Tetőtér gipszkartonozás Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 84 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt tetőtér gipszkartonozás árak — 6600-12300 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 gipszkartonozó szakember most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőtér gipszkartonozás Debrecenben?

6600 - 12300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Akár kisebb részfeladatokat is végzünk szakképzett kollégáinkkal, kedvező áron. Minőségi munka. Szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gyerekszoba falfestés; Panel erkély felújítás. Lakását még most újítassa fel

 • Tetőtér gipszkartonozás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Telefonon leegyeztetett helyre és időpontra nem jött el.

Teljeskörű lakásfelújítás generálkivitelezés ötlettől a megvalósításig. Komplett lakásfelújítás és generálkivitelezés a fő tevékenységünk. Korrekt Ár. Ingyenes Felmérés Bp.-n. Megbízható Kivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Kerítés vakolás; Fürdőszoba átalakítás. Ingyenes helyszíni felmérés

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Very pleased with the outcome. They were on time, polite and fast. Our poster turned out really nice, and we are happy to recommend him to everyone. Nagyon meg vagyunk elégedve. Idõben érkeztek, kedvesek és gyorsak voltak! A poszterunk, falfestés nagyon szép lett és örömmel ajánljuk mindenkinek!

Cégünk igény szerint akár már a tervezéstől segít, vállaljuk az anyagbeszerzést, a lakás teljes fóliázását. Akkor tekintjük elvégzettnek a munkát, ha eltakarítottunk magunk után, és elszállítottuk a szemetet is. Pontos árajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni. Ekkor mondjuk el azt is, hogy véleményünk szerint milyen munkafolyamatokra van szükség, hogy elérjük a kívánt eredményt. A festés-mázolás a szakterületünk, de munkánkra egy éves garanciát vállalunk, hogy Ön teljes biztonságban érezze magát. További információt weboldalunkon, a -n talál, vagy keressen bizalommal telefonon bennünket, a 73 1 -es . Amiket vállalok: dupla gipszkartonozás; gipszkartonozás alapismeretek, médiafal gipszkartonból, fa mázolás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos én csalódtam, a végeredmény hanyag munka lett.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Egész nap elérhetően. Szolgáltatásaink: féltető gipszkartonozás; gipszkarton profilok szerelése, gipszkarton függesztő pálca használata, hőszigetelés

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Sokkal gyorsabban végeztek a festéssel mint amire először számítottam és a végeredmény is nagyon szép lett. Köszönöm szépen a gyors, pontos, precíz munkát!

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Feladatok amiket vállalok: feszített gipszkartonozás; gipszkartonozás fa léccel, gipszkarton lyuk javítás, fűrészporos tapétázás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyors, pontos szaki. Az apró munkát sem derogált neki elvégezni. Ajánlom!

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás fa szerkezetre; fal gipszkartonozása, gipszkarton mennyezet tippek, tisztasági festés

 • Tetőtér gipszkartonozás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép nappalit és fürdőt varázsolt nekünk. Rettentő pontos volt, minden akkorra, vagy egy kicsit korábbra lett kész, mint ahogy azt előzetesen felmérte. Külön meglepi volt, hogy az anyagköltség sem lett egy picivel sem több, ahogyan azt előzetesen felbecsülte. Szóval, profin dolgozik, szuperul szervez, és még kedves is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember tetőtér gipszkartonozás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőtér gipszkartonozás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a tetőtér gipszkartonozás átlagos ára 5200 - 9800 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Debrecenben a tetőtér gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 64 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Debrecenben?

Jelenleg 49 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐTÉR GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: tetőtér gipszkartonozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember a tetőtér gipszkartonozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megfelelő gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tetőtér gipszkartonozás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas