapasztalt szakemberekkel történő kivitelezés. Parkettázás többféle kivitelezéssel, svédpadló, mozaik parketta, csaphorgonyos parketta. Kőműves Munkák. Víz- Fűtésszerelés. Ingyenes ajánlatkérés. Gipszkartonozás. Burkolás. Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás a fürdőben; fal gipszkartonozása, gipszkarton függesztő pálca használata, konyha festés

 • Gipszkartonozás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Sándor jó szakember. A megbeszélték szerint pontosan kezdeték és fejezték be a munkát. Kiváló minőség, precízség, pontosság, szakértelem. Bátran ajánlom mindenkinek.

Csaba Vas
2 éve

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Gyorsaság. Kiválló munkavégzés. Garancia. Fő profilunk: Bútor tapétázás; Mennyezeti repedések eltüntetése; Fürdőszoba átalakítás. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Gipszkartonozás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor az egyik legkorrektebb szakember, akivel eddig találkoztam. Mindig pontosan érkezett, és minden a megbeszéltek szerint zajlott. A munkát a beígért időpont előtt 1 nappal korábban befejezték, a végeredmény hibátlan. Szebb lett a lakás, mint újkorában! Köszönöm a profizmust!

Tisztelt Megrendelő ! Középkorú, 53 éves, rajzról olvasni tudó ,egyéni vállalkozó -35 éves szakmai gyakorlattal - gépekkel, szerszámokkal, saját gépkocsival, B. kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, tisztességes és megbízható kőműves szakmunkás vagyok. Falazás,vakolás,betonozás, nyílászárók beállítása,lépcső készítés betonból és minden más ami a kőműves munkákba bele tartozik. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom ,a szakmámon kívül tökéletesen értek még a gipszkartonozáshoz, dryvitozáshoz, vasszereléshez, viacolorozáshoz, zsaluzáshoz, kerítés építéshez-felújításhoz, külső és belső beton lépcsőket és járdákat is készítek, vállalok épület bontást is. Családi házak építésénél szereztem igen nagy tapasztalatot, képes vagyok egy házat a pincétől a padlásig megépíteni. Amiket vállalok: gipszkartonozás tetőtérben; gipszkartonozás aluprofillal; gipszkarton válaszfal. hőszigetelés

 • Gipszkartonozás

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Még novemberben bíztam rá egy teljes lakás festési munkálatait. Különböző minőségű felületeket kellett rendbehozni, vakolástól kezdve a tisztasági festésig. A munka végeztével a rossz fényviszonyoknak köszönhetően pár hibát találtam, amit garanciálisan kijavított. Korrekt áron igényes munkát kaptam.

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Eltökélt csapattal, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére! Professzionális csapat. Teljes körű garancia. Generálkivitelezés. Profi lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Padlószőnyeg lerakása betonra; Gipszkartonozás tetőléccel; Meszelés. Tetőcsere akár 1,5 hét alatt

 • Gipszkartonozás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Sándor kitűnő szakmunkát végzett nálunk,korrekt áron, pedig egy kb.7 m magas lépcsőházzal is nehezítettük a munkáját:-). Igazi szakember, nem akar mindent jobban tudni a tulaj elképzelésénél, csodálom a nyugodtságát:-)). Bátran ajánlom mindenkinek. Én is a neten találtam és sokat számított, hogy pozitívan nyilatkoztak a munkájáról.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Több éves szakértelem. Precíz munkavégzés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás a fürdőben; gipszkarton álmennyezet készítése, gipszkarton ragasztása, ház festés

 • Gipszkartonozás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Első megkeresésre elég gyorsan válaszolt. Utána a megbeszélt találkozóra pontosan érkezett és tartotta az ígért határidőket. Szép lett a lakás, elégedett vagyok az elvégzett munkával.

Ran Cao
2 éve

Előre rögzített árak, garanciák a felújításhoz. A legfőbb referenciánk a megbízhatóságunk. Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Sok évtizedes tapasztalat. Garantált költségvetés. Tökéletes Otthonosság. Magas minőség. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba felújítás; Fűtéscsövek festés; Erkély műkő felújítás. Új Fürdő, profi munka 4-5 nap

 • Gipszkartonozás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, és megbízható. Mind a munkáját mind pedig a megbeszélt időpontokat, árakat és részleteket tekintve. Azon kevesek egyike, akinek a megrendelő megelégedettsége is nagyon fontos, lelkiismereti kérdés.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a gipszkartonozás átlagos ára 3900 - 7400 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Debrecenben a gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 73 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Debrecenben?

Jelenleg 56 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával bízható meg bátran: gipszkartonozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha a legjobb gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A gipszkartonozás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas