Burkolás Debrecenben a te elképzeléseid szerint!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 67 ezermester közül! Korrekt burkolás árak: 4200-8000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 ezermester most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Ottó

Ottó

Érdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás Debrecenben?

4200 - 8000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

A gabion kerítés gyönyörűen illeszkedik a tájba környezettudatos sokoldalú felhasználással. Nem csak kerítésnek! Ágyásszegély, támfal, gabionbútor? Csak a képzelet szab határt. 20 év tapasztalat. Német minőség. Típusok: Fa kerítések, Fém táblás kerítések.

 • Burkolás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Szívesen ajánljuk mindenkinek őket! Az egyeztetéstől a telepítés utolsó mozzanatáig pontos, precíz munkát végeztek, maximálisan meg vagyunk elégedve! 😊

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával. Távirányító pótlás. Elektromos kapuk telepítése és javítása, több éves tapasztalattal, garanciával, országosan. Garancia. Rövid határidő. Gyors ajánlatkérés.

 • Burkolás

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szìvessen fogok újból erre a helyre menni, mert jó tapasztalatokat szereztem ezen a helyen !!

Bármilyen egyedi megoldással, 12 hónap garanciával. Teljes körű tervezés és kivitelezés. Elektromos automata garázskapuk! Szekcionált garázskapuk ! Billenő...

 • Burkolás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A megrendelt áru a visszaigazoló e-mail ellenére nincs készleten! Ezt telefonon nem mondják meg, de azt igen, hogy a rendelést személyesen átvehetem, ha oda megyek. Mérgesek, mert zárás előtt 30 perccel érkezem, de hiába mutatom a visszaigazoló mailt a termékek sehol. Az egyik megrendelt áru 4 m hosszú, ezért nem hozza ki a futár, s ezért jöttem el a világ végére személyesen. Erre nekiállnak magyarázni, hogy azt 2x2 méretben kapom, holott a műszaki leírás egyértemű volt. S így persze a futár is elhozhatná - de nem. Most akkor mi van??? Mondanám, hogy nincs igaza, de ordenáré módon káromkodva nekem rontanak. Az idősebb nő, az apa, meg a fia. A fizikai atrocitástól csak a pult véd meg. Üvölt, tajtékzik, fenyeget, gyaláz, igazságot oszt. Kérem értse már meg a problémát. De nem. Mondanám, hogy én vagyok az ügyfél,... nem érdemes....

Zsolt V
2 éve

Tudja otthonát vagy cégét, telephelyét biztonságban! Kiváló ár-érték arányú termékek. Precíz, megbízható, rugalmas, 100%-ban magyar cég.

 • Burkolás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás,mind az irodában mind a raktárban. Kerítés táblák és a saját gyártású kapuk minősége kifogástalan!

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Burkolás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kisebb munkát nem vállalnak, ki 📴 is nyomják a telefont 📞, ha ilyenről szó esik 😞

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok