Kültéri lépcső burkolás Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 68 burkoló közül! Korrekt kültéri lépcső burkolás árak — 2000-3800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 burkoló most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kültéri lépcső burkolás Debrecenben?

2000 - 3800 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Azonnali Minőségi Eredmények Most! Fedezze Fel A Searchley-N, És Találja Meg A Válaszokat. Budapest – Több Forrásból Szerezhet Információt – Searchley.

 • Kültéri lépcső burkolás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mert megbízható és precíz munkát végez..

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Kültéri lépcső burkolás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Semleges a vélemény. Telefonon beszéltünk, de se ajánlatot se időpontot nem adott. Ki sem akartak jönni. Elvileg jövő nyárig teli vannak.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke. 25-éve kezdtük! Ingyenes felmérés 1-2 nap alatt. Víz, villany megoldott.

 • Kültéri lépcső burkolás

  7100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz munka

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Vízhatlan padlók. Laminált és vinilpadló. Önnek tervezve. Van közel kereskedő. Könnyen lerakható.

 • Kültéri lépcső burkolás

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó szakember. Bátran ajánlom! Szépen dolgozik, gyorsan, és nem riad vissza a nehezebb, bonyolultabb munkáktól sem. Nálunk például aszimmetrikus kádat kellett burkolnia. Szereti a szakmáját, ez kiderült már az első beszélgetésünk alkalmával. Hideg és meleg burkolást is csinált nálunk. A mellékelt képeket viszonylag távolról készítettem, de higgyék el, közelről is ugyanilyen szép. :)

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Kültéri lépcső burkolás

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész, őszinte csapat, nagyon meg vagyok elégedve! Minden át lehetett beszélni velük, mindig szakítottak időt ránk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kültéri lépcső burkolás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok