Terasz burkolás Debrecen területén!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj teraszburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen Debrecenben terasz burkoló szakembert! 72 szakember közül választhat. Minőségi munka, garancia! Kérjen ajánlatot most. Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 teraszburkoló most online

Ernő

Ernő

Érdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a terasz burkolás Debrecenben?

6200 - 11700 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teraszburkolót!

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! 236 szakma országosan.

 • Terasz burkolás

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Jobb, ha megcsinálod magadnak...

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre

 • Terasz burkolás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható munkaerő, szépen kiviteleztek. Köszönöm a munkát.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Terasz burkolás

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az elvállalt munkát az elvárt magas minőségben határidőre teljesítették. Segítőkész udvarias profi csapat dolgozott az építkezésen. A kommunikáció minden esetben zökkenőmentes volt, a vállakozó bármikor elérhető telefonon minden ígéretet betartott nem létezik számukra lehetetlen küldetés. Csak ajánlani tudom! Attila B.

Csempe és burkolat, padlólapok, építőanyagok kiváló áron, Online! Otthondepo.hu. Országos Házhozszállítás. Postapontra is rendelhet. Vevőszolgálati tanácsadás.

 • Terasz burkolás

  7200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagy szaktudással, hatalmas kínálattal, szuper minőséggel várják a kedves eladók a tanácstalan építkezőket, felújítókat. Mindenkinek szívből ajánlom! Egy elégedett törzsvásárló.

Vízálló padló- és falburkolat, amely nem csak extrém strapabíró, de házilag lerakható. Esztétikus, látványos felületek. Mérlegeljen: csempe vagy ceramin. Vásároljon most.

 • Terasz burkolás

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsak, pontosak, precízek. Mindenki nagyon segítőkész.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teraszburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves terasz burkolás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz burkolás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a terasz burkolás átlagos ára 5700 - 10700 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Debrecenben?

Ebben a pillanatban 51 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal bízható meg bátran: terasz burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi kőműves segítségét?

Egy megbízható kőműves a terasz burkolás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas