Térkövezés Debrecenben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj térkövező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Debrecenben térkövezés szakembert! 77 szakember közül választhat. Rövid határidők, garanciával. Kérjen ajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 térkövező most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mihaly

Mihaly

A környéken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a térkövezés Debrecenben?

2100 - 3900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb térkövezők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező térkövezőt!

Garázskapu nyitó szerelés, új garázskapu nyitó telepítése Budapesten és vonzáskörzetében. Elektromos garázskapu nyitók beépítése, kapunyitók szerelése, évtizedes tapasztalattal.

 • Térkövezés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Az áru nagyon jó. Az eladó lány, meg a raktáros, csoda, hogy nem köptek le, hogy be mertem menni vásárolni... hozzáállás egyes alá.

Bármilyen egyedi megoldással, 12 hónap garanciával. Teljes körű tervezés és kivitelezés. Elektromos automata garázskapuk! Szekcionált garázskapuk ! Billenő garázskapuk! Megbízható szakemberek. 24 hónap garancia. Díjtalan árajánlat.

 • Térkövezés

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Lekezelő Kritikàn aluli vevői kiszolgàlàs.

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény. Ajánlatkérés egyszerűen. Valódi minőség. Típusok: Kis- és nagy fémlemezek, Reklámtáblák.

 • Térkövezés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kedvesek, jó árak. Néha várni kell a megrendelésre.

Kerítések, egy és kétszárnyú nyíló, toló, és úszó kapuk, készítését vállaljuk. Csapatunk gyorsan, rugalmasan, és rövid határidővel dolgozik. Látogasson el oldalunkra! Úszókapuk.

 • Térkövezés

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Miután megrendeltem a munkát, azután olvastam a véleményeket…kétségbe estem, de úgy döntöttem, vállalom a “kockázatot”! Jó döntés volt, gyors, szép munkát végeztek, minden apró részletet előzetesen egyeztetve! Köszönöm!

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia! Modern és Kovácsoltvas kerítések, korlátok széles körű választéka nálunk egy helyen! Típusok: Stílusos kovácsoltvas, Egyedi korlátok&kerítések, Modern Korlátok&kerítések.

 • Térkövezés

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem voltam egyszerű eset, mert szűz parcellán építkeztem, fatuskókkal, dimbes-dombos domborzati viszonyok mellett. A Ker-x-esek segítettek műszeres támogatással vízszintessé varázsolni, és az útban lévő tuskók/gyökerek ellenére egy nagyon szép, egyenes kerítést varázsoltak köré, távirányítós úszókapuval. Ha egy ismerősöm kerítésen gondolkozik, nem kérdés, hogy kit fogok ajánlani :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj térkövező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térkövezés: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a térkövezés átlagos díja 1400 - 2700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Debrecenben?

Most 56 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉRKÖVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek burkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod ha erre van szükséged: térkövezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

A jó burkoló részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas