Szennyvízcsatorna rákötés Debrecenben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna rákötés? A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 88 korrekt árajánlatból és értékeld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Az árak 58 600-110 000 Ft/alkalom között változnak, attól függően, hogy milyen feladatot kell megoldani. Hogyan működik? Egyszerűen oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne késlekedj tovább, válaszd a Qjob-ot, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozhass együtt! Az egész folyamat DÍJMENTES!

13 szakember végzi a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást most online

Alajos

Alajos

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Károly

Károly

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

73200 - 137300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást Debrecenben!

Budapesten és Pest megyében garanciális duguláselhárítás, gyors kiszállás, 0-24 szolgálat. Minden dugulásra megoldás a duguláselhárító 24 csapata Akár fürdő, wc, konyha, udvar. Non-Stop készenlét. SOS megoldás a dugulásra.

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a gyors, szakszerű munkavégzést!

Ödön
2 éve

Éjjel-nappal bontás nélkül. Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell! Womás csatornatisztítás. Non-stop fix áron azonnal.

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kérésre nem jöttek ki, úgy látszik, a kisebb(nek tűnő) problémák kezelése már nem éri meg nekik. Pedig végül az egész csapot ki kellett cserélni.

Teofil
2 éve

Szerezzen Mosdó Csaptelep Cseréje. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Igazi profi szakember. Ritka manapság a tisztességes, becsületes, kiváló mesterember a magyar vállalkozók között. Szerencsére Pándi Úr a ritkaságok közé tartozik. Ő és Kollégája mindent megtettek a dugulás elhárításáért, úgy hogy a minimális bontással meg tudják oldani a helyzetet. Köszönöm a szakszerű munkájukat, a hozzáállásukat, az emberségüket..

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást, hogy helyi szakemberek érkezzenek az ajánlataikkal percek alatt! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember végzi a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást, szennyvízcsatorna rákötés közben Debrecenben