Gipszkarton szerelés fa szerkezetre Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 84 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton szerelés fa szerkezetre árak — 7000-13100 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 gipszkartonozó szakember most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Andras

Andras

erdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés fa szerkezetre Debrecenben?

7000 - 13100 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Akár kisebb részfeladatokat is végzünk szakképzett kollégáinkkal, kedvező áron. Minőségi munka. Szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gyerekszoba falfestés; Panel erkély felújítás. Lakását még most újítassa fel

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Telefonon leegyeztetett helyre és időpontra nem jött el.

Teljeskörű lakásfelújítás generálkivitelezés ötlettől a megvalósításig. Komplett lakásfelújítás és generálkivitelezés a fő tevékenységünk. Korrekt Ár. Ingyenes Felmérés Bp.-n. Megbízható Kivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Kerítés vakolás; Fürdőszoba átalakítás. Ingyenes helyszíni felmérés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Very pleased with the outcome. They were on time, polite and fast. Our poster turned out really nice, and we are happy to recommend him to everyone. Nagyon meg vagyunk elégedve. Idõben érkeztek, kedvesek és gyorsak voltak! A poszterunk, falfestés nagyon szép lett és örömmel ajánljuk mindenkinek!

Cégünk igény szerint akár már a tervezéstől segít, vállaljuk az anyagbeszerzést, a lakás teljes fóliázását. Akkor tekintjük elvégzettnek a munkát, ha eltakarítottunk magunk után, és elszállítottuk a szemetet is. Pontos árajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni. Ekkor mondjuk el azt is, hogy véleményünk szerint milyen munkafolyamatokra van szükség, hogy elérjük a kívánt eredményt. A festés-mázolás a szakterületünk, de munkánkra egy éves garanciát vállalunk, hogy Ön teljes biztonságban érezze magát. További információt weboldalunkon, a -n talál, vagy keressen bizalommal telefonon bennünket, a 73 1 -es . Amiket vállalok: dupla gipszkartonozás; gipszkartonozás alapismeretek, médiafal gipszkartonból, fa mázolás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos én csalódtam, a végeredmény hanyag munka lett.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Egész nap elérhetően. Szolgáltatásaink: féltető gipszkartonozás; gipszkarton profilok szerelése, gipszkarton függesztő pálca használata, hőszigetelés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Sokkal gyorsabban végeztek a festéssel mint amire először számítottam és a végeredmény is nagyon szép lett. Köszönöm szépen a gyors, pontos, precíz munkát!

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Feladatok amiket vállalok: feszített gipszkartonozás; gipszkartonozás fa léccel, gipszkarton lyuk javítás, fűrészporos tapétázás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyors, pontos szaki. Az apró munkát sem derogált neki elvégezni. Ajánlom!

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás fa szerkezetre; fal gipszkartonozása, gipszkarton mennyezet tippek, tisztasági festés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép nappalit és fürdőt varázsolt nekünk. Rettentő pontos volt, minden akkorra, vagy egy kicsit korábbra lett kész, mint ahogy azt előzetesen felmérte. Külön meglepi volt, hogy az anyagköltség sem lett egy picivel sem több, ahogyan azt előzetesen felbecsülte. Szóval, profin dolgozik, szuperul szervez, és még kedves is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés fa szerkezetre közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés fa szerkezetre: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a gipszkarton szerelés fa szerkezetre átlagos ára 6100 - 11400 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Debrecenben?

Jelenleg 55 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS FA SZERKEZETRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: gipszkarton szerelés fa szerkezetre vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a gipszkarton szerelés fa szerkezetre mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: gipszkarton szerelés fa szerkezetre?

A gipszkarton szerelés fa szerkezetre és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas